Patrik Laine vs Sami Välimäki – supertähtien golfkisa kertoimet ja vedonlyönti

Perjantaina 17.4. päästään nauttimaan hieman erikoisemmasta vedonlyöntikohteesta ja urheiluviihteestä. NHL-ammattilainen Patrik Laine ja Golfin ammattilainen Sami Välimäki ottavat yhteen golf-viheriöllä. Tapahtuma on nähtävissä vain Viasat Urheilun Facebookissa!
Patrik Laine vs Sami Välimäki
huhtikuu 17,2020
17:00

  • Perjantaina 17.4.2020 kello 17:00
  • River Golf, Nokia, Suomi
  • Livelähetys: Viasat Urheilu Facebook-live

Golf-kertoimet reikäpeliiin

Perjantaina 17.4. tullaan pelaamaan lyöntipelinä 9-reiän golfkisa ja tästä pääsee myös lyömään vetoa. Kisaa pääsee seuraamaan livenä Viasat Urheilun Facebook-livessä ja Coolbet vedonlyöntiyhtiö on julkaissut tästä kolme erillistä vedonlyöntikohdetta, jotka ovat:

Laine vs Välimäki – tasoitusveto 6,5 lyöntiä

  • Laine +6.,5 lyöntiä – kerroin 1.85 -> 3.20 (päivitetty 17.4.)
  • Välimäki -6,5 lyöntiä – kerroin 1.85 -> 1.30 (päivitetty 17.4.)

Laine yli/alle 40,5 lyöntiä

  • Yli 40,5 lyöntiä – kerroin 1.85 -> 1.20 (päivitetty 17.4.)
  • Alle 40,5 lyöntiä – kerroin 1.85 -> 4.00 (päivitetty 17.4.)

Välimäki yli/alle 33,5 lyöntiä

  • Yli 33,5 lyöntiä – kerroin 1.85 -> 1.35 (päivitetty 17.4.)
  • Alle 33,5 lyöntiä – kerroin 1.85 -> 2.95 (päivitetty 17.4.)
BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Patrik Laine altavastaajana

Patrik Laine ei luonnollisesti ole golf-ammattilainen, mutta jo pitkään on nähty että Laineen kädessä myös golfmaila saa hyvin kyytiä. NHL -pelien ollessa tauolla Patrik Laine on innokas golfin pelaaja, joten ihan nollista ”Pate” ei luonnollisestikaan lähde tähän kisaan. Viasatin tiedotteessa Laine paljasti jo osan taktiikastaan:

Hienoa päästä haastamaan Sami Välimäen tasoinen nuori huippupelaaja. Koetan vähän psyykata kentällä, katsotaan tasoittaisiko se vähän puntteja?

Sami Välimäki on voittajasuosikki

Sami Välimäki on golf-yleisölle tuttu hahmo, mutta varsinaisen läpimurron tämä kaveri teki voittamalla maaliskuun alussa European Tourin Oman Open Golf-turnauksen. Kausi on tuonut Välimäelle siis jo paljon hyvää ja tästä luonnollisesti peluri lähtee hakemaan isoa päänahkaa. Välimäki on tietenkin suosikki ja siitä kertoo myös ennen kisaa saatu kommentti:

Välimäki: Patrik on erinomainen golffari ja on hauska päästä pelaamaan häntä vastaan. River Golf luo hienot puitteet ja kyllä minä tämän ajattelin voittaa.

Antti Mäkinen selostaa kisan livenä

Tapahtuman selostaa Viasatin ja Viaplayn kultakurkku Antti Mäkinen. Kimanttia-podcastia Kimmo Timosen kanssa väsäävä selostajaguru Mäkinen kommentoi Viasatin pressitiedotteessa tapahtumaa näin:
 

Korona-epidemia on sulkenut urheilutapahtumat ympäri maapallon ja seurattavaa live-urheilun ystäville on erittäin vähän. Sekä NHL että huippugolf ovat molemmat keskeisiä sisältöjä Viaplayn ja Viasatin ohjelmistossa. Siksi onkin mahtavaa että voimme näin yhdistää nämä kaksi meille rakasta lajia aivan ainutlaatuisella tavalla ja tuoda paljon kaivattua live-urheilua seuraajillemme. Perjantaina on luvassa suora urheilulähetys, tätä ei ole muutamaan viikkoon päässyt sanomaan. Odotan tapahtumaa innolla!

BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Laine vastaan Välimäki

Nyt kun perinteiset urheilutapahtumat ovat hyvin pitkälti taukotilassa, on mainiota että näitä erilaisia tapahtumia järjestetään. Katsojia on varmasti paljon Facebook-livessä ja kun vielä vedonlyöntiäkin on tarjolla niin aivan mahtavaa. Muista lyödä vedot ennen perjantaita 17.4. kello 17:00, jolloin livelähetys alkaa!

Aseta vetosi