Ranskan avoimet Miesten finaali: Djokovic - Nadal 11.10.2020 klo 16.00, yli 40.5 peliä

Djokovic ja Nadal tuntevat toisensa läpikotaisin. Mehet ovat kohdanneet ennen tätä ottelua jo 55 kertaa.
Djokovic - Nadal
Lokakuu 11,2020
16:00

Ranskan avoimet ATP finaali Djokovic – Nadal

Roland Garros, Pariisi, Ranska

Kertoimet (Unibet): 2.18 – 1.72

Live stream: Unibet TV

Ranskan avointen miesten finaalissa on vastakkain kaksi tenniksen legendaa, Novak Djokovic sekä Rafael Nadal.

Maailman listan ykkönen Djokovic on voittanut urallaan 17 Grand Slam -turnausta. Rafael Nadal on voittanut vielä enemmän, peräti 19 Grand Slam -ykkössijaa.

Pariisin Roland Garrosin massakentällä Nadal on ollut kiistaton kuningas. Hän on vienyt Ranskan avointen mestaruuden huimat 12 kertaa.

Djokovic ja Nadal ovat kohdanneet aikaisemmin peräti 55 kertaa. 29 kertaa voittaja on ollut Djokovic ja 26 Nadal on vienyt voiton. Kaksikko on kohdannut joka alustalla, ensimmäisen kerran Ranskan Roland Garrosilla vuonna 2006, jolloin Djokovic joutui keskeyttämään selkäkipujen vuoksi ja viimeksi alkuvuodesta Sydneyn ATP Cupissa, jonka Djokovic sitten voitti.

Tämä pari on kohdannut Grand Slam -turnauksessa 16 kertaa aikaisemmin ja näitä matseja Nadal johtaa 9-6. Grand Slam -finaalissa Djokovic ja Nadal ovat kohdanneet kahdeksan kertaa aikaisemmin, ja näissä voitot ovat 4-4. Roland Garrosin loppuottelussa kaksikko on kohdannut aiemmin kahdesti, ja Nadal on vienyt molemmat.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Nadal finaalin ilman erätappiota

Tämän vuoden Ranskan avoimissa Djokovic voitti neljä ensimmäistä ottelua puhtaasti 3-0. Neljännesfinaaleissa Espanjan Carreno-Busta vei yhden erän ja semifinaalissa Kreikan Tsitsipas kaksi erää.

Nadal on ollut vakuuttavampi. Hän on voittanut Roland Garrosilla jokaisen ottelun 3-0.

Vetomarkkinoilla näkyy Nadalin hyvä kunto Pariisin Grand Slam -turnauksessa tänä vuonna sekä aikaisemmin. Unibetilla Nadal oli ottelua edeltävän päivän aamuna suosikki kertoimin 1.68 – 2.23.

Djokovic ja Nadal tuntevat toisensa läpikotaisin. Kumpikaan ei pysty tuomaan kentälle mitään yllättävää. Suurin kysymysmerkki ottelussa on koko tämä kuluva urheiluvuosi. Ottelun ratkaisu voisi olla siinä, että kumpi loppujen lopuksi pystyy paremmin sopeutumaan kaikkeen siihen, mitä koronavuosi on tuonut. Roland Garrosillakaan mikään ei ole niin kuin ennen.

Roland Garrosin uudet kelit

Ranskan avoimet on aina ennen pelattu alkukesästä, jolloin sää on ollut hyvin erilainen kuin nyt syksyn koleissa tuulissa. Djokovic oli haastattelussa sitä mieltä, että raskaat kelit sopivat hänelle paremmin kuin Nadalille.

-Pallo ei pomppaa nyt niin korkealla olkapään yläpuolelle kuin Nadal haluaa, Djokovic sanoi.

Roland Garrosissa aikaisemmin vallinneet olot, kuuma ja kuiva keli, jolloin massa-alustalta pallo pomppaa paremmin, ovat olleet Nadalille ihanteelliset. Hänen kämmenensä on ollut vaarallinen ase, mutta ei se aivan samaan pysty, kun kenttä on raskaampi.

Djokovicin pelisuunnitelma on varmaan se, että hän yrittää saada Nadalille kiirettä. Harva pelaaja pystyy Djokovicin tavoin pelaamaan niin hyvin lähellä takarajaa, ja sieltä paukuttelemaan kämmeniä Nadalia vastaan.

Välierässä Djokovic oli Tsitsipasia vsataan kentällä melkein neljä tuntia. Nadalilla meni Schwartzmania vastaan reilut kolme tuntia. Tuskin tällä erolla kuitenkaan on sen kummempaa merkitystä finaaliin. Kumpikin on kokenut ja loistavassa kunnossa. Marginaalit tulevat olemaan pienet.

Unibetilla kertoimet ovat liikkuneet koko ottelua edeltävän päivän Djokovicille. Aamulla Djokovicin voitosta sai kertoimeksi 2.23, ja illalla enää 2.18. Se, mikä matsissa on varmaa, että tiukkaa tulee olemaan. Kumpikin tuntee toisensa läpikotaisin ja kumpikin on kunnossa. Viiden erän ottelu ei olisi yllätys.

Unibetilla yli 40.5 peliä saa kertoimeksi 1.89. Sitä voi pelata, eiköhän tässä jokunen tie breakikin pelata.

Roland Garrosin finaalibetsit Unibetille

Yli 40.5 peliä kertoimella 1.89.

Aseta vetosi