Panama - Tunisia to 28.6.2018, Lohkon altavastaajat iskevät yhteen.

Jalkapallon MM-kisojen alkulohkon aivan viimeisiä otteluita viedään, kun Panama saa vastaansa Tunisian.Panama ja Tunisia pelaavat kunniasta, jatkopaikat ovat jo menneet. Kummallakin on alla kaksi tappiota, Panaman maalisuhde on 1-9 ja Tunisian 3-7. Tunisia on vetomarkkinoilla selvä suosikki, sen kertoimet ovat selvästi alle kahden.
Panama - Tunisia Jalkapallon MM-kisat 28.6.2018
Panama - Tunisia
Kesäkuu 28,2018
21:00

Panama, ”La Marea Roja”

Panama on MM-turnauksen ensikertalainen. Sen edellinen ottelu oli ikävä 1-6 -selkäsauna Englannilta,ja varmasti joukkue haluaa jättää turnauksen pelaamalla paremman viimeisen pelin. Panama on ollut kisoissa saamassa kokemusta, tämän on joukkueen valmentaja Hernan Dario Gomezkin tunnustanut. Panama pudotti USA:n lopputurnauksesta, ja jo se oli joukkueelle iso voitto.

”Olemme pelanneet kahta loistavaa vastustajaa vastaan. Ja se on aivan fantastista, koska niin sitä oppii ja voi vetää johtopäätöksiä, tästä kaikesta voi oppia, että minkätasoisia lopulta olemme. MM-kisoissa on loistavia joukkueista, kaikki loistavassa fyysisessä kunnossa, paljon taktiikoita ja hyvät tekniikat, hyvää prässiä ja organisoituneita joukkueita, kova vauhti kentällä. Olen todella nauttinut otteluista ja hyvin, hyvin onnellinen, että olemme täällä. Sääli vain, että nyt putoamme”, Gomez sanoi.

Tunisia, ”Les Aigles de Carthage”

Tunisia oli avausottelussaan Englantia vastaan hyvin lähellä pistettä. Harry Kane teki Englannin voittomaalin vasta yliajalla. Toisella jaksolla Englanti-ottelussa Tunisia oli hyvin mukana, avauspuoliskon aluksi se oli aikalailla jyrän alla.

Tunisia ei ole voittanut yhtään ottelua 13 viimeisestä MM-turnauksessa.

”Pelasimme kaksi ottelua parempia vastustajia vastaan, alkulohkomme on ollut todella kova. Nyt meidän olisi lopetettava 40 vuoden voitoton putki MM-turnauksessa”, Tunisian puolustaja Nagguez sanoi ennen ottelua.

Tunisialla on loukkaantumishuolia, Bronn, Youssef ja Hassen ovat jo loukkaantuneet MM-turnauksessa. Ainakin puolustaja Youssef on jäänyt joukkueen mukaan seuraamaan pelejä.

”Me edustamme myös koko Afrikkaa. Muutama asia on mennyt meitä vastaan, kuten aikainen rankkari Belgia-ottelussa sekä monet loukkaantumiset”, Youssef sanoi turnauksesta.

Tunisian maaleja karsinnoissa:

Ottelukaupunki ja ajankohta

Panama ja Tunisia iskevät yhteen Mordovia stadionilla. Ottelu käynnistyy kello 21.00 Suomen aikaa. Stadionille mahtuu noin 45 000 katsojaa.

G-LOHKON OTTELUT:

OTTELUENNAKKO

PÄIVÄMÄÄRÄ

STADION

VEIKKAAMAAN
Belgium vs Panama World Cup 2018

Belgia vs Panama ennakko

18/06
18:00

Fisht Olympia Stadion, Sotshi

Veikkaa Unibetilla »
Tunisia vs England World Cup 2018

Tunisia vs Englanti ennakko

18/06
21:00

Volgograd Arena, Volgograd

Veikkaa Unibetilla »
Belgium vs Tunisia World Cup 2018

Belgia vs Tunisia ennakko

23/06
15:00

Otkrytie Arena, Moskova

Veikkaa Unibetilla »
England vs Panama World Cup 2018

Englanti vs Panama ennakko

24/06
15.00

Nizhny Novgorod Stadium, Nizhny Novgorod

Veikkaa Unibetilla »
England vs Belgium World Cup 2018

Englanti vs Belgia ennakko

28/06
21:00

Kalingrad Stadion, Kaliningrad
Veikkaa Unibetilla »
Panama vs Tunisia World Cup 2018

Panama vs Tunisia ennakko

28/06
21.00

Mordovia Arena, Saransk

Veikkaa Unibetilla »

Ottelun katsominen

Aikaisempien vuosien tapaan Yle omistaa MM-kisojen lähetysoikeudet, joten Panaman ja Tunisian välienselvittelyä pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä televisiossa tai Yle Areenan välityksellä. Myös liveseurantaa voi hyödyntää turnauksen seuraamisessa. Vielä ei ole tiedossa mahdollista studio-osuutta Panaman ja Tunisian kohtaamisessa, mutta se selviää myöhemmin. Ottelua voi katsoa suomeksi ja ruotsiksi sekä useilla laitteilla.

Näin pelataan

Laitetaan lohkojumbojen otteluun pikku panos Tunisialle. Unibetin kerroin 1.87 on suht hyvä kerroin. Tunisia on kuitenkin astetta panamalaisia parempi ryhmä.

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt