Bundesliiga: Paderborn - Dortmund su 31.05.2020 klo 19:00

Mitä saadaan kun Bundesliigan heikoin (Paderborn) kohtaa yhden Bundesliigan parhaimpiin (Dortmund) kuuluvan joukkueen? No kertoimet 8.20 – 5.35 – 1.36 kertoimet ja lähes varma vierasvoitto. Monellako maalilla Dortmund tämän vie? Tsekkaa korotetut kertoimet peliin - lisää mielenkiintoa!
Bundesliiga: Paderborn - Dortmund
May 31,2020
19:00

Bundesliiga: Paderborn – Dortmund su 31.05.2020 klo 19:00

Benteler Arena, Paderborn, Saksa
Pitkävetokertoimet (Nordicbet) 8.20 – 5.35 – 1.36
TV: Unibet tai Nordicbet Bundesliiga Livestream

Paderborn – Dortmund

Paderborn on sarjan viimeisenä, mutta eipä se ole koronatauon jälkeen vielä hävinnyt kolmeen peliin. No eipä ole sitten voittanutkaan. Kolme tasapeliä Düsseldorfia, Hoffenheimia ja Augsburgia vastaan. 0-0, 1-1 ja 0-0.

Dortmund on puolestaan pyöritellyt Schalken 4-0 ja Wolfsburgin 0-2. Edellinen Der Klassiker -peli Bayer Münchenia vastaan päättyi sitten Bayernin voittoon. Ottelussa Erling Haaland vaihdettiin tuossa ottelussa nilkuttelun jälkeen pois, lieneekö sivussa vielä tästäkin ottelusta?

Vedonlyöntisivusto Nordicbet tarjoaa otteluun mielenkiintoisia kertoimia. Tsekkaa kaikki kertoimet otteluun ja lyö vetoa Bundesliigasta!

Maalien määrä yli 1.5 ensimmäisellä puoliajalla – 2.14

Dortmund johdossa 30 minuutin jälkeen – 2.37

Dortmund voittaa molemmat puoliajat – 2.90

Tsekkaa tehostetut kertoimet otteluun – hurjat Bundesliiga -kertoimet tarjolla!

Paderborn – Dortmund edelliset ottelut

Joukkueet eivät ole montaa kertaa kohdanneet kautta aikojen. 2014-2015 Paderborn vieraili edellisen kerran Bundesliigassa. Tuolloin Dortmund vei pelit 3-0 ja toinen matsi päättyi 2-2. Cupissa 2015 Dortmund on kohdannut Paderbornin kerran, tuossa tulos 7-1.

Vielä ei Paderborn ole Dortmundia onnistunut voittamaan ja tuskin tätä nyt tässäkään pelissä tapahtuu. Villi veikkaus on että Dortmund ei siihen tasapeliinkään sorru, vaikka Der Klassikerin jälkeen tunnelmat ovat varmasti apeat, mestaruusmahdollisuudet taisivat mennä siihen.

Paderborn – Dortmund kokoonpanot

Paderborn pelasi edellisessä ottelussa Augsburgia vastaan 0-0 tasurin, avauskokoonpano oli tämä:

Zingerle – Collins, Schonlau, Hünemeier, Jans – Holtmann, Gjasula, Vasiliadis, Antwi-Adjej – Srbeny, Mamba

Dortmund kokoonpano Der Klassiker -pelissä oli:

Bürki – Akanji, Hummels, Piszczek – Guerreiro, Dahoud, Delaney, Hakimi – Brandt, Haaland, Hazard

   

Bundesliigaa ilmaiseksi livenä!

Tämänkin ottelun näet täysin ilmaiseksi mm. Nordicbetin ja Unibetin livestream -palveluiden kautta. Nappaa parhaat tarjoukset vedonlyöntiin, ota livestreamit haltuun ja lyö vetoa!

Aseta vetosi