Päivän vihjeet: Torstai 03.09.2020 - Vedonlyöntivihjeet ja Kertoimet

Torstai 03. päivä syyskuuta tarjoaa todella paljon pelattavaa erilaisten vedonlyöntikohteiden parissa. Nyt on tarjolla erinomaisia vetokohteita ainakin, tenniksen, jalkapallon sekä jääkiekon ystäville. Veikkaussivuilta löytyvät vihjeet päivän parhaisiin vetokohteisiin.
Päivän Pelit
Syyskuu 03,2020
klo 18:00 alkaen

Päivän veikkaus vihjeet veikkaussivut kertoimet

US Open: Emil Ruusuvuori – Casper Ruud to 3.9.2020 Klo 18:00

Emil Ruusuvuori kampesi hienon voiton US Openin ensimmäisellä kierroksella. Nyt on mahdollisuus mennä jopa kolmannelle kierrokselle kun vastaan asettuu tanskalainen Casper Ruud!


KHL: Dinamo Minsk – Helsingin Jokerit to 3.9.2020 Klo 18:00

KHL starttaa Jokereiden osalta melkoisen kuumasta paikasta, mellakoiden keskeltä, Valko-Venäjän pääkaupungista Minskistä. Minkälainen mellakka nähdään Jokereiden osalta kaukalossa, suosikkina vierasavaukseen.

Betsiehdotukset:

 • ⭐ Nordicbetin betsejä matsiin! ⭐
  Montako maalia ottelussa tehdään varsinaisella peliajalla?

  Jokerit yksi maali 3.75
  Jokerit kaksi maalia 3.30

  Kazan tekee kolme maalia 3.55
  Kazan tekee neljä maalin 4.35

  Pelaa
  Käy katsomassa myös ottelun piste- ja maalivedot Nordicbetiltä!

Kansojen liiga: Saksa – Espanja to 3.9.2020 Klo 21.45

Maaotteluissa on ollut pitkä tauko. Edellisen kerran Saksa ja Espanja ovat pelanneet noin kymmenen kuukautta sitten. Mukana on nyt paljon uusia pelaajia. Pelituntuma kateissa ja luvassa vähämaalinen kamppailu?


UEFA Nations League: Suomi – Wales 03.09.2020 Klo 21:45

Suomi on voittanut viidestä edellisestä kotipelistään neljä ja kaikki voitot ovat tulleet nollapelillä. Wales sen sijaan on voittanut viidestä vieraspelistä vain yhden ja tämä tuli Azerbaidzania vastaan. OI SUOMI ON! Nyt on voiton paikka!

 

Mikä on sinun betsisi?

Torstaina 03.09.2020. on tarjolla erilaisia betsikohteita vaikka kuinka paljon. Istu alas, lue vihjeet Veikkaussivuilta ja rastita vetokuponkisi!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä