Liiga Playoffs: Pelicans – HIFK perjantaina 29.3.2019 klo 18:30

Tasainen sarja vaikka ensimmäinen peli menikin suvereenisti Pelicansille. Nyt on viides peli ja Pelicans on jo selkä seinää vastaan. Katso vedonlyöntikohteet otteluun ja lyö vetoa tuloksesta, maalintekijöistä ja vaikkapa ensimmäisen erän voittajasta!
Liiga Playoffs: Pelicans – HIFK
Maaliskuu 29,2019
18:30

Liiga: Pelicans – HIFK, sukeltajalintujen aika?

Pelicans täräytti hienon voiton ensimmäisessä pelissä, mutta sen jälkeen taisi tulla hyvän olon tunne puseroon. HIFK on vienyt kolme seuraavaa tiukkaa matsia ja sarja on ensimmäistä kertaa katkolla perjantaina. Katkopelit ovat usein niitä vaikeampia, joten meneekö tämä Pelicanseille? Kertoimet otteluun ainakin ovat sen suuntaiset, rahoille tuplauksen saa lahtelaisten voitolla, helsinkiläisten voitolla rahat kolminkertaistuu. Nordicbet lupaa tähän peliin pitkävetokertoimet 2.16 – 4.10 – 3.05. 

Juho Olkinuora on pelannut Pelicansin kaikissa neljässä pelissä ja hyvin on pelannutkin. Torjuntoja on kertynyt yhteensä 126 kappaletta, päästettyjen maalien keskiarvo on 1.75 ja torjuntaprosentti 94,74%. Atte Engrenin neljän pelin päästettyjen maalien keskiarvo on 2.50 ja torjuntaprosentti on noussut ensimmäisen pelin semikatastrofin jälkeen jo lukemiin 90,10%. Torjuntoja on kertynyt yhteensä 91 kappaletta, joten HIFK on tässä ottelusarjassa ollut se ahkerammin laukova osapuoli.

Ottelusarjan tilanne 3-1 HIFK:lle on varmasti tulos, jota kukaan ei uskonut tapahtuvan ensimmäisen ottelun jälkeen. Vaikka HIFK:lla on kolme ottelupalloa, ei tämä sarja ole vielä ohitse. Tästä Pelicansin voitto ja heti lauantaina toinen voitto Helsingissä kääntää jälleen asetelman päälaelleen. Pudotuspelit ovat melkoisia henkimaailman juttuja, joten tässä sarjassa voi vielä käydä oikeastaan ihan miten tahansa.

Vielä lauantainakin pelataan?

Näissä pudotuspeleissä on nyt pelattu 6-0, 2-3, 1-2ja ja 1-3 pelit. Mitä siis tulosvetoon? Kolme viimeistä ottelua tarjoaa varmasti ratkaisun avainta tähän peliin, 2,3 – 2,3 ovat varmasti aika lähellä totuutta. Edellinen peli Lahdessa päättyi 1-1 varsinaisen pelin jälkeen, jos tuo olisi päättynyt toisin, oltaisiin nyt 2-2 tasatilanteessa. Jotenkin tässä on nyt sellainen maku, että Pelicans kaventaa tässä pelissä voitot 3-2 lukemiin ja lauantaina pelataan taas Helsingissä. Ja ehkä vielä maanantaina vielä Lahdessa?

Alle 5.5 maalia on saanut Nordicbetiltä kertoimet 1.64 ja alle 4.5 maalia 2.85. Nämä betsit voisivat hyvin osua molemmat tässä ottelussa. Pelicansin on pakko voittaa peli jos ei halua lomille lähteä.

Onko HIFKillä syytä hymyyn perjantain pelin jälkeen?

Pelicans ei ole luovuttanut, mutta nyt on jo pakkovoitto

Keskiviikon peli ei ollut kummaltakaan mikään nappipeli, mutta maalit lasketaan. Ja otteluvoitot. Ne ovat nyt 3-1 HIFK:lle, joten sillä on kolme ottelupalloa. Ensimmäisestä pitäisi jo iskeä, muuten voi olla vaikeaa nousta takaisin hevosen selkään.

Aseta vetosi