Rangers vs. Jets - Kakko vs. Laine 04.10.2019

Kaapo Kakko on edelleen kuuminta hottia. Myös Patrik Laine on kuumaa kamaa mutta hieman eri syistä. Kumpi nuorista maalitykeistä aloittaa NHL-kauden tykimmin? Lyö vetoa!
Kaapo Kakko vs. Patrik Laine
Lokakuu 04,2019
02:00

NHL-kausi alkaa – Kumpi starttaa paremmin Kakko vai Laine?

NHL-kausi 2019-20 alkaa Suomen aikaan torstaina 03.10 aamuyöllä kello 02.00 alkavalla ottelukierroksella. Heti torstaina tulikasteensa saavat muun muassa hallitseva mestari St. Louis Blues joka kohtaa kotonaan viirinnostelujuhlan yhteydessä Washington Capitalsin. Pohjois-Amerikan ulkopuolella kautensa aloittavat Philadelphia Flyers sekä Chicago Blackhawks jotka mittaavat paremmuuttaan Tshekissä O2 Areenalla.

Perjantaina 04.10 sen sijaan on luvassa suomalaisittain erittäin mielenkiintoinen ottelu kun, Isossa Omenassa, New Yorkissa kautensa aloittavat New York Rangers sekä Winnipeg Jets. Kaikki jääkiekko vähääkään seuranneet ihmiset tietävät mitä se tarkoittaa. Kyllä, kyseisessä ottelussa kaksi ehkä kesän puhutuinta suomalaispelaajaa Kaapo Kakko ja Patrik Laine katsovat ensimmäisen kerran toisiaan silmästä silmään ja katsovat kumpi on kovempi suomalaiskukko maailman isoimmalla kiekkotunkiolla.

Kuinka kovassa iskussa suomalaispelaajat sitten ovat heti kauden ensimmäisen kiekon napsahdettua jäähän? Laittaisiko toinen herroista, tai vaikka molemmat kiekko maaliin heti aikaisin perjantaiaamuna? Vedonlyöntiyhtiö Unibet tarjoaa otteluun maalintekijäkertoimia joihin myös suomalaiset ovat luonnollisesti nostettu. Unibet tarjoaa Kaapo Kakon maalille kertoimen 3.00 ja Patrik Laineen kihautukselle kertoimen 2.48. Kumman sinä nostat lapulle vai laitetaanko molemmat?

Tätä luvassa Nykissä?

Kulta-Kaapo loisti MM-kisoissa 2019

NHL:n tämän kesän ykköskierroksen kakkosvaraus Kaapo Kakko ihastutti kiekkokansaa viime kevään MM-kisoissa, kun nuori mies otti niin jenkeiltä kuin kanukeilta vettä korvasta. Kakko pelasi viime kaudella loistavasti Liigassa TPS:n paidassa. Kakko teki kauden aikana peräti 22 maali jotka nostivat hänet ohi Aleksander Barkovin eniten maaleja tehneeksi U18 pelaajaksi Liigassa. Miten miehen ura starttaa NHL-kaukaloissa jossa peli on kovempaa, nopeampaa ja kauniimpaa? Onnistuuko Kulta-Kaapo maalinteossa heti kättelyssä?

Patrik Laine ja sopimusneuvottelut

Patrik Laine on jo meritoitunut pelaaja NHL-kaukaloissa. Tamperelainen on pelannut kolme kautta Jets-paidassa ja viimeistellyt 110 maalia. Jatkuuko maalitehtailu heti kauden alussa vai onko ruuti märkää, kuten se paikoitellen viime kaudella oli? Entä miten Laineen vireeseen on vaikuttanut kesän sopimushässäkkä lausuntoineen päivineen? Voi olla, ettei syöttönapsuja lapaan ”huonoilta ketjukavereilta…”

Pelaako Kaapo Kakko paremman tulokaskauden kuin Patrik Laine?

Peliyhtiö CasinoWinner on ottanut kauden alla härkää sarvista ja asettanut nuoret suomalaispelaajat vastakkain parissa erilaisissa vedonlyöntikohteessa. Peliyhtiö muun muassa kysyy, että onko Kakolla tulokaskaudellaan isompi jääkeskiarvo (17.55) kuin Laineella oli rookiena. Jos uskot että Kakko saa paljon vastuuta niin valinnalle kyllä saa kertoimen 2.20 ja ei kertoimen 1.55. 

Toisessa kohteessa on mahdollisuus betsata sitä että tekeekö Kakko ensimmäisellä kaudellaan enemmän maaleja (36) kuin Laine teki. Jos uskot Kakon pystyvän Lainetta parempaan, niin saat vedolle kertoimen 4.50. Paljon peliaikaa, paljon maaleja…?

Patrik Laine teki sopimuksen....

... ja Patrik Laine tekee mediaa näpäyttääkseen kauden avausottelussa maalin kertoimella 2.48. Kaapo Kakko on kylmäpäinen kaveri ja saattaa olla että nuorukainen sulattaa New Yorkissa sydämiä ensikohtaamisella tekemällä niin ikään maalin kertoimella 3.00.

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja