Liiga: Pelicans - Tappara kello 18:30 to 29.11.2018

Tappara on hyvässä iskussa marraskuussa ja sama meno taitaa jatkua myös tässä pelissä. Vai olisiko Ville Niemisen Pelicansilla palaa Tapparaa vastaan? Katso tasaiset kertoimet ja lyö vetoa!
Liiga: Pelicans - Tappara
Marraskuu 29,2018
18:30

Liiga: Pelicans – Tappara kello 18:30 to 29.11.2018

Lahdessa nähdään varsin mielenkiintoinen ottelu, kun seuraikoni Ville Niemisen Pelicans kohtaa Tapparan. Neljä viimeistä kohtaamista Lahdessa on päättynyt vasta jatkoilla, mennäänkö taas tässä ottelussa pidemmän kaavan kautta? Pelicansilla on alla neljän pelin tappioputki, tosin putken aikana se on hävinnyt pari kertaa vasta jatkoilla. Tämäkin tukee teoriaa, jonka mukaan tässä matsissa voitaisiin sinne jatkoille päätyä.

Semmosta videota tähän väliin…

Tappara on saanut jo parannettua omaa ylivoimapelaamista, mutta aikamoisen surkeaa se on edelleen. Tässä ottelussa YV-prosentit ovat 22,11% – 16,44% koko kauden osalta, kotona Pelicansin prosentti putoaa 18,64% ja Tapparan nousee peräti 22,50% lukemiin, joten sinänsä tuo tilasto on hämäävä. Alivoima Tapparalla on vieraissa Liigan keskitasoa, 81,40%, Pelicansilla alivoima on Liigan sijalla 12. prosenttiluku on 75,61%. Jos Tappara pääsee ylivoimalle, todennäköisempää siis on että se maali sieltä tulee kuin että Pelicans sen estäisi. Ainakin koko ottelua ajatellen.

Tappara on koko liigan kolmanneksi paras vierasjoukkue TPS:n ja Kärppien jälkeen, pistekeskiarvo sillä on 1.75 per vieraspeli. Pelicans on puolestaan kotiotteluissa pistekeskiarvossa jaetulla kolmossijalla, pinnoja on 1,92 per pelattu kotipeli. No, tämäkin tavallaan tukee tasapeliajatusta.

Pelicans – Tappara kuka tekee maalit?

Oliwer Kaski on ampunut hirveän määrän vetoja jo tähän mennessä, yhteensä 163 kutia. Näillä on nyntynyt tehot 5+9 ja laukaisuprosentti on 3,1%. Kakkosena tulee Mikko Kousa 110 vedolla ja laukaisuprosentti on 4.5%. Kolmosena kutien määrässä on 9 nyyttiä valmistanut Hynek Zohorna (94 laukausta, prosentti 9,6), tuleeko prosentteihin parannusta? Zohorna ainakin maalintekijävetoon.

Tapparan paras tai ainakin kovin laukoja on ollut Otso Rantakari 115 vedollaan, laukaisuprosentti on aika vaatimaton 2,6 kolmella maalilla. Kakkosena on Niko Ojamäki 87 kudilla ja 9,2% tilastolla, enemmän pitäisi siis ampua. Valtteri Kemiläinen on porkkanapöksyjen kolmosena laukaisutilastolla ennen keskiviikon peliä, kuusi maalia ja 76 kutia, laukaisuprosentti 7,9. Tuleeko näihin prosentteihin parannusta eli tekeekö joku kolmikosta maaleja?

Tulosvetoon voisi tähän peliin lähteä liikkeelle lukemista 2,3,4 – 2,3 ja tasapeliä ei tosiaan voi laskea pois kuvioista. Sen verran tasaiset ovat kertoimet tähän peliin että tasapeli on todella mahdollinen ja tasoitusvedossa voi laittaa +1 maalia molemmille. Tiukka matsi tulossa?

Viime kauden juhlapelissä hurjasteltiin näin, suorastaan ihanat paidat Pelicansilla. Siis vau.

Kukistaako Pelicans Tapparan?

Pelicans on kotihallissaan jopa pieni ennakkosuosikki, mutta hyvään vireeseen päässyt Tappara tuskin luopuu pisteistä mitenkään helposti. Mennäänkö jatkoille ja aina rankkareille saakka? Lyö vetoa!

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt