Pelaajasiirrot: Sanchon, Mbappen ja Messin uudet seurat

Kesällä 2020 jalkapallonsiirtoikkuna on poikkeuksellisesti auki aina 1. syyskuuta asti, nähdäänkö koronakesänä megasiirtoja? Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Pelaajasiirrot
Elokuu 31,2020
23:59

jalkapallosiirtohuhut

Kesällä 2020 jalkapallonsiirtoikkuna on poikkeuksellisesti auki aina 1. syyskuuta asti, nähdäänkö koronakesänä megasiirtoja vai käynnistyykö pelaajaruletti todenteolla vasta tammikuussa 2021? Eurooppalaisilla jalkapallokentillä pelaa tällä hetkellä monta mielenkiintoista nuorta pelaajaa joiden perässä on niin La  Liga, Serie A kuin Valioliigaseurat.

Vedonlyöntisivusto Betfairilla on avattu oma vedonlyöntikohde, joka on vain ja ainoastaan pelaajasiirtoja varten. Tässä ”Tranfer Specials” valikomassa pääsee veikkaamaan kolmen tulikuuman futarin seuraavaa osoitetta. Kohteista kaksi koskettaa nuoria tykkejä Borussia Dortmundin brittilupaus Jadon Sanchoa sekä Paris-Saint Germainin teinitähti Kylian Mbappea. Kolmas pelaaja sen sijaan on FC Barcelona legenda Lionel Messi. Betfairin lisäksi myös Energybet tarjoaa samojen herrasmiesten siirroille kertoimia, mutta näiden deadline on tammikuussa 2021.

BONUS: 5 x 20€ ilmaisveto vetopörssiin
Pelaa nyt

Jadon Sancho – Borussia Dortmund

19 – vuotias Jadon Sancho on englantilainen superlupaus. Sancho pelaa tällä hetkellä Saksan Bundesliigassa Borussia Dortmundin riveissä. Sancho liittyi seuraan elokuussa 2017 ja nuorukaisen sopimus jatkuu aina kesään 2022 saakka. Nuorukaista ollaan kuitenkin viemässä jo ennen sopimuskauden päättymistä isompiin ympyröihin. Sanchon hintalappu on tällä hetkellä jo 120 miljoonaa euroa.

Betfair – TOP 5 kertoimet Jadon Sanchon uudelle seuralle 1.9.2020 mennessä:

✅ Manchester United – 1.73

✅ Cheldea – 4.50

✅ Liverpool – 7.00                                      Lyö vetoa Sanchon seurasta Betfairilla!

✅ FC Barcelona – 12.00

✅Juventus – 14.00

Energybet – TOP 3 kertoimet Jadon Sanchon uudelle seuralle 1.1.2021 mennessä:

✅ Real Madrid – 3.00

✅Manchester United – 3.00                     Lyö vetoa Sanchon seurasta Enegybetillä!

✅ Chelsea – 4.00             

Kylian Mbappe – PSG

Ranskalainen Kylian Mbappe on jo 21 – vuotiaana todistanut olevansa todellinen eliittipelaaja. Nuorukainen on loistanut urallaan jo Monacossa, PSG:ssä sekä Ranskan maajoukkueessa. Sanchon tavoin Mbappen nykyinen sopimus on voimassa kesään 2022 asti. Mbappen arvo on tällä hetkellä käsittämättömät 200 miljoonaa euroa. Tässä uutisessa miehen arvon tosin povataan sulavan koronan vaikutuksen vuoksi…

Betfair – TOP 5 kertoimet Kylian Mbappen uudelle seuralle 1.9.2020 mennessä:

✅ Real Madrid – 4.50

✅ Liverpool – 7.00

✅ Manchester City – 21.00                               Lyö vetoa Mbappen seurasta Betfairilla!

✅ FC Barcelona – 34.00

✅Juventus – 61.00

Energybet – TOP 3 kertoimet Kylian Mbappen uudelle seuralle 1.1.2021 mennessä:

✅ Real Madrid – 3.50

✅ Newcastle – 9.50                                    Lyö vetoa Mbappen seurasta Enegybetillä!

✅ Manchester City – 14.00 

Kylian Mbappe uusi seura

Lionel Messi  – FC Barcelona

Argentiinalainen Leo Messi ei varmasti kaipaa esittelyjä sen paremmin. Tämä #10 paita on jokaiselle futista seuraavalle tuttu. 32 – vuotiaan Messin sopimus päättyy FC Barcelonan kanssa kesällä 2021 ja on huhuiltu että 16 vuoden uran samassa seurassa tulisi päätökseensä. Messiä vietiin kovasti aiemmin Manchester Cityyn yhdessä Pep Guardiolan ja Sergio Agueron kanssa. Cityn Mestarien liiga banni ja Pepin mahdollinen lähtö ovat kuitenkin sekoittaneet pakkaa ja nostaneet italalian suurseuran Juventuksen osakkeita huhuissa. Olisiko mahdollista nähdä Ronaldo sekä Messi samassa paidassa? Futisromantikon unelma vai painajainen?

Betfair – TOP 5 kertoimet Leo Messin uudeksi pysyväksi seuraksi:

✅ Manchester City – 3.25 

✅ Juventus – 5.00                               

✅ Mikä tahansa argentiinalainen seura – 5.50             Lyö vetoa Messin seurasta Betfairilla!

✅ Inter Milan – 6.00

✅PSG  – 8.50

Energybet – Kertoimet Leo Messin uudelle seuralle 1.1.2021 mennessä:

✅ Manchester City – 3.00 

✅ Newcastle United – 51.00      Lyö vetoa Messin seurasta Enegybetillä!

Lyö vetoa pelaajasiirroista!

Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat paljon toisistaan poikkeavia loistavia vedonlyöntikohteita jalkapallon parissa. Yksi oma erikoisuus on pelaajasiirrot joilla voi parhaimmillaan lihottaa mukavasti pelikassaa jos jaksaa odottaa vetojen ratkeamista yhden tai kahden siirtoikkunan verran!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä