Copa America 2019: Paraguay – Qatar sunnuntaina 16.6.2019 kello 22:00

Paraguay haluaa tehdä Brasiliat ja ottaa ison voiton ensimmäisessä pelissä. Miten hyvin se tässä onnistuu? Katso kertoimet ja ottelu livenä Unibetiltä!
Copa America 2019: Paraquay – Qatar
Kesäkuu 16,2019
22:00

Etelä-Amerikan mestaruusturnaus, Copa America skabaillaan tänä kesänä Brasiliassa.

Copa America 2019 on saatu iloisesti käyntiin ja tässäpä sitä kesään jalkapallojuhlaa parhaimmillaan! Kaikki ottelut eivät ehkä tarjoa niitä kaikkein isoimpia hegemoniaotteluita, mutta kaikkia matseja voi seurata livenä esimerkiksi Unibet-TV:n kautta ja toki, betsata voi samaan aikaan!

Paraguay – Qatar – ottelu tulee mainioon aikaan suomalaisittain kun peli alkaa jo 22:00. Pääosa peleistä tulee keskellä yötä, joten tässä mainio betsikohde kaikelle fudiskansalle. Kertoimet peliin ovat siihen suuntaan että Paraguay on ottelun ennakkosuosikki, mutta toki Qatar voi tässä pelissä pistää kampoihin oikein todella. Peruskertoimet ovat 1.72 – 3.85 – 5.60 Unibetillä, mutta tasoitusvedolla tästäkin saa molemmille oikein oivallisia kertoimia suuntaan ja toiseen.

Rankkarista ottelusta saa kertoimen 3.50, mikäli olet sitä mieltä että rankkaria ei nähdä, 1.25 on tuon tilanteen kerroin. Entä tekeekö rankkarista kotijengi maalin? 6.50 sille kerroin, vierasjoukkueen kerroin tässä kohtaa on kohtuullisen kova 12.00. Matsista löytyy muutamia pelaajavetoja maalintekijävedon lisäksi, voit betsata mm. sitä saako Miguel Almiron maaliinjohtavan syötön (3.50) vai onko saldona maali ja syöttö? 15.00. Tsekkaa kaikki kohteet otteluun Unibetiltä ja lyö vetoa vaikkapa livenä!

Copa-America arvoikkaimmat joukkueet

Veikkaus: Paraguay suosikki, mutta Qatar…

Qatar, tuo tuleva jalkapallon MM-isäntä ei ole mikään pilipalijoukkue, sillä se voitti tämän vuoden Aasian Cupin, napaten finaalissa Japanin päänahan. Qatarin voitto olisi toki kertoimiin peilaten yllätys, mutta tasapeli ei välttämättä olisi liian iso yllätys betsattavaksi. Tämän ottelun voitolla joukkue on jo lähempänä jatkopaikkaa, muut lohkon jengithän ovat Brasilia ja Bolivia. Näiden joukkueiden kohtaaminen päättyi lopulta Brasilian selvään 3-0 voittoon.

Tämän ottelun oletetut kokoonpanot voisivat olla jotakuinkin tätä luokkaa?

Paraguay (4-2-3-1)

Silva – Alonso, Gomez, Balbuena, Piris – Rojas, Ortiz – Dominquez, Almiron, Iturbe – Santander

Qatar (4-5-1)

Sheeb – Hassan, Salman, Hisham, Ismaeli – Afif, Hatim, Madibo, Khoukhi, Haydos – Ali

Sittenkin yllätysvoitto Qatarille?

Unibet TV Ilmainen Livestream ottelusta!

Paraquay lähtee ennakkosuosikkina peliin, mutta miten Qatarin vauhti riittää? Tasapeli olisi tietenkin yllätys, voitto superyllätys. Käy katsomassa parhaat betsikohteet otteluun ja lyö vetoa!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä