Perjantai 23.2. huippumatsi Tsekki - OAR. Meneekö finaalipaikka Venäjälle?

Tsekki isona altavastaajana välierään. Kestääkö OAR paineet ja etenee finaaliin?

Suomen tie katkesi tylysti Kanadaa vastaan keskiviikkona, mutta Olympialaisissa kisat ja pelit toki jatkuvat. Olympialaisten välierässä toisistaan mittaa ottavat vanhat kiistakumppanit Tsekki ja Venäjä ja jälkimmäinen on tähän peliin iso suosikki. Jotenkin on sellainen kutina että kaikki yllätykset eivät ole vielä nähty näistä kisoista, mutta onko tässä se seuraava yllätys?

 Venäjä lähtee tähän peliin siis suurena suosikkina, vedonlyöntikertoimet ovat jopa 6.20 – 5.35 – 1.45 tähän otteluun. Molemmilla on kuitenkin melko kokenut joukkue, joten ihan näin selvä ero mielestämme ei lähtökohtaisesti ole tähän otteluun. Tsekki voitti hienosti taistelleen USA:n vasta jatkoajalla, mutta tämä on luonnollisesi taas ihan uusi peli.

Ilman värilaseja, Venäjä eli OAR tässä tapauksessa on iso suosikki otteluun.

Venäjä laittoi Norjan siististi nippuun peräti 6-1, joten se on nyt saanut ketsuppipurkin auki ja todennäköisesti tulee isolla höyryllä Tsekkiä vastaan. Ennakkosuosikista ei siis ole epäilystä, mutta pelit on kaikki pelattava ennen kuin jatkopaikka on selvä. Ja on ne ennakkosuosikit aikaisemminkin pettäneet.

Vedonlyönti Tsekki – OAR peliin

Unibet tarjoaa huiman kattauksen tähänkin peliin. Toki näin on melkein jokaisella sivustolla joka vedonlyöntipalveluita tarjoaa. Unibetiltä saat uutena pelaajana kuitenkin kauttamme ensimmäisen vedon jopa 100 euroon saakka riskittömänä. Tähän kun lisätään Unibetin mainiot ensitallettajan bonukset ja  mahtavat muut kampanjat, niin tämä on jokaisen betsaajan yksi parhaista sivustoista.

Tästäkin matsista on tarjolla mainiosti erilaista vedonlyöntiä niin etukäteisvedossa kuin livevedossakin. Tsekkien pienimmät maalintekijäkertoimet ovat Sekacilla (5.20 Unibet) ja Kovarilla (5.00 Unibet). Venäjällä pienimmät kertoimet ovat 2.60 (Kovalchuk ja Mozyakin).

Tsekin kokoonpano edellisessä ottelussa:

Kubalik – Kovar – Erat, Nakladal – Polasek

Cervenka – Mertl – Ruzicka, Kolar – Mozik

Sekac – Koukal – Radil, Vitasek – Kundratek

Birner – Horak – Repik – Nemec

 

Venäjän kokoonpano edellisessä ottelussa:

Kovalchuk – Andronov – Kalinin, Gavrikov – Voynov

Gusev – Datsuyk – Kaprizov, Nesterov – Kiselevich

Shirokov – Prokhorkin – Barabanov, Zubarev – Zub

Telegin – Kablukov – Grigorenko, Yakovlev

Näin Venäjä… tai siis OAR nappasi voiton Norjaa vastaan.

Tästäkin matsista on tarjolla mainiosti erilaista vedonlyöntiä niin etukäteisvedossa kuin livevedossakin. Tsekkien pienimmät maalintekijäkertoimet ovat Sekacilla (5.20 Unibet) ja Kovarilla (5.00 Unibet). Venäjällä pienimmät kertoimet ovat 2.60 (Kovalchuk ja Mozyakin).

Aseta vetosi