Punainen Tähti - Liverpool 6.11.2018, Liverpool johtaa C-lohkoa

C-lohko taitaa olla tällä kaudella kovatasoisin. Joko Liverpool, Napoli tai PSG joutuu joulun jälkeen tyytymään Eurooppa-liigaan.
Punainen Tähti - Liverpool
Marraskuu 06,2018
19:55

Mestareiden liigan lohko C on kovatasoinen. Belgradin Punainen Tähti on selvästi lohkon heikoin ryhmä. Kolme muuta ovat Liverpool, Napoli ja PSG. Kolmen ottelun jälkeen Pool on lohkon ykkönen pisteen Napolia edellä, ja Punainen Tähti on lohkojumbona kolme pistettä PSG:a perässä. Punaisen Tähden maaliero on surullinen 1-10, syy surkeuteen on taannoinen 1-6 -tappio Pariisissa.

Liverpool on kahdessa pääsarjassaan kolmen koplassa. Valioliigassa se repii eroa muihin yhdessä Manchester Cityn ja Chelsean kanssa, ja Mestareiden liigan lohkossa on sitten kaksi muuta huippuseuraa mukana.

Valioliigassa Liverpool ei ole vielä hävinnyt, mutta UCL:ssa Napoli voitti sen Italiassa 1-0 noin kuukausi sitten. Viime Mestareiden liigan ottelussa Pool otti helpon 4-0 -voiton tämän päivän vastuksesta. Valioliigassa se pelasi viikonloppuna 1-1 Arsenalin kentällä.

C -lohko on sen verran tiukka, että Liverpoolilla ei missään nimessä ole mahdollisuuksia pistemenetyksiin. Lohkojumbo pitäisi voittaa. Ja jos Pool tänään voittaa, niin sitten se repisi jo neljän pisteen eron lohkokolmoseen.

Pool ei ole ollut vieraissa ollenkaan niin vakuuttava kuin kotonaan. Viidestä viime vierasottelusta kaikki turnaukset mukaan lukien se on voittanut kaksi ja pelannut kaksi tasan.

Politiikka ja varsinkin viha sotkevat Liverpoolin peliä. Albanialaissyntyien Xherdan Shaqiri ei matkusta Belgradiin, koska hän saattaisi saada sen verran väkivaltaisen vastaanoton, että Pool ei ota riskiä. Tilanne on surkea, kansat vihaavat Euroopassa toisiaan niin paljon, että edes futiksen pelaaminen ei onnistu.

Poolin kapteeni Jordan Henderson on sivussa. Nathaniel Clyne on sairaana, ja Alex Oxlade-Chamberlain on pitkäaikaisloukkaantunut. Muuten Liverpoolin pitäisi olla kunnossa.

Punainen Tähti on Serbian ykkösjoukkue, mutta lohko C:ssä se ei paljon paina. Serbian liigassa joukkue on ottanut 43 pistettä 45 mahdollisesta. 15 ottelussa on 14 voittoa ja yksi tasuri.

Eurooppa-liigan jatkopaikkakin jää siltä haaveeksi. Ensimmäisen lohkopelinsä Punainen Tähti pelasi kotonaan, ja se meni melko mukavasti. Napoli jäi maalittomaan tasuriin. Vieraissa belgradilaiset ovat olleet aivan heitteillä, mutta kotonaan se voi olla ikävä vastus, ja tähän kotiyleisön vihanpito tuo lisävaikeuden.

Punainen Tähti on ilman kapteeniaan Vujadin Savicia, muuten avainpelaajien pitäisi olla pelikunnossa.

Punaisen Tähden mahdollinen avaus: Borjan; Stojkovic, Degenek, Babic, Gobeljic; Krsticic, Jovicic; Ben Nabouhane, Ebecilio, Srnic; Boakye

Liverpoolin mahdollinen avaus: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Milner, Wijnaldum, Keita; Salah, Firmino, Mane

 

 

Unibet on laittanut kertoimet 15.50 – 7.85 – 1.20. Hieman liikaa numerot ovat ennakkosuosikki-Liverpoolille kallellaan. Toki Pool on selvästi parempi, mutta Belgrad ei ole niin helppo paikka pelata. Napolikin jäi Punaisen Tähden vieraana nollille. Hyvä veto on Punainen Tähti +2 Unibetin kertoimella 1.83. Poolin tasan kahden maalin voitolla panos palautuu pelitilille.

Aseta vetosi