Perjantai 23.2., voisiko Poutala tuoda mitalin pikaluistelusta? Betsaa olympiakohteita!

Olympialaisissa loppupuristus jäljellä, eiköhän vielä muutama mitali tule Suomeen? Lyö vetoa menestyksestä!

Perjantaina 23.2. tarjolla ei ole hirveän paljon suomalaisjännitettävää, mutta kisat tarjoavat muuten erinomaisesti vedonlyöntikohteita ja tietenkin seurattavaa. Lätkässä toki pelataan välierät ja pikaluistelussa Mika Poutala on toivottavasti kääntänyt sadasosat omaksi edukseen. Näiden lisäksi on paljon muita kohteita ja erinomaiset kertoimet voittajavetoon ja mitalivetoihin.

Varhain yöllä käydään useammassa lajissa kovia kilpailuja, alppihiihdossa naisten syöksylasku ja pujottelu. Luvassa on myös naisten Ski Crossin alkuerät ja finaali, taitoluistelussa luvassa on naisten vapaaohjelma ja Emmi Peltonen. Curlingissa on luvassa miesten pronssiottelu ja naisten välierät.

Jääkiekon olympialaisten välierät ovat tietenkin suomalaisia lähellä olevat tapahtumat, niiden pariin päästään kello 09:40 ja 13:05. Iltapäivällä jännitetään lisäksi ampumahiihdon miesten viesti, joka on vedonlyöntilajina varsin mahtava. Isot odotukset ovat myös miesten 1000 metrin pikaluistelussa jossa Mika Poutala hakee sitä mitalia, joka lipsahti 500 metrin luistelussa käsistä. Mika Poutalan voittokerroin on 21.00 ja se on kertoimissa viidenneksi paras, mitali kerroin 4.50 on ihan kokeiltavissa oleva. Pekka Koskelan kertoimet ovat 151.00 ja 31.00.

Norjalla 10-kertaisesti astmalääkettä Suomeen verrattuna, eipä tuo juuri ole näkynyt. Eipä.

Näihin kaikkiin lajeihin löydät kertoimet vaikkapa Unibetiltä, johon Veikkaussivut tarjoaa huiman ensitalletusbonustarjouksen. Voit käyttää Unibetillä jopa 100 euron ensimmäisen vedon riskittömänä, joka puolestaan tarkoittaa sitä, että voit uutena pelaajan betsata ensimmäisen vedon aina 100 euroon saakka täysin riskittä. Nyt jos koskaan kannattaa käydä rekisteröitymässä ja lyödä juuri se oikea, isomman kertoimen omaava veto vaikkapa olympialaisista. Unibetiltä löytyy paljon herkullisia kertoimia kaikkiin olympialajeihin.

Olympialaiset perjantaina 23.2 helmikuuta

03.00 Taitoluistelu: N, vapaaohjelma
04.30 Freestyle: N, ski cross -karsinta
06.15 Freestyle: N, ski cross -finaali
08.35 Curling: M, pronssiottelu
09.40 Jääkiekko: M, välierä 1
12.00 Pikaluistelu: M, 1 000 m
13.05 Curling: N, välierät
13.15 Ampumahiihto: M, viesti, 4×7,5 km
14.10 Jääkiekko: M, välierä 2

Toivotaan että Poutala on selvinnyt edellisestä pettymyksestä.

Norjalla 10-kertaisesti astmalääkettä Suomeen verrattuna, eipä tuo juuri ole näkynyt. Eipä.

Aseta vetosi