UEFA Nations League Finaali: Portugali - Hollanti su 9.6.2019 klo 21:45

UEFA Nations League Finaalissa kohtaavat Portugali ja Hollanti - kumpi nappaa kautta aikojen ensimmäisen Nations League pystin? Katso herkkukertoimet ja betsaa!
NATIONS-LEAGUE-portugali-sveitsi
UEFA Nations League Finaali: Portugali - Hollanti
Kesäkuu 09,2019
21:45

UEFA Nations League: Tasainen finaali tulossa?

UEFA Nations League huipentuu sunnuntaina 9.6.2019, kun pelataan mitalipelit. Keskiviikon ja torstain välierien häviäjät kohtaavat ensin kello 16:00 pelattavassa pronssiottelussa ja välierien voittajat kohtaavat toisensa kello 21:45 alkavassa UEFA Nations League finaalissa!

Portugali painoi Cristiano Ronaldon hattutempun myötä 3-1 ansaittuun voittoon Sveitsistä ja Hollanti pesi samoin lukemin Englannin. Tosin nuo lukemat tulivat vasta jatkoajalla kun varsinainen peliaika Englannin kanssa päättyi 1-1 tasuriin.

Kertoimet peliin kertovat että Portugali on ottelun ennakkosuosikki, ja näinhän se on. Joukkue pääsee havittelemaan UEFA Nations Leaguen voittoa ja vieläpä ensimmäistä koskaan jaettavaa sellaista. Motivaatio näyttää olevan kohdillaan ja kauden viimeiseen maajoukkuepeliin molemmat joukkueet varmasti antavat kaikkensa.

Kertoimet otteluun ovat esimerkiksi Unibetillä 2.60 – 3.10 – 2.90, joten puhutaan aika pienistä marginaaleista. Tosin Portugalin kotitilastot kertovat karua kieltä, se ei ole hävinnyt 12 peliin kotona ja kolme viimeistä kotiottelua Hollantia vastaan ovat nekin päättyneet Portugalille. Katkeavatko nämä putket tässä pelissä?

Tuleeko kokoonpanomuutoksia?

Kausi Euroopassa on nyt tulossa vihdoinkin päätökseen ja viimeisiä viedään ennen kesätaukoa. Toki kesälläkin pelataan Copa Americaa ja African Nations Cupia, mutta näitä joukkueitahan nuo maanosien omat turnaukset eivät koske. Nähdäänkö isojakin muutoksia välieräpelien kokoonpanoihin?

Portugalin kokoonpanossa paljon tuttuja nimiä ja tunnetuimpana tietenkin Cristiano Ronaldo. Jalkapallo on kuitenkin edelleen se joukkuepeli, joten joukkueen tulee olla iskussa kokonaisuudessaan.

Patricio – Guerreiro, Dias, Pepe, Semedo – Silva, Neves, Carvalho, Fernandes – Ronaldo, Joao Felix

Hollanti kairasi loppujen lopuksi voiton Englannista tällä kokoonpanolla, mahtaako tulla isompia muutoksia? Runko löytyy kuitenkin tästä.

Cillesen – Blind, Van Dijk, de Ligt, Dumfries – Wijnaldum, de Jong, de Roon – Babel, Depay, Bergwin

Onko tästä kaksikosta Cristianolle vastusta?

Yllättääkö Hollanti Portugalin?

Hollanti on tässä pelissä lievä altavastaaja, ainakin mitä tulee kertoimiin. Miten ottelussa tulee käymään, sunnuntain herkkupalana siis UEFA Nations League Finaali Portugali - Hollanti! Katso kertoimet ja lyö betsit sisään!

Aseta vetosi
  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja