Päivän vihjeet: Lauantai 6.6.2020 - Vedonlyöntivihjeet ja Kertoimet

Lauantai 6. päivä kesäkuuta tarjoaa todella paljon pelattavaa erilaisten vedonlyöntikohteiden parissa. Olet sitten kiinnostunut esport-otteluista, jalkapallosta tai raveista niin löydät jokaisen lajin pariin sivuiltamme vedonlyöntivihjeen tälle päivälle.
Päivän Pelit
Kesäkuu 06,2020
Klo 13:30 alkaen

Päivän veikkaus vihjeet veikkaussivut kertoimet

 

CS:GO ENCE – mousesports 6.6.2020 Klo 13.30

Suomalainen CS:GO joukkue ENCE on edennyt BLAST Premier turnauksessa hienosti neljännesväleriin. Alkulohkon kakkonen vältti 1. pudotuspelikierroksen ja nyt vastaan asettuu viimeksi perjantaina pelannut ja heikon Astraliksen kaatanut mousesports. Jatkuuko suomalaisten turnaus? Ei niin vakuuttavasti keväällä esiintyneet hiirulaiset on vastustaja jonka suomalaiset voivat lyödä.


Bundesliiga: Bayern Leverkusen – Bayern München  6.6.2020 Klo 16:30

Päivän ensimmäisen vedonlyöntikohde löytyy Saksan jalkapallokentiltä, suomalaismaalivahti Lukas Hradeckyn edustama Bayern Leverkusen haastaa kotonaan BayArenalla sarjakärki Bayern Münchenin. Vieraat lähtevät otteluun isoina ennakkosuosikkeina mutta aiheuttaako suomalaisvahti münchenilaisilla harmaita hiuksia?


Ruotsin Ravit T75 6.6.2020

Hevosurheilun ystävät pääsevät nauttimaan lauantaina parhaaseen katseluaikaan Ruotsin raveista. Östersundin kisat tarjoavat illalla yhteensä seitsemän lähtöä, joista ensimmäinen ravataan kello 17.20 alkaen.


Bundesliiga: Borussia Dortmund – Hertha BSC 6.6.2020 Klo 19:30

Kotijoukkue Borussia Dortmund on kertoimien valossa suuren suuri voittajasuosikki ottelussa Hertha Berliniä vastaan, mutta monellako maalilla voitto laitetaan kupongille? Entä osuuko kuumat pelaajat kuten Haaland ja Sancho?


Valko-Venäjän jalkapalloliiga: Dynamo Brest – FC Minsk 06.06.2020 Klo 20.00 

Vetomarkkinat ovat lyöneet tähän Valko-Venäjän liigan otteluun todella mustavalkoiset pitkävetokertoimet. Ei mitenkään erityisen loistavasti pelannut kotijoukkue on iso ennakkosuosikki ja me pelaamme tätä vastaan.


 

 

Mitä sinä veikkaat?

Tarjoamme keskiviikkona 6.6.2020 neljä vedonlyöntivihjettä. Minkä kohteen sinä poimit lapulle vai betsaatko kaikkia?

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä