Puola - Italia 14.10.2018, jumbokamppailu, häviäjä lähellä putoamista

Puola ja Italia eivät juurikaan ole viime aikoina voitoilla juhlineet. Ryhmän jumbo putoaa sarjaporrasta alemmaksi, häviäjä on jo aika lähellä tätä.
Puola - Italia
Lokakuu 14,2018
21:45

Italian maajoukkue on voittanut viimeisistä kymmenestä ottelustaan vain yhden, ja silloin vastassa oli pikkuinen Saudi-Arabia. Nations Leaguessa Italia pelasi Puolaa vastaan kotikentällä syyskuussa, ottelu päättyi tasan 1-1. Toisen Nations Leaguen ottelunsa Italia hävisi Portugalille.

Joukkueen viimeisin ottelu oli treenimatsi kotikentällä Ukrainaa vastaan. Ottelu päättyi 1-1.

Puolakin on nyt pelannut kolme ilman voittoa. Sillä on Nations Leaguessa kaksi ottelua alla, Italia tasurin lisäksi se on hävinnyt kotonaan Portugalille 2-3.

A-liigan kolmosryhmä alkaa asettua sellaiseksi, että Portugali voittaa muuta ja Puola sekä Italia yrittävät välttää jumbopaikan. Lohkon viimeinen putoaa seuraavaan Nations Leagueen B-liigaan.

Kotijoukkue Puola on nykyisellään melko hyökkäysvoittoinen joukkue, mutta se ei ole tuottanut tulosta. Jos homma ei pelaa, niin Puola saattaa vaihtaa pelitapansa varovaisemmaksi. Portugali-ottelu oli hyvä esimerkki nyky-Puolasta. Kaksi maalia kotikentällä ei riittänyt voittoon. Hyökkäävän Puolan kannalta pienoinen ongelma on se, että kärkimies Robert Lewandowski ei ole tehnyt Nations Leaguessa maaliakaan, eikä hän tehnyt MM-Venäjällään yhtään maalia. Viime MM-karsinnoissa Lewandowski teki kymmenessä ottelussa 16 maalia.

Puolan päävalmentaja Brzeczek tuli hommiin vaisun MM-turnauksen jälkeen, ja juuri hän on tuonut maajoukkueeseen hyvin hyökkäävän taktiikan. Systeemi kyllä pelaa Puolan vahvuuksilla, sillä kyllä joukkueen parhaat pelaajat löytyvät kärjestä. Bayern Munchenin Lewandowskin lisäksi Napolin Milik ja Genovan Piatek ovat joukkueen parhaita.

Puola saattaa tuoda muutaman uuden miehen avaukseen, Szczesny, Kedziora, Blaszczykowski ja Grosicki voivat olla mukana heti alusta.

Italia on hävinnyt viidestä viime vierasottelusta neljä. Vastukset ovat kyllä olleet kovia, Portugali voitti 1-0, Ranska 3-1, Argentiina 2-0 ja Ruotsi 1-0. Englannin vieraana Italia pelasi tasan 1-1. Italia alkaa olla jo aikalailla pelata kaikki tai ei mitään -ottelua. Päävalmentaja Mancinilla ei varmaan ole vielä minkäänlasta vakioavausta. Ukraina-ottelussa joukkueella oli kovatasoinen avaus kentällä, mutta peli ei sujunut. Luultavimmin jotain vaihtoja tämän päivän otteluun on tulossa.

Puolan mahdollinen avaus: Szczesny – Kedziora, Glik, Bednarek, Jedrzejczyk – Blaszczykowski, Zielinski, Krychowiak, Grosicki – Piatek, Lewandowski

Italian mahdollinen avaus: Donnarumma – Florenzi, Bonucci, Chiellini, Biraghi – Pellegrini, Jorginho, Verratti – Bernardeschi, Immobile, Insigne

 

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 3.00 – 3.25 – 2.62. Jostain syystä heikossa kunnossa oleva Italia on suosikki, vaikka ei kyllä pitäisi. Ottelusta myös odotetaan vähämaalista, vaikka Puola pelaa kärki edellä. Hyvät vedot otteluun ovat Puola +0.5 Unibetin kertoimella 1.53 ja yli 2.5 maalia kertoimella 2.38.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä