Mestarien liiga: Porto - Liverpool keskiviikkona 17.4.2019 kello 22:00

Porto on kovan paikan edessä. Liverpoolin olisi kaaduttava vähintään kahdella maalilla eikä vieraille saisi antaa yhtään maalia. Miten se tämän taikatempun tekee?
Mestarien Liiga veikkaus
Mestarien liiga: Porto - Liverpool
huhtikuu 17,2019
22:00

Mestarien liiga: Porto – Liverpool, ei kai taas 0-5?

Muistatko mitä tapahtui viimeksi kun Liverpool vieraili Porton illassa? Kyllä, se oli se 0-5 peli. Ihan samanlaisia odotuksia ei ole tähän peliin odotettavissa, mutta jos ottelu repsahtaa, se voi toki repsahtaa ihan kunnolla. Liverpoolin 2-0 voitto ensimmäisessä pelissä antoi sille oivalliset asetelmat tähän peliin, jo yhdellä vierasmaalilla se tekee Porton urakasta melkoisen mahdottoman. Eihän sitten Porto nyt neljää maalia Poolin verkkoon tee?

50.00 kerroin Manchester Unitedin etenemiselle semifinaaleihin
Ota KIERRÄTYSVAPAA kerroin Mestarien liigaa

Pitkävetokertoimet matsiin ovat 3.85 – 3.45 – 2.05, joten Liverpool on suosikki voittamaan ottelun. Sen ei siis välttämättä tarvitse voittaa matsia kunhan ei häviä ottelua kolmella maalilla. Parin maalin tappiokin riitää jos tekee vähintään yhden maalin. No, ei Jürgen Kloppin joukkue lähde kikkailemaan vaan hakee sitä voittoa tästäkin pelistä. On pakko todeta että ei joukkueiden rosterit ole nimien suhteen ihan samoilla viivoilla, vai mitä sanotte näistä edellisen pelin aloituskokoonpanoista?

Liverpool 4-3-3

Alisson – Milner, Dijk, Lovren, Alexander-Arnold – Keita, Fabinho, Henderson – Mane, Firmino, Salah

Porto 3-4-3

Casillas – Militao, Felipe, Pereira – Telles, Torres, Pereira, Corona – Marega, Soares, Otavio

Porto saa todennäköisesti mukaan kuitenkin edellisestä pelistä poissa olleet Pepen ja Hector Herreran, joten ei Pool voi tätä ihan löysin rantein ottaa. Iso kerroin on myös sille, että Liverpool voittaisi molemmat puoliajat, 6.50 Unibetillä.

Muistathan Nordicbetin 5€ Ilmaisvedon jalkapalloon?

Klikkaa ja betsaa Veikkausliigaa kympillä ja veto on sinun!

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Veikkaus: Porto – Liverpool, 2-3 maalin peli?

Vaikka Porto onkin tehnyt yli 2.5 maalia viidessä pelissä viimeisestä seitsemästä pelistä, ei se välttämättä toteudu Liverpoolia vastaan. Portugalin sarja kun ei kuulu välttämättä niihin Euroopan kovimpiin sarjoihin. Vedonlyöntimarkkina myös uskoo isosti Liverpoolin menevän tästä otteluparista jatkoon, kertoimet Porto 16.00 – 1.01 kertovat aika paljon tästä. Ei Poolin siis tarvitse voittaa, mutta tehdä tarvittava, jotta se pääsee jatkoon. Jos Porto pääsee tässä ottelusarjassa yrittämään jatkopaikkaa jatkoajoille, voidaan sitä pitää todella isona yllätyksenä.

No paljonko niitä maaleja sitten tässä pelissä tehdään? Tuskin tässä nollille jäädään, joten katso tästä taulukosta miten kertoimet menevät:

  • 0,5 maalia, yli 1.06 – alle 11.00
  • 1,5 maalia, yli 1.29 – alle 3.65
  • 2,5 maalia, yli 1.96 – alle 1.86
  • 3,5 maalia, yli 3.50 – alle 1.30
  • 4,5 maalia, yli 7.00 – alle 1.11
  • 5,5 maalia, yli 16.00 – alle 1.03

Kertoimien mukaan todennäköisesti 2-3 maalin peli, olisiko tämä sitten se 1-1, 0-2, 1-2 tulosvedon osalta? Molempien joukkueiden maali tietäisi kertoimia 1.74, ei vaihtoehto 2.04. Kumman puoleen siellä kallistutaan? Todennäköisesti luvassa on vauhdikas ottelu muutamilla maaleilla höystettynä.

Tuleeko Casillasille nollapeli?

Juventuksen onnistuttava kotona

Juventus on ennakkosuosikki peliin, mutta Ajax on yllätysvalmis. Se nähtiin jo Real Madridia vastaan. Mihin lukemin ottelu päättyy? Lyö vetoa!

Aseta vetosi