Mestarien liigan karsinnat PAOK - Ajax tiistaina 6.8.2019 kello 20:00

Ajax on iso suosikki tästä parista jatkoonmenijäksi, mutta miten peli etenee PAOKin isännöidessä? Käy katsomassa kertoimet ja lyö vetoa ottelusta!
Mestarien liigan karsinnat PAOK - Ajax
Elokuu 06,2019
20:00

Mestarien liigan karsinnat PAOK – Ajax, tasapeliä pukkaa?

PAOK – AJAX KLO 20.00 UNIBET LIVE STREAM KANAVA – VIRITÄ NYT!

Mestarien Liigassa on herkulliset hetket käynnissä kun haetaan viimeisiä joukkueita tämän liigan lohkovaiheeseen. Tässä otteluparissa pelaavat PAOK Thessaloniki ja Ajax Amsterdam. Kertoimien mukaan Ajax on ottelun ja koko otteluparin suosikki, mutta Ajaxin ei ole pakko tätä ottelua edes voittaa. Toki se sen voiton ottaa jos kotijoukkue romahtaa, mutta vierasmaali tai pari on varmasti tyydyttävä tulos jos kotijoukkue pysyy nollilla tai vaikkapa yhdessä maalissa.

Joukkueiden kokoonpanossa on iso ero laadun ja palkan suhteen. Monille Ajaxin miehistö on tuttu viime kauden huikeista Mestarien Liigan vaiheista ja moni ihmettelikin miksi joukkue joutuu kahlaamaan näitä karsintoja ennen varsinaista lohkovaihetta. No, tilanne on tämä ja Ajaxilta odotetaan sitä jatkopaikkaa. Sen se voi lunastaa tämän pelin ja ensi tiistain yhteismaaleilla.

Vedonlyöjille on luvassa makeaa herkkua, sillä tämä ottelu nähdään suorana lähetyksenä  Unibet TV:n kautta. Viritä Unibet TV tulille ja betsaa livenä tästä ottelusta livevetoja. Klikkaa kuvasta itsesi Unibet TV:n ohjeiden äärelle!

RoPSin, HJK:n ja KuPSin eurovierasottelut

 

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Veikkaus: Ajax tekee ainakin yhden vierasmaalin!

Tässä kokoonpano jolla PAOK pelasi edellisen ottelunsa, ainakin runko löytynee tähän peliin tästä:

Paschalakis – Akpom, Biseswar, Crespo, El Kaddouri, Giannoulis, Jaba, Matos, Misic, Pelikas, Varela

Ajax miehistö oli edellisessä ottelussa tässä formissa:

Onana – Tagliafico, Martinez, Schuurs, Veltman – Blind, Van de Beek, Martin – Tadic, Dolberg, Ziyech

Peruskertoimet tähän otteluun ovat 3.60 – 3.45 – 2.05, joten Ajax lähtee suosikkina peliin. Neljä aikaisempaa kohtaamista ovat olleet tasaisia, joukkueet ovat kohdanneet nimenomaan Mestarien liigan karsinnoissa vuonna 2010 ja 2016. Neljästä pelistä kolme on päättynyt tasan ja kaikissa näissä otteluissa molemmat ovat tehneet vähintään yhden maalin. Jatkuuko tämä trendi? Käy katsomassa kertoimet tähän!

Hyviä betsikohteita löytyy jokaiselta vedonlyöntisivustolta tähän otteluun todella paljon, montako maalia heti ensimmäisellä puoliajalla tehdään? Yli 0.5 on varustettu kertoimella 1.38, yli 1.5 3.10 kerroin ja yli 2.5 kerroin jo 8.50. Vai nuhjataanko 1. puoliaika 0-0 tuloksella? Sille kerroin 2.80 voidaan ottaa kerroinlistalle.

Ajaxilla vielä yksi este tai hidaste ennen Mestarien Liigaa!

Viime kaudella erinomaisia otteita Mestarien Liigassa esittänyt Ajax on nyt vielä askeleen päässä tämän kauden Mestarien Liigan lohkopaikasta. PAOK pistää kyllä hanttiin, mutta Ajax tästä mennee jatkoon! Millä lukemin ensimmäinen ottelu päättyy, Ajax haluaa vierasmaalin tai pari aikaiseksi!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä