Ranska - Saksa 16.10.2018, Saksa edelleen pahasti alamaissa

Saksa hävisi edellisessä ottelussaan Hollannille tylysti 0-3. Ranska omalla Stade de France -stadionillaan on paljon pahempi vastus.
Ranska - Saksa
Lokakuu 16,2018
21:45

Venäjän MM-turnauksen mestari Ranska ja pahin epäonnistuja Saksa kohtaavat tänään Kansojen liigan ottelussa Pariisin Stade de France -stadionilla. Kumpikin on pelannut kaksi ottelua Nations Leaguessa. Joukkueet kohtasivat avausottelussa Saksassa, ja se peli päättyi maalittomana. Seuraavalla kierroksella Ranska voitti Hollannin 2-1 ja Saksa taas hävisi Hollannille 0-3.

Ranskalla on alla pidempi huili. Saksalaisten Hollanti-ottelu oli vain kolme päivää sitten, kun Ranskan edellinen peli oli harjoituspeli Islantia vastaan viisi päivää sitten. Se ottelu päättyi 2-2, Ranskalla oli kentällä paljon ykkösketjun pelaajia, tosin se teki pelin aikana viisi vaihtoa.

Ranskan maajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps on yksi harvoja, jotka pelaajana voittivat sekä MM- että EM-kullan. Tämä nykyinen Ranskan joukkue voi hyvin nousta samalle tasolle kuin 90-luvun legendaarinen Ranska. Ennen oli Zidane, nyt Mbappe. Ennen oli Descahmps, nyt Pogba.

Ranska on nyt Kansojen liigan A-liigan Ryhmä 1:n kärjessä pisteen erolla ennen Hollantia. Jos se nyt voittaa Saksan, niin sitten sille riittäisi tulevasta Hollanti-ottelusta tasapeli liigan finaaliturnaukseen pääsemiseksi.

Ranskan aloitus liigassa oli, maaliton tasuri Saksassa, oli varmaan vielä hieman MM-krapulan vaivaama ottelu. Kuitenkin joukkue pelasi hyvin samalla pelisysteemillä ja vahvuuksilla kuin Venäjän MM-turnauksessa. Riskitöntä peliä, tiukka puolustus, maalit vain jäivät Saksassa tekemättä.

Ranskan varmuus näkyy siinä, että se ei ole hävinnyt nyt 14 otteluun. Putkessa on kymmenen voittoa. Edellisen kerran Ranska hävisi kesäkuussa 2017. Edellisen kerran Ranska hävisi kotikentällään virallisen ottelun EM-finaalissa 2016.

Joachim Löw on ollut Saksan manageri yli 12 vuoden ajan, ja kyllä nyt näyttää siltä, että miehen aika on lopussa. Venäjän turnauksessa Saksa oli hengetön ja kehno, silti Löw sai jatkaa. Nyt kuitenkin kun joukkue otti vielä Hollannilta neniin 0-3, niin aika alkaa olla pian lopussa. Saksa tarvitsee jonkinlaisen uuden alun, eikä se oikein muuten onnistu kuin valmentajan vaihdolla. Neljä vuotta sitten MM-kisoissa Saksa oli loistava, ja muisto tästä varmaan tekee Löwin erottamisen hieman hankalammaksi.

Nations Leaguessa ryhmän jumbo putoaa sarjaporrasta alemmaksi. Jos Saksa pelaa ensi kierroksella ottelunsa B-liigassa Irlannin ja vaikka Suomen kanssa, niin onhan se aikamoinen tason pudotus.

Hollanti-ottelussa Saksa oli selvästi vasta toiseksi paras joukkue. Hollannin ryhmä ei ole lähelläkään Ranskan tasoa, silti se teki kolme maalia Saksan verkkoon. Saksan pitää parantaa huimasti, muuten saattaa olla selkäsauna tulossa. Saksa on nyt jäänyt kolmessa viimeisessä arvo-ottelussaan ilman maalia. Venäjän kisat päättyivät nöyryytykseen Etelä-Korealle 0-2 ja Kansojen liigassa maalitili on avaamatta. Tässä välissä Saksa sentään voitti harjoitusottelussa Perun 2-1.

Ranskalta ovat ainakin Fekir, Umtiti ja Mendy sivussa loukkaantumisten vuoksi. Islanti-ottelussa Mbappe, Kante ja Fernandez olivat penkillä, mutta varmasti tänään avauksessa.

Saksa varmasti tekee muutoksia kokoonpanoon, sen verran kehnoa joukkueen peli oli Hollannissa. Boateng on loukkaantumisen vuoksi sivussa. Sule ottanee topparin paikan, ja Kimmich saattaa tulla alemmas puolustukseen. Löw oli tyytymätön Leroy Sanen pelaamiseen Hollanti-pelissä, ja vikkelä Sane saattaa taas joutua penkkimieheksi.

Ranskan mahdollinen avaus: Lloris; Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez; Kante, Pogba; Mbappe, Griezmann, Dembele; Giroud

Saksan mahdollinen avaus: Neuer; Kimmich, Sule, Hummels, Hector; Can, Rudy, Kroos; Brandt, Werner, Draxler

 

 

Vetomarkkina saa Ranskan voiton todennäköisyydelle selvästi yli 50 prosentin todennäköisyyden. Unibetilla Ranskan voiton kerroin on 1.85, se on kyllä liian vähän pelattavaksi. Parempi laittaa vielä lantti Saksan puolesta. Saksa +0.5 Unibetin kertoimella 2.06 on pienen vedon arvoinen.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä