MM-kisat: Ranska - Suomi sunnuntaina 19.5.2019 klo 21:15

Suomi tavoittelee vielä jopa lohkon voittoa, mutta jo nyt on varmaa että Leijonat ovat pudotuspeleissä. Suomi ei ole maaleilla mässäillyt, eikä se taida tehdä sitä tässäkään pelissä. Millä lukemilla kakkosta lapulle?
Ranska Suomi Jääkiekon MM-2019 kisat su 19.5.2019
MM-kisat: Ranska - Suomi
May 19,2019
21:15

MM-kisat: Ranska – Suomi, rutiinivoittoa pukkaa?

LIVEKOHDE  ◊ Suora Lähetys C More alkaen 21.15  Nordicbet LIVESTREAM |Unibet TV 

Leijonat jahtaa vielä tosissaan jopa oman lohkonsa voittoa ja tilanne näyttää jopa vaarallisen hyvälle. Vai pitäisikö taas venytellä mertarantamaiseen tapaan, ilmiömäisen hyvältä? Viiden pelatun matsin jälkeen Suomella kasassa 13 pinnaa, Kanada ja Saksa vaanivat siinä kannassa pisteen päässä. Suomella on sunnuntaisen Ranska-pelin jälkeen vielä vastassa Saksa, parhaimmassa tapauksessa tuossa ottelussa sitten ratkotaan koko A-lohkon voittaja.

Mutta tähän peliin. Ranskahan tässä kaatuu jos kaikki merkit paikkaansa pitävät. Ei peli taas välttämättä ole Leijonille se kaikkein helpoin, mutta voiton olisi tultava. Tai eihän enää ole mikään pakko edes voittaa kun jatkopaikkakin varmistui, nämä alkusarjan pelithän ovat vain ja ainoastaan sen oikean asetelman hakua siihen ensimmäiseen ja toivottavasti seuraaviin pudotuspeleihin. Eipä auta paljoa lohkovoitto jos ensimmäisellä kierroksella tulee lähtö lauluun. Vastaanhan sieltä tulee Venäjä, Ruotsi, Sveitsi tai Tsekki nelikosta joku erinomainen vastus.

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Veikkaus: Ranska väsyy kolmannessa erässä?

Tuttuun tapaan matsi tulee Unibet TV:n ja muutaman muun livestreameja tarjoavat sivuston kautta suorana lähetyksenä, samalla voit heittää livebetsit passelisti peliin. Pitkävetokertoimet on saatu tähän peliin Unibetille niin että betsaamaan pääsee 17.00 – 12.00 – 1.10 kertoimilla. Suosittelemme tähän peliin kuitenkin tasoitusvetoa, mutta maltilla – Suomi ei ole hirveämmin maaleilla mässäillyt, olisiko joku jättänyt nyt ketsuppipurkin auki?

Ranska on näissä peleissä nyt hävinnyt kaikki viisi otteluaan, tosin ensimmäisestä pelistä Tanskaa vastaan se sai pinnan kun venytti pelin jatkoille. Jokaisessa ottelussa se on päästänyt vähintään neljä maalia, eiköhän mekin nyt lähdetä tästä liikkeelle? Suomi on tehnyt kisoissa aika vähän maaleja, 2,4,2,3 ja 5 ei kovin isoa keskiarvoa tee. Olisiko tässä tulosvedon paikka 0,1 – 3,4,5? Luulisi tuon haarukan osuvan johonkin kohtaan lautasta?

Ranskalla on tuttu mies ykköskentän laidassa, Alex Texier, joka pelasi tällä kaudella Liigaa KalPassa ja siirtyi sen jälkeen vielä Columbuksen organisaatioon. Läpimurtoa pudotuspeleissä siellä ja ensi kaudella sitten NHL:ssä? Tuttu mies monelle on myösex-liigapelaaja Charles Bertrand. Ranska oli laittanut Slovakiaa vastaan seuraavan kokoonpanon:

Maalilla Hardy, varalla Buysse

Rech, Guttig, Texier – Thiry, Chakiachvili

Fleury, Claireaux, Bozon – Hecquefeuille, Crinon

Bertrand, Valier, Treille – Manavian, Janil

Leclerc, Ritz, Perret – Dame-Malka

 Suomi joutuu jälleen rukkaamaan ketjuja, sillä Eetu Luostarisen kisat ovat loukkaantumisen takia ohitse. Miten ne muuttuu ja kumpi on maalilla, Lankinen vai Vehviläinen?

Rajala, Ilomäki, Ojamäki – Lehtonen, Ohtamaa

Pesonen, Manninen, Kakko – Lindbohm, Jokiharju

Savinainen, Luostarinen, Kuusela – Mikkola, Kaski

Kiviranta, Tyrväinen, Anttila – Koivisto, Hakanpää

Kaapoa kohtaan odotukset ovat kovat koko Suomen kansalla, kestääkö Kaapo painekattilaa?

Muista! Kympin (10€) ILMAINEN liveveto kaikkiin Leijonien peleihin? Klikkaa kuvaa!

Jääkiekon MM-2019 Nordicbet ilmaiset livestrem lähetykset

Ranska kaatuu, mutta aliarvioida ei saa...

...sillä muuten patonkimaan pojat nappaavat yllätysvoiton. Mikään pakkorako Suomella ei ole tätä peliä voittaa, mutta jos toisen lohkon kärkijengit halutaan voittaa, tämäkin peli olisi hyvä hoidella.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä