Peterborough - Leicester 27.1.2018, ex-liigamestari vastaan alasarjajoukkue

Leicester oli jo viime kierroksella vaikeuksissa alasarjojen Fleetwoodia vastaan.

Leicester oli edellisellä kierroksella pulassa League Onen Fleetwoodia vastaan. Se pelasi ensimmäisen osan vieraissa tasan 0-0, ja toisessa osassa se tarvitsi apua videotuomarilta, että jatkopaikka tuli 2-0 -voitolla. Sen verran Leicester on alasarjojen joukkuetta parempi, että se nitkutti itselleen rutiinivoitolla jatkopaikan. Leicesterin molemmat maalit Fleetwoodia vastaan teki Kelechi Iheanacho. Ensimmäinen osuma hylättiin ensin paitsiota, mutta sitten videoiden tarkastelu muutti tuomiota.

Liigapeleissä Leicester otti sitten viime viikonloppuna kotonaan Watfordia vastaan toisen 2-0 -voiton. Leicesterin manageri Claude Puel otti hommat vastaan lokakuussa, ja melko hyvin Puelin työ on lähtenyt käyntiin. Leicester on sarjassa komeasti seitsemäntenä, se alkaa olla tukevasti Valioliigan keskikastin ryhmä, tai onnistuessaan aivan kärkiryhmien tuntumassa. Leicester on pelannut nyt viisi ottelua ilman tappiota kaikki turnaukset mukaan lukien. Kaikki nämä ottelut Leicester on vielä pelannut ilman takaiskumaalia.

McCann tykkää hyökkäämisestä

Leicesterin ohjelmassa ensi viikolla peli Evertonia vastaan, ja se saattaa hieman haitata tätä ottelua. Riyad Mahrez ei pelannut ensimmäisessä Fleetwood -ottelussa, ja hänen puuttumisensa heikentää Leicesteriä kyllä huomattavasti. Pelaa Mahrez tai ei, niin ottelussa saattaa tulla useampikin maali. Peterboroughin manageri Grant McCann on hyökkäävän pelin kannattaja. Tällä kaudella Peterborough on tehnyt League Onessa neljänneksi eniten maaleja. Sen kärkimies Jack Marriott on League Onen paras maalintekijä.

Peterborough on nyt League Onessa sijalla kahdeksan. Matkaa pudotuspelipaikkaan on neljä pistettä, eli se pelaa vielä hyvin tosissaan noususta Championshipiin.

Viime kaudella Chelsea pudotti

Viime kaudella Peterborough putosi FA Cupissa kolmannella kierroksella, kun Chelsea oli parempi 4-1. Tällä kaudella Peterborough selvitti kolmoskierroksen voittamalla Aston Villan 3-1. Aikaisemmat voitot se otti Wokingista ja Tranmeresta.

Leicester aloitti FA Cupin kolmannen kierroksen Fleetwood -pelistä. Viime kaudella Leicester putosi turnauksesta viidennellä kierroksella Millwallia vastaan.

Unibet on laittanut kertoimet otteluun 5.50 – 4.25 – 1.55. Maaleja vetomarkkina odottaa, yli 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 1.56. Fleetwoodissa Leicester jäi ilman osumia, ei tämän pelin tarvitse olla sen kummempi. Alle 2.5 maalia saa Unibetilla kertoimen 2.35, ja sitä voi hyvinkin koittaa pikkupanoksella.

Peterboroughin mahdollinen avaus: Bond, Shephard, Tafazolli, Taylor, Hughes, Forrester, Grant, Maddison, Lloyd-McGoldrick, Lopes, Marriott

Leicesterin mahdollinen avaus: Jakupovic, Amartey, Dragovic, Benalouane, Fuchs, Silva, Iborra, Mahrez, Gray, Iheanacho, Slimani

Unibet on laittanut kertoimet otteluun 5.50 – 4.25 – 1.55. Maaleja vetomarkkina odottaa, yli 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 1.56. Fleetwoodissa Leicester jäi ilman osumia, ei tämän pelin tarvitse olla sen kummempi. Alle 2.5 maalia saa Unibetilla kertoimen 2.35, ja sitä voi hyvinkin koittaa pikkupanoksella.

Aseta vetosi