Portugali - Marokko ke 20.6.2018, Hallitseva Euroopan mestari toistamiseen tulessa.

Jalkapallon MM-kisoissa Portugali saa vastaansa Marokon. Toinen ottelukierros on alkamassa, ja hallitsevan Euroopan mestarin kamppailu on varmasti yksi odotetuimmista koitoksista. Portugali ja Marokko ovat kohdanneet viimeksi jalkapallon MM-kisoissa vuonna 1986, jolloin Afrikan ylpeys voitti ottelun 3-1 lukemin. Sen sijaan tänä vuonna "A Selecção" on ottelussa selkeä ennakkosuosikki. MM-kisat ovat Portugalille viidennet peräkkäin, kun taas "Lions de l'Atlas" on ollut viimeksi mukana tällä tasolla vuonna 1998. Maat pelaavat B-lohkossa, jossa ovat myös Espanja ja Iran.
Portugali - Marokko Jalkapallon MM-kisat 20.6.2018

Portugali – Marokko – kertoimet otteluun

Cristiano Ronaldon mainiosta maalivireestä huolimatta Portugalille jäi Espanja-pelistä varmasti paljon hampaankoloon. Toki tuosta pelistä jäi plakkariin myös yksi piste, mutta sille on saatava tässä pelissä jatkoa. Marokko sen sijaan teki upean puskumaalin Irania vastaan, harmi vain että maali oli oma maali ja hyvin yrittänyt Marokko jäi ottelussa pisteittä. Nyt homma vaikeutui todella paljon, edessä kun ovat ottelun Portugalia ja Espanjaa vastaan.

Tämän keskiviikko-iltapäivän ottelun kertoimet lupailevat Portugalin voittoa, 1.68 – 3.80 – 6.00 kertoimilla Marokolle ei pahemmin tsäänssejä anneta. Unibetillä on tähänkin otteluun yli 400 erilaista vetokohdetta pre-match vedoissa, livevedonlyönnissä on mukavasti lisää kohteita. Unibet tarjoaa myös Jackpot-arvonnan kaikkien kohteesta lyövien kesken. Yhteensä tuossa on jaossa jopa miljoona euroa.

Homma toimii siten, että kun betsaat yhdestä ottelusta vähintään 5 euroa, saat yhden arpalipun tuohon jackpot-arvontaan. Kahden kohteen yhdistelmän ja viiden euron betsi tuo puolestaan molempiin otteluihin arpalipun ja lisäksi yhden lipun finaaliarvontaan. Ja kolmen kohteen betsissa sama homma.

Tähän otteluun voisi olettaa Cristiano Ronaldon maalia vaikka Marokko varmasti yrittää miehelle päällystakkia laittaakin. Mihin se riittää, ei riittänyt Espanjalla kovin isosti kun kolme maalia tuli omiin. Tuurilla ja taidolla.

Ronaldon maali ja syöttö toisi rahat takaisin kertoimella 5.00, toki on saatavilla myös kerroin (1.13) sille että näin ei tule käymään. Pistä Cristiano Ronaldo -vetoja kehiin ja jännitä millä tavalla Portugali tästä sen kolme pistettä nappaa. Vai onko tässä Marokon yllätysmahdollisuus?

Portugali – Marokko ennakoidut kokoonpanot

Portugali (4-4-2)
Patricio – Guerreiro, Fonte, Pepe, Soares – Fernandes, Carvalho, Moutinho, Silva – Guedes, Ronaldo

Marokko (4-2-3-1)
Mohamedi – Hakimi, Saiss, Benatia, Amrabat – Ahmadi, Boussoufa – Harit, Belhanda, Ziyech – Kaabi

Portugali

Portugali varmisti odotetusti lohkovoittonsa ja paikkansa MM-kisoihin voittamalla Sveitsin 2-0 karsintojen viimeisessä ottelussaan. Karsinnat sujuivat muutenkin erinomaisesti, sillä kymmenestä pelistään ainut tappio tuli alkuvaiheessa juuri alppimaata vastaan. Punapaidat onnistuivat iskemään peräti 32 maalia heidän vastustajiensa jäädessä usein vähille maalimäärille.

Karsintojen jälkeen Portugali on pelannut neljä harjoitusottelua, joista tuloksena ovat olleet kaksi voittoa, tasapeli ja yksi tappio. Näissä joukkue on osoittanut onnistuvansa maalinteossa myös ilman supertähti Cristiano Ronaldoa, sillä maaleissa ovat onnistuneet lisäksi niin Vitorino Antunes, Manuel Fernandes, Goncalo Guedes kuin Joao Mariokin. Hallitseva Euroopan mestari on hallinnut edellisiä harjoitusotteluitaan melko selkeästi, ja saanut siten rakennettua kymmenestä yli parinkymmeneen maalintekoyritystä.

MM-kisoissa vuonna 2014 Portugali jäi yllättäen lohkovaiheeseen, mutta aiemmin menestystä on tullut vähintään kohtalaisesti joukkueen sijoituttua kolmanneksi MM-kisoissa vuonna 1966 ja neljänneksi vuonna 2006. Myös tänä vuonna maata pidetään yhtenä voittajasuosikkien isoimpana uhkana.

Portugalin joukkue videolla:

Marokko

Marokko päätti karsinnat Afrikan maaperällä C-lohkonsa kärkipaikalla voittaen viimeisessä ottelussaan Norsunluurannikon maalein 2-0. Kamppailussa maalit syntyivät jo avauspuoliajan aikana. Karsintojen kolmannessa vaiheessa ”Lions de l’Atlas” ei hävinnyt otteluakaan, mutta voittoja ja tasapelejä tuli kylläkin melko tasaisesti. Joukkue jäi muutamassa pelissä kokonaan maaleitta ja osassa voitto tuli useammalla maalilla. Esimerkiksi Khalid Boutaib loisti tekemällä hattutempun Gabonia vastaan.

Vuoden alussa Marokko onnistui Afrikan mestaruusturnauksessa voittaen finaalissa Nigerian peräti 4-0 lukemin. Lopputulos oli ansaittu joukkueen hallitessa peliä selkeästi luoden komeat 21 kappaletta maalintekoyrityksiä. Myös viimeisimmissä harjoitusotteluissaan Marokko on pelannut voitokkaasti. Viime aikoina miehistö on jäänyt harvoin korkeintaan yhteen maaliin, ja puolestaan omissa verkot ovat soineet harvoin yhtä kertaa enempää. Hyökkäyspelaamisen lisäksi puolustus on ollut siis kohdillaan.

Ottelukaupunki ja ajankohta

Portugali ja Marokko kohtaavat Moskovassa Luznikin stadionilla, jonne mahtuu peräti 81 000 katsojaa. Ottelu alkaa kello 15.00 Suomen aikaa.

B-LOHKON OTTELUT

OTTELUNENNAKOT

PÄIVÄMÄÄRÄ

STADION

VEIKKAAMAAN
Morroco vs Iran World Cup 2018

Marokko vs Iran Betting ennakko

15/06
18:00 am

Krestovsky Stadium, Pietari

Veikkaa Unibetilla »
Portugal vs Spain World Cup 2018

Portugali vs Espanja ennakko

15/06
21:00

Fisht Olympia Stadion, Sotshi

Veikkaa Unibetilla »
Portugal vs Morroco World Cup 2018

Portugali vs Marokko ennakko

20/06
15:00

Luzhniki Stadion, Moskova

Veikkaa Unibetilla »
Iran vs Spain World Cup 2018

Iran vs Espanja ennakko

20/06
21:00

Kazan Arena, Kazan

Veikkaa Unibetilla »
Iran vs Portugal World Cup 2018

Iran vs Portugali ennakko

25/06
21:00

Mordovia Arena, Saransk

Veikkaa Unibetilla »
Spain vs Morocco World Cup 2018

Espanja vs Marokko ennakko

25/06
21:00

Kaliningrad Stadion, Kaliningrad

Veikkaa Unibetilla »

Ottelun katsominen

Aikaisempien vuosien tapaan Yle omistaa MM-kisojen lähetysoikeudet. Portugalin ja Marokon kohtaamista pääsee jännittämään televisiossa, Yle Areenassa, liveseurannassa tai jotkut taistoista myös radion puolella. Vielä ei ole tietoa tuleeko Portugalin ja Marokon välienselvittelyyn studio-osuuskin, mutta se selviää lopullisesti lähempänä. Voit katsoa ottelua monilla erilaisilla laitteella ja kielivaihtoehtoina suomen ohella löytyy ruotsi.

Näin pelataan

Ottelun kuva on varmasti selkeä, sillä Portugali tulee hallitsemaan palloa ja luomaan runsaasti hyviä maalintekopaikkoja. Marokko keskittyy vahvaan puolustuspelaamiseensa a vastaiskujen kyttäämiseen. Heillä maalintekovoimaa on selvästi hallitsevaa Euroopan mestaria heikommin, vaikka edellisissä kamppailuissa tehoja onkin saatu irti jopa yllättävän hyvällä tahdilla. Mikäli Portugali onnistuu tekemään nopean avausmaalin, Marokko ei todennäköisesti pysy vauhdissa. Ennakkosuosikilla on kuitenkin paineet niskassaan, ja Afrikan ylpeys on suorittanut pitkään kuitenkin tasaisesti. Etenkin heidän puolustuspelaamisensa on vahvuus.

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt