Porto - AS Roma 6.3.2019, Portolle voi laittaa peliä

Vetomarkkinoiden mielestä AS Roma on suosikki jatkoon. Tähän voi laittaa vastalauseen, Porto on kotikentällään kova joukkue.
Porto - AS Roma
Maaliskuu 06,2019
22:00

Porton ja AS Roman ottelussa on vielä kaikki auki. AS Roma voitti ensimmäisen osan kotikentällään 2-1. Ottelu oli maaliton vielä kun parikymmentä minuuttia oli jäljellä, sitten Roman Zaniolo teki kaksi maalia Dzekon syötöistä kuudessa minuutissa. Pari minuuttia tästä Porton vaihtomies Adrian kavensi. Ilman vierasmaalia Porton urakka olisi hankala, nyt sillä on vielä mahdollisuudet. Vetomarkkina on sitä mieltä, että AS Roma menee todennäköisesti jatkoon. Unibetilla AS Roman jatkopaikasta saa kertoimen 1.57.

Portolla on heikko rekordi Mestareiden liigan pudotuspeleistä, se ei ole voittanut viimeiseen kuuteen otteluun. Viime kaudella Liverpool pudotti sen 5-0. Porto ei ole päässyt UCL:n neljännesfinaaleihin sitten kauden 2014-2015.

Tämän kauden lohkovaiheessa Portolla meni paremmin. Se voitti kaikki kotiottelunsa ja sai 16 pistettä kuudesta ottelusta. Sillä se voitti D-lohkon. Kukaan ei ollut lohkovaiheessa Portoa parempi, tosin sen lohko oli helponlainen, Schalke oli lohkokakkonen.

MrGreeniltä: Lyö vetoa Manchester Unitedin voitosta kierrätysvapaalla kertoimella 50.00

Heikot kenraalit kummallakin

Portolla oli viikonloppuna kehno keraaliharjoitus. Se hävisi kotikentällä Portugalin liigassa Benficalle 1-2. Benfica -ottelun ja edellisen AS Roma -matsin välissä se voitti kolme peliä yhteismaalein 8-0. Kaksi peleistä oli liigaa ja yksi Portugali cupia.

Benfica ei ollut aivan ihanteellinen vastus juuri ennen AS Roma -peliä. Porto ja Benfica ovat Portugalin liigan kärkikaksikko, Benfica on kaksi pistettä edellä. Porton piti ottaa tämä ottelu tosissaan, avainpelaajia ei oikein päässyt lepuuttamaan.

AS Roma pelasi viime kaudella erinomainen Mestareiden liigan. Se pääsi semifinaaleihin asti, kunnes hävisi Liverpoolille. Pool sitten kaappasi Roomasta maalivahti Alissonin itselleen.

Viime kaudella tässä samaisessa vaiheessa AS Roma pudotti Shaktar Donetskin. Se hävisi viime vuonna jokaisen pudotuskierroksen vierasottelun, mutta kotikunto sillä oli rautaa.

AS Romalla on vahva tilasto tukenaan. 26 kertaa 30:stä se on voittanut UEFA:n pudotuskierroksen otteluparin, kun se ensin on voittanut kotiottelun. Yksi häpeäpilkku joukkueen menneisyydessä on. Kaudella 2006-2007 se meni 2-1 -kotivoiton jälkeen häviämään Manchester Unitedille vieraissa 1-7.

AS Romakin hävisi viikonloppuna kotimaansa liigassa. Sillä oli alla neljän voiton putki kaikki turnaukset mukaa lukien, mutta viikonloppuna Rooman paikallisottelussa se hävisi Laziolle vieraissa 0-3. AS Roma on nyt viidentenä Serie A:ssa, nelospaikan Inter on kolmen pisteen päässä.

AS Roman tärkeällä puolustajalla Kostas Manolasilla on ollut ongelmia nilkkansa ja virustaudin kanssa, ja hän saattaa joutua jättämään pelin väliin. Under ei ole pelannut tammikuun jälkeen, ja varmaan hän on nytkin sivussa. Dzeko pelaa varmasti kärjessä, ja ehkä Kluivert hänen kanssaan.

Porton mahdollinen avaus: Casillas; Telles, Pepe, Felipe, Militao; Adrian, Danilo, Herrera, Brahimi; Fernando, Tiquinho

AS Roman mahdollinen avaus: Mirante; Florenzi, Fazio, Jesus, Kolarov; Pellegrini, De Rossi, Cristante; El Shaarawy, Dzeko, Zaniolo

 

Porton jatkopaikasta saa Unibetilta kertoimeksi 2.40. Pakkohan se on pelata, ei AS Roma ole ollenkaan vakuuttava joukkue.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä