PAOK - Benfica 29.8.2018, avausottelu meni tasan 1-1

Benfica oli ennen otteluparia selvä suosikki jatkoon, ja vieläkin portugalilaisjoukkue on hienoinen vetomarkkinoiden suosikki lohkovaiheen joukkueeksi. Tähän voi sitten laittaa vetolantit PAOK:n puolesta.
PAOK - Benfica
Elokuu 29,2018
22:00

PAOL ja Benfica pelaavat toisen osaottelun Mestareiden liigan karsinnoissa. Benfica oli ennen ensimmäistä ottelua selvä suosikki lohkovaiheeseen, mutta tiukka 1-1 -tasapeli Lissabonissa tasoitti tilannetta. Vetomarkkina on edelleen sitä mieltä, että Benfica on suosikki, mutta ei niin selvästi enää. ComeOnilla Benfican jatkopaikasta saa kertoimeksi 1.74, PAOK:N jatkosta saa kertoimen 2.10.

Ottelusta tulee mielenkiintoinen. Benfican on vieraskentällä, kuumassa ja kiihkeässä Kreikassa, otettava aloite ja lähdettävä tekemään maalia. PAOK:lle riittäisi maalito tasapeli.

PAOK ei ole aikaisemmin ollut mukana Mestareiden liigan lohkovaiheessa. Kaukana 70-luvulla joukkue on ollut UCL:n edeltäjässä Eurooppa cupissa kerran 16 parhaan joukossa. PAOK oli vuosia Kreikan suurten Olympiakoksen ja Panathinaikoksen varjossa, mutta viime kaudella se nousi Kreikan liigassa kakkoseksi AEK voittaessa mestaruuden.

PAOK on ollut vaarallinen tämän kauden Mestareiden liigassa, ja hieman outoa, että vetomarkkina ei ole vielä mitenkään reagoinut tähän. PAOK on jo pudottanut Baselin ja Spartak Moskovan. Toki Benfica on sen kauden kovin vastus, mutta tasapeli avausottelussa alleviivaa sitä, että PAOK ei ole niin huono, mihin vetomarkkina on sen rankannut.

PAOK on nyt vahvoilla jo se ei häviä kotikentällään, eikä PAOK ole vielä tämän kauden kuudessa virallisessa ottelussaan hävinnyt kertaakaan. Voittoja on neljä ja tasureita kaksi.

PAOK aloitti Kreikan liigan viime viikonloppuna, ja tuloksena oli 1-0 -kotivoitto Asterasista. Varmasti seuran koko huomio on jo pitempään ollut tämän illan pelissä. UCL:n lohkovaihe olisi PAOK:lle urheilullinen ja taloudellinen jättipotti.

 

PAOK:n päävalmentaja Lucescu jätti muutaman pelaajan viikonloppuna sivuun. Poissa olivat Varela, Mauricio, Limnios ja Pelkas, mutta tänään on varmasti ykkösketju mukana.

Benfica pudotti edellisellä kierroksella kovan turkkilaisen Fenebahcen, mutta ei PAOK ole sen helpompi vastus. Benfica on myös pelannut tällä kaudella kuusi ottelua, eikä sekään ole vielä hävinnyt kertaakaan. PAOK:a vastaan ensimmäiseässä osassa Benfica meni ensimmäisen jakson lopulla johtoon, kun Pizzi teki maalin rankkarista. Vartti ennen loppua kreikkalaisten Warda tasoitti. Benfica hallitsi ottelua jossain määrin, pallonhallinta oli sille 60-40.

Portugalin liigassa Benfica voitti kaksi ensimmäistä ottelua, viime viikonloppuna se pelasi Sportingin kanssa 1-1 -tasapelin. Aivan varmasti Benficakin on jo pitempään ajatellut vian tämän illan ottelua.

Benfican päävalmentaja Rui Vitorialla ei ole paljon varaa kierrättää pelaajia, moni on sivussa loukkaantuneena. Sivussa nyt ovat ainakin uusi mies Corchi, Salvio, Jonas, Castillo ja veskari Varela.

PAOK:n mahdollinen avaus: Paschalakis – Matos, Varela, Crespo, Vierinha – Mauricio, Canas – Limnios, Pelkas, El Kaddouri – Prijovic

Benfican mahdollinen avaus: Vlachodimos – Almeida, Dias, Jardel, Grimaldo – Fejsa, Fernandes, Pizzi, Rafa Silva – Cervi, Ferreyra

 

 

Benfica on vetomarkkinoilla selvä suosikki. ComeOnilla kertoimet ovat 3.10 – 3.35 – 2.30. Hankala nähdä, miksi näin on. Benfica tosin lienee parempi joukkue, mutta ei juuri nyt näin paljon. Benficalla on loukkaantumisongelmaa, ja PAOK:n on hyvässä kunnossa kauden alla. Laitetaan kupongille PAOK jatkoon ComeOnin kertoimella 2.10. Kyllä tämä joka toisella kerralla osuu.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä