Jalkapallo: Ranska - Italia klo 22:00 pe 1.6.2018

Ranskan ja Italian välinen harjoitusmaaottelu. Italia ei tulevissa Jalkapallon MM-kisoissa pelaa, Ranska sen sijaan hakee jopa maailmanmestaruutta. Italia haluaa varmasti näyttää että sillekin olisi ollut kisoissa paikka? Paljonko ottelu päättyy? Kentällä nähtäneen melkoinen vaihtoralli!
Jalkapallo: Ranska - Italia
Kesäkuu 01,2018
22:00

Ranska – Italia vedonlyönti, kertoimet ja vinkit

Perjantai 1.6.2018 kello 22:00

Ranska hioo omaa kisakuntoaan Italiaa vastaan, joka ei tämän vuoden Jalkapallon MM-kisoihin valitettavasti päässyt. Ottelussa tullaan varmasti näkemään jälleen ekstramäärä pelaajavaihtoja joten viheriölle pääsee kirmaamaan pelaaja jos toinenkin. Näiden joukkueiden aloituskokoonpanot voisivat kuitenkin olla jotakuinkin tätä luokkaa:

Ranska:

Lloris – Hernandez, Pavard, Kimpembe, Sidibe – Lemar, Pogba, Kante, Mbappe – Giroud, Griezmann

Ranskassa taidetaan kohista enemmän siitä kuka mahtaa korvata tämän herran Real Madridin peräsimessä ja mihin Zizou menee…

Italia:

Perin – Darmian, Romagnoli, Bonucci, Sciglio – Pellegrini, Jorginho, Florenzi – Insigne, Belotti, Verdi

Vaihtopenkeiltä löytyy peluria jos jonkinmoista, joten todennäköistä on että tällä kertaa kokoonpanolotto menee enemmän tai vähemmän pieleen. Eihän tässä ottelussa minkäänlaista panosta ole, mutta eihän toiselle suurmaalle nyt haluta millään ilveellä hävitä.

Ranska pelasi 28.5. Irlantia vastaan ja sen pelin Gallian Kukot voitti 2-0. Italia otti myös 2-1 voiton Saudi-Arabiasta puolueettomalla kentällä.

Ranska – Italia vedonlyönti

Matsihan tulee oikein mukavaan aikaan, perjantaina kello 22:00. Matsi on livevedonlyönnin kohde, joten betsattavaa riittää todella paljon läpi ottelun. Matsin peruskertoimet ovat vahvasti Ranskan puolella ja Unibet tarjoaa tähän matsin lähtökohdat kertoimista 1.67 – 3.80 – 5.50

Nämä maat ovat historian saatossa kohdanneet kerran jos toisenkin, tosin viimeiseen 10 vuoteen vain kolme kertaa. Euroopan mestaruuskisoissa 2009 Italia voitti Ranskan 0-2, sen jälkeen on kohdattu 2012 marraskuussa, tuolloin Ranska voitti 1-2 ja 2016 syyskuussa Ranska oli taas parempi 1-3. Tämän ottelun Ranska varmasti haluaa voitta, ovathan Jalkapallon MM-kisat ihan ovella. Kaiken järjen mukaan Ranskan pitäisi lohkosta mennä lohkovoittajana jatkoon kun vastaan asettuu 16.6. Australia, 21.6. Peru ja 26.6. Tanska…

Irlantia vastaan Ranska pelasi näin:

Mitä tulosvetoon?

2-1 voisi olla tulos josta lähdetään liikkeelle, Unibet antaa siihen kertoimen 8.50, 2-0 tuo kertoimen 7.50. Entä 2-2? 18.00 on aika kova kerroin. Pienin Italian voittokerroin on 0-1 tulokselle 12.50, kaikki muut siitä ylöspäin. Ei tasapeli 1-1 ole sekään kovin isolla kertoimella (7.00) varustettu.

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt