Mestarien liiga: PSG – Liverpool klo 22:00 keskiviikko 28.11.2018

PSG ja Liverpool ovat tilanteessa jossa voitto melkein vaaditaan jos haluaa päästä nauttimaan Mestarien liigan jatkopeleistä. Liverpool voitti kotimatsin 3-2, miten pullat laitetaan uuniin tässä pelissä? Lyö vetoa!
Mestarien liiga: PSG – Liverpool
Marraskuu 28,2018
22:00

Mestarien liiga: PSG – Liverpool klo 22:00 keskiviikko 28.11.2018

Keskiviikon Mestarien liigan herkkukarkkina PSG – Liverpool ottelu. Jos Napoli hoitaa oman ottelunsa Red Star Belgradia vastaan, tietää se melkeinpä sitä ettei PSG saa tätä ottelua hävitä jos se aikoo vielä taistella jatkopaikasta. Liverpoolin tilanne on myös tukala jos tappio tästä ottelusta tulee, joten mielenkiintoiseksi menee! Kuoleman lohko tarjoaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja keskiviikkona Pariisissa nähdään varmasti yksi koko kauden mielenkiintoisimmista otteluista. Ensimmäinen ottelu syyskuussa päättyi 3-2 Liverpoolille, onko revanssin paikka vai toistaako historia itseään?

Tunnelmaa riittää Pariisissa, se on varma:

PSG:llä on huhujen mukaan legenda Buffon maalissa, mutta miten mies torjuu. Edelleen maailmanluokan vireessä oleva veskari ei välttämättä ole päässyt pelaamaan niin paljon kuin olisi halunnut, mutta tässä on taas se iso näytön paikka. Mestaruutta mies lähti vielä hakemaan, Ranskan mestaruus on melkein jo nyt saletissa, mutta tämä ottelu voi koitua jo koko joukkueen turmaksi.

Neymar ja Mbappe ovat kärsineet pienistä loukkaantumisista, mutta pelannevat tässä pelissä vaikka ihan 100% ei olisi kunnon puolesta kehissä. Näilläkö mennään keskiviikkona?

PSG (3-4-3)

Buffon – Kimpembe, Silva, Marquinhos – Bernat, Rabiot, Verratti, Meunier – Neymar, Cavani, Mbappe

Liverpool (4-3-3)

Alisson – Robertson, Dijk, Gomez, Alexander-Arnold – Wijnaldum, Henderson, Milner – Mane, Firmino, Salah

PSG – Liverpool kertoimet

Ottelun kertoimet lupailevat PSG:lle tästä voittoa ja ennakkosuosikin paineet ovat luonnollisesti sillä. Kaksi edellistä peliä Mestarien liigassa päättyivät Napolia vastaan tasapeliin, joten mikä mahtaa olla tulos tässä pelissä? Liverpool otti vieraissa shokkitappion tilastoihinsa, jatkuuko samanlainen taaperrus nyt Pariisissa?

Pienin tulosvetokerroin Unibetillä on 1-1 tulokselle 8.00, 2-1 tulos on saanut 8.50 kertoimen. Erinomaisia vaihtoehtoja tulosvetoon, pienin tulosvetokerroin vierasvoitossa on 1-2 lukemalle 10.50 kertoimella. Se tietäisi siis pahimmassa tapauksessa jo PSG:n putoamista koko Mestarien liigan jatkosta. Lohko tiedettiin kuolemanlohkoksi, mutta Liverpoolin ja PSG:n oletettiin tästä menevän jatkoon. Nyt näyttää siltä että Napoli ja jompikumpi näistä joukkueista on se jatkajapari. Toki vielä Red Star Belgradilla on myös vielä jatkomahdollisuudet, mutta se selviää lopulta joulukuun puolenvälin paikkeilla pelattavalla viimeisellä lohkon ottelukierroksella.

Edellisen pelin hailaitsit:

Salah ja Mane vai Neymar ja Mbappe?

Kumpi kaksikko juhlii Pariisissa kun kaksi vahvaa tiimiä kohtaavat? Tästä matsista tappio, niin ollaan jo aika lähellä putoamista - kuolemanlohkossa kun ollaan. Lyö vedot ajoissa sisään!

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt