Mestarien liiga: PSG – Manchester United keskiviikkona 6.3.2019 kello 22:00

Manchester Unitedin ainoa oljenkorsi on isäntien heikko peliesitys ja ihme vieraille. United voi sen vierasmaalin tehdä, mutta montako kotijoukkue pussittaa? Kaksi vai kolme maalia? Katso kertoimet Mestarien liign jännittävään iltaan ja lyö vetoa huippufutiksesta!
Mestarien liiga: PSG – Manchester United
Maaliskuu 06,2019
22:00

Mestarien liiga: PSG – Manchester United, liian paha paikka Unitedille?

Manchester Unitedin hieno lentokeli ei näkynyt Mestarien Liigan pudotuspelien ensimmäisessä osaottelussa. 0-2 tappio vieraille tiesi sitä että tässä ottelussa kahden maalin voitto vaaditaan että päästään edes jatkoajalle. Kahden maali Unitedille riittää jos se tekee vähintään kolme maalia, mutta tuskin sentään.

Mestarien liiga PSG - Manchester United 6.3.2019

Ottelun pitkävetokertoimet ovat 1.50 – 4.80 – 6.65, joten Unitedin voitolle ei hirveän isoja betsejä ehkä kannata laittaa. Veikkaus tähän peliin on että PSG:n ei tarvitse edes ottaa kaikkea irti ja kotiyleisön edessä se ottaa kuitenkin voiton. Tulosvetoon voisi olla hyvä esimerkiksi 1,2,3 – 0,1 lukemat, eiköhän näillä saada tähän peliin oikeat lukemat?

MrGreeniltä: Lyö vetoa Manchester Unitedin voitosta kierrätysvapaalla kertoimella 50.00

PSG ei pahemmin ole tottunut häviämään tällä kaudella, 12.8. alkaen se ei ole hävinnyt kuin reilu kuukausi sitten Lyonille 2-1 ja joulukuun alussa se pelasi 2-2 ja 1-1 tasapelit. Muuten on omassa liigassa tullut voittoja. United on omassa liigassa hävinnyt viimeksi 16.12., tuon jälkeenhän Jose Mourinho lähetettiin lomailemaan. Sen jälkeen plakkariin on tullut nyt 10 voittoa ja kaksi tasapeliä. Tuo saldo vaan ei valitettavasti auta tässä pelissä.

Veikkaus: PSG – Manchester United, kotijoukkueen heiniä tämäkin

Edellisissä peleissä huomasi ainakin kotijoukkueen säästäneen useampaa pelaajaa tähän peliin. PSG:ltä Neymar on tietojen mukaan edelleen sivussa tästäkin ottelusta, Paul Pogba on Manchester Unitedilta poissa. Tässä kokoonpanot edellisissä peleissä, Unitedilla taatusti sellainen kokoonpano, jossa enemmän samoja pelaajia kuin tässä pelissä.

PSG 4-4-2

Areola – Kurzawa, Kehrer, Marquinhos, Meunier – Diaby, Paredes, Alves, Nkunku – Maria, Mbappe

Manchester United 4-3-1-2

De Gea – Shaw, Lindelöf, Smalling, Young – Pogba, McTominlay, Pereira – Sanchez – Lukaku, Rashford

PSG:n ei tarvitse siis peliä voittaa, riittää kun pitää Unitedin maalin päässä. Toki kotiyleisön edessä PSG ei varmasti halua hävitä ja tämä peli toimii erinomaisena valmistavana pelinä tulevia Mestarien liigan pelejä varten, oman liigan mestaruus on jo melkein taskussa.

Varamiehiselle Man Unitedille taitaa olla mahdoton paikka voittaa PSG vieraissa niin että sillä vielä se jatkopaikka irtoaisi. Nyt voidaan nähdä melkoinen maali-ilottelu kotijoukkueen osalta:

Unitedilla patonkivuori edessä kiivettävänä

Paul Pogba sivussa tästä ottelusta, joten pahalta näyttää vieraiden kannalta. Eikai Ole Gunnar Solskjaer sentään ihmeisiin pysty, vaikka hienoa saldoa tekeekin Valioliigassa? Pogban lisäksi sivussa Alexis Sanchez, Nemanja Matic, Jesse Lingard, Juan Mata, Ander Herrera, Matteo Darmian, Phil Jones ja Antonio Valencia.

Aseta vetosi