Lauantai 24.2. ja pronssimatsissa vastakkain pettyneet Tsekki ja Kanada. Kumman kupoli kestää?

Pronssia olisi tarjolla, kumpi sitä haluaa enemmän?

Olympiakisat jaksavat tuottaa yllätyksiä. Tsekin tippuminen huikealle OAR -jengille nyt ei ollut mikään isompi yllätys, mutta Saksan tekemä yllätys Kanadaa vastaan voi olla yksi kaikkien aikojen olympiayllätyksistä. Okei, Kanadan joukkue ei ollut mikään B- tai C-joukkue, mutta silti joukkueen putoaminen olympiafinaalista ja vieläpä heittopussina pidetylle Saksalle on vavisuttava Vaahteralehtiä vielä pitkään.

Mutta tähän matsiin. Pronssiottelu on tietenkin aina pronssiottelu, kahden pettyneen joukkueen matsi. Tästäkin matsista on tarjolla paljon erilaista vedonlyöntiä yllin kyllin ja kaikessa komeudessaan matsi voi tarjota katsojille huikean pelin. Venäjä – Tsekki oli ihan OK, mutta Kanada – Saksa pelissä oli kaikki lätkämatsin herkut ja mausteet – tuplana. Jos tuo matsi ei mennyt yleisöön niin ei sitten mikään.

Kanadaa nöyryytettiin…

Tsekki ja Tsekin maalivahti on pelannut paremmin kuin Kanadan virkaveli, vaikka ei häntä välttämättä voi Saksa-tappiosta syyttää. Kannattaa tietty katsastaa joukkueiden kokoonpanot ennen isoa betsiä, jos Tsekki lähtee peliin kikkailemaan, se vaihtaa maalivahtia. Ei kakkosveskakaan ole mikään huono, mutta Francouz on pelannut koko turneen varsin mainiosti.

Vedonlyönti Tsekki – Kanada -peliin

Unibetiltä löytyy mukavia kertoimia ja kohteita tähän peliin varsin mukavasti. Betsaa vaikkapa maalintekijöitä, tuskin tämä matsi mikään 0-0, peli on vaikka pelataan mitalista. Eiköhän suurimmat paineet menneet tuossa välieräpelissä. Kanada joutunee muokkaamaan omia ketjujaan, sillä komean maalin tehnyt Gilbert Brule taklasi vastustajaa törkeästi päähän ja joutui suihkuun.

 

Tsekin kokoonpano edellisessä ottelussa:

Kubalik – Kovar – Erat, Nakladal – Polasek

Cervenka – Mertl – Ruzicka, Kolar – Mozik

Sekac – Koukal – Radil, Vitasek – Kundratek

Birner – Horak – Repik – Nemec

Kanadan kokoonpano edellisessä ottelussa:

Bourque – Roy – Brule, Lee – Robinson

Raymond – Kelly – Thomas, Genoway – Noreau

Ebbett – Vey – Wolski , Gragnani – Goloubef

Klinkhammer – O’Dell – Lapierre – Stollery

 Hyödynnä peliin Unibetin riskitön veto aina 100 euroon saakka ensitallettajalle ja voit saada betsisi moninkertaisena tilille.

Tulosvetoon nuorten MM-kisoista mallia?

Hyödynnä peliin Unibetin riskitön veto aina 100 euroon saakka ensitallettajalle ja voit saada betsisi moninkertaisena tilille.

Aseta vetosi