Punainen Tähti - PSG 11.12.2018, Belgrad ei ole helppo paikka vierailla

Kumpikin tarvitsisi voiton. Vetomarkkina on sitä mieltä, että PSG hoitaa homman helposti. Näin ajateltiin myös sillon kun Liverpool matkasi Belgradiin, ja lopputulos oli Punaiselle Tähdelle 2-0.
Punainen Tähti - PSG
Joulukuu 11,2018
22:00

Punaisen Tähden kohtaaminen Belgradissa ei ole kenellekään helppo paikka, ei edes tähtilauma PSG:lle. Joukkueet pelaavat tiistaina Mestareiden liigan C-lohkon viimeisen ottelunsa. Kumpikin tarvitsisi voiton. Ainoastaan voittamalla Red Star voi vielä nousta Liverpoolin ohi ja päästä jatkamaan euro-otteluita Eurooppa-liigan puolella. PSG tarvitsisi voiton varmistaakseen jatkopaikkansa Mestareiden liigan pudotuskierroksilla.

Punainen Tähti ja PSG kohtasivat edellisen kerran lokakuussa Pariisissa. Peli päättyi surkeasti 6-1 PSG:lle. Ottelun jälkeen nousi huhuja, että Punaisen Tähden pelaajat olisivat fiksanneet ottelun. Vetomarkkinoilla oli tapahtunut jotain epäilyttävää, Punaisen Tähden seuran työntekijä oli ilmeisesti lyönyt ottelusta viiden miljoonan euron vedon.

Punainen Tähti on kotikentällään aivan eri joukkue kuin vierasotteluissa. Mestareiden liigassa tällä kaudella se pelasi ensin Belgradissa Napolin kanssa maalittoman tasapelin ja sitten perään se voitti itsensä Liverpoolin 2-0.

Serbian liigassa Punainen Tähti on aivan ylivoimainen joukkue. Tämän kauden sarjassa sillä on saldona 18-2-0, kakkosena oleva joukkue Radnicki Nis on yhdeksän pistettä perässä. Punaisella Tähdellä on Serbian liigassa 46 tappiottoman ottelun putki. Edellisen kotimaan liigan matsin se on hävinnyt lokakuussa 2017.

Punaisen Tähden kotikenttä Rajko Mitic Stadium on kaikin puolin paha paikka vastustajille. Se on kolkko ja ankea, kotiyleisö on suorastaan vihamielistä.

Punainen Tähti pelaa ilman toppari Savicia sekä keskikentän Causicia. Toinen keskikentän pelaaja Krsticic on pelikiellossa.

PSG hävisi alkulohkon otteluissa Liverpoolille Anfieldilla 2-3. Napolia vastaan PSG pelasi tasan kotonaan ja vieraissa. Pariisissa Liverpool hävisi 1-2.

PSG ei ole hävinnyt missään turnauksessa otteluakaan sitten syyskuun puolivälin Liverpool -ottelun. Se johtaa Ranskan liigaa jo 13 pisteen etumatkalla ennen Lillea. PSG joulukuu on edennyt hieman vaisusti, se pelasi tasapelit niin Bordeauxn kuin Strasbourginkin vieraana.

PSG:llä on lieviä loukkaantumisongelmia, mutta vasta pelin alla selviää, että kuinka vakavia ne ovat. Angel Di Maria sekä Neymar kärsivät pienistä kolhuista, ja heidän pelaamistaan pidetään hieman epävarmana. PSG:n edellinen UCL -vierasmatsi oli Napolissa, ja siellä se pelasi 4-4-2 -systeemillä, jossa Mbappe ja Neymar olivat kärjessä ja Cavani vaihtopenkillä. Jos Neymar ei pysstyisi pelaamaan, niin hänet olisi vaivatonta korvata samassa systeemissä Cavanilla. PSG:n keskikentän keskustassa peliä pyöritti Napolissa hyvä kaksikko Verratti ja Drexler. Taitopuolella Punaisella Tähdellä ei ole mitään jakoa PSG:tä vastaan, mutta futis on niin paljon muutakin.

Punaisen Tähden mahdollinen avaus: Borjan – Gobeljic, Stojkovic, Degenek, Rodic – Jovancic, Jovicic – Ben, Marin, Srnic – Pavkov

PSG:n mahdollinen avaus: Buffon – Meunier, Marquinhos, Silva, Bernat – Rabiot, Verratti, Draxler, di Maria – Mbappe, Neymar

 

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 17.25 – 7.90 – 1.19, ja kyllä nuo lukemat ovat aivan liikaa vierasjoukkueelle kallellaan, olkoonkin sitten PSG:n tähtikatras. Hyvä betsi otteluun on Punainen Tähti +1.5 Unibetin kertoimella 2.60.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä