Putous 2020 - Vuoden sketsihahmokilpailu – kertoimet ja vedonlyönti

Lauantai-iltaisin prime-time aikaan MTV3 kanavalla esitettävä Putous-sarja hakee taas näyttelijöistä vuoden sketsihahmoa! Urmas Viilunk menossa voittoon - kerroin enää 1.20! Lyö vetoa!
Putous vedonlyönti
Putous - FINAALI
Maaliskuu 09,2019
19:30

Putous 2020 FINAALI – kertoimet ja vedonlyönti vuoden sketsihahmosta!

Päivitys 3.3.2020

Urmas Viilunk (kerroin 1.20 Nordicbet) ja Yölintu (kerroin 4.10 Nordicbet) kaksintaistelu!

Putous on jälleen täällä! Huimia yli miljoonan katsojan lukemia hamstraava lauantai-illan hersyvä hekotushetki parhaaseen katseluaikaan tuo yleisölle odotetun sketsihahmokilpailun. Tänä vuonna Putouksessa on ennätysmäärä uusia kasvoja, yksi paluumuuttaja ja yksi viime kaudella debytoinut näyttelijä. Juontajana on sama vanha tuttu, Roope Salminen.

Kaksi jaksoa on jo alla ja sketsihahmot ehtineet hieman jo kypsyä ja marinoitua ihmisten mielissä – ja tietty vedonlyöntiyhtiöt ovat ottaneet tästä myös koppia. Putous -kertoimet löytyvät useammaltakin vedonlyöntisivustolta ja ensimmäisenä bongasimme ne Nordicbetiltä!

Alusta alkaen Putous Sketsihahmokilpailu on kuulunut ohjelman formaattiin ja ne voittajat muistetaan tästäkin lajista.  Jos Marja Tyrni, Munamies, Leena Hefner os. Herppeenluoma, Karim Z. Yskowicz, Antsku, Salme Pasi, Matti Pikkuvanhanen, Aina Inkeri Ankeinen, TanhupalloTaika-Pasi tai P.O. Liitikko mitään? Ei mitään? No siinä tapauksessa odottele rauhassa tynnyrissä, kyllä joku tulee sen joskus avaamaan…

Jos missasit Putouksen, ainahan sen voi katsoa nauhalta, narulta tai pilvess… pilvipalvelusta.

Suora lähetys ja voittaja ratkeaa äänestyksellä. Eli kyllä, tästäkin voittajasta voi todellakin lyödä vetoa. Mikä mahtaa olla kehityskelpoisin hahmo, mikä lentää pisimmälle tämän kevään Putous Sketsihahmokisassa? Katso kertoimet ja lyö vetoa!

Nordicbetin ja Betssonin Putous 2020 kertoimet:

 • Urmas Viilunk, voittokerroin 1.20
 • Yölintu, voittokerroin 4.10
 • Salon Seija (Pudonnut)
 • Hillevi Härmä-Heikkilä (Pudonnut)
 • Kurjakylän Tiltu (Pudonnut)
 • Marajorma (Pudonnut)
 • Caizla (Pudonnut)

Coolbet kertoimet Putous 2020 kisaan:

 • Urmas Viilunk, voittokerroin 1.20
 • Yölintu, voittokerroin 4.00
 • Salon Seija (Pudonnut)
 • Hillevi Härmä-Heikkilä (Pudonnut)
 • Kurjakylän Tiltu (Pudonnut)
 • Marajorma (Pudonnut)
 • Caizla (Pudonnut)

Veikkaus: Viilunk vie pelin ilman muiden vilunkia!

Tsekkaa Putous sketsihahmokisan hahmoklipit MTV:n suoratoistopalveluista!

Katso esittelyklippi!->  Putous – Sketsihahmot – Yölintu

Suomalaista sketsiä. Aika vakavan oloinen Antti Tuomas Heikkisen luoma ”lintunen” jolla riittää ulkomuotoa ja kaksimielistä läppää. No tämähän sopii tietenkin aikuisille jotka tajuavat nämä ”eiks ne talitintit tajua että ei se käen muna mahdu sinne pesään” jutut, lapsiltahan nämä menevät onneksi ohi. Miten kauan näitä läppiä riittää? Loppuun asti?

Katso esittelyklippi!-> Putous – Sketsihahmot – Urmas Viilunk

Urmas Viilunk on Mikko Töyssyn luoma huima virolainen talousnero, joka toimii mm. Marijatti Vatlavan ja Pludimir Vatinin kanssa. Kukas mahtaa olla seuraava? Tallinna ja Viro ovat muutenkin taas muodissa, joten voittajaehdokas numero yksi on tässä.

Pudonneet Putous-hahmot!

Katso esittelyklippi!-> Putous – Sketsihahmot – Caizla  

PUDONNUT!

Caizla on Malla Malmivaaran sketsihahmo, jolle Putous-kertoimet ei oikein lupaa ruusuista tulevaisuutta tässä skabassa. Caizla voi ehkä vedota alaikäisiin katsojiin, mutta äänestäjissä ei liene ihan massiivista kannattajakuntaa joka haluaisi äänestää teiniä joka ärsyttää äänellä, hokemalla ja ulkonäöllä?

Katso esittelyklippi!-> Putous – Sketsihahmot – Salon Seija

PUDONNUT!

Christoffer Strandbergin, viime vuoden Nöpö-Felixin uusi hahmo on melkoinen höseltäjä ja siivoojan näköinen Parturi-Kampaaja. Salon Seija on kuulemma sukua Mika Salolle ja muille julkkiksille. Tältäkö näyttäisi Nöpö-Felixin äiti vai onko Felix jopa muuttanut sukupuoltaan? Ei voi tietää. Yksi suosikeista, mutta ei kai voi voittaa? No toki voi.

Katso esittelyklippi!-> Putous – Sketsihahmot – Marajorma

PUDONNUT!

Heikki Ranta toi sitten Marajorman keskuuteemme. Ehkä vähän Maradoonaa ja perusjormaa matkien epäsiisti läppäveikko voi vedota joihinkin katsojiin, mutta jotain tarttis tehdä että se voitto heltiäisi? Ei niin hyvä että kolmen joukkoon? Yritetäänkö tässä nyt ratsastaa Huuhkajien menestyksellä? Melko rietasta!

Katso esittelyklippi!-> Putous – Sketsihahmot – Hillevi Häntä-Heikkilä

PUDONNUT!

Koira ja Hillevi nähtiin ensimmisessä jaksossa, mutta toisessa jaksossa koiraa ei ollutkaan. Ilmeisesti yleisön painostuksesta. No, kaikille eläinystäville varmasti kiva hahmo, mutta ei näillä jutuilla jatkoon kovin monesta jaksosta? Linnea Leino ei kuulu ainakaan suosikkeihin tässä kisassa.

Katso esittelyklippi!-> Putous – Sketsihahmot – Kurjakylän Tiltu

PUDONNUT!

Pilvi Hämäläisen Kurjakylän Tiltu ei taida nyt ihan olla sitä mitä suomalaiset kaipaavat tähän synkimpään kalenterijaksoon ja se on huomattu myös kertoimienlaskijoiden keskuudessa. Voihan tästä kehittyä ihan hauska hahmo, mutta aika tummiin vesiin nyt mennään…

Onko se Nöpö-Felix? Vai Felixin mutsi? Eikun se on Salon Seija!

Putous kertoimet - kuka vie vuoden sketsihahmo tittelin?

Putous 2020 tarjoaa jo 12. kerran sketsihahmokisan. Katso kertoimet Putous-kisaan ja lyö vetoa jo nyt voittajasta. Kuka voittaa? Lyö vetoa!

Aseta vetosi