Ranskan avoimet: Naisten finaali Swiatek - Kenin 10.10.2020 klo 16.00, Kenin kertoimella 2.45

Nuori puolalainen Iga Swiatek on noussut naistenniksen huipulle. Toinen nuori, USA:n Kenin, jo voitti Australian avoimet alkuvuodesta.
Swiatek - Kenin
Lokakuu 10,2020
16:00

Ranskan avoimet WTA finaali Swiatek – Kenin

Roland Garros, Pariisi, Ranska

Kertoimet (Unibet): 1.57 – 2.45

Live stream: Unibet TV

Naisten French Open -tennisturnauksen finaalissa pelaavat Puolan Iga Swiatek sekä USA:n Sofia Kenin.

Kenin on nuoresta iästä huolimatta jo ottamassa paikkaa naistenniksen huipulla. 21-vuotias Kenin voitti alkuvuodesta jo Australian Open -turnauksen.

Swiatek on vielä nuorempi, vasta 19-vuotias. Hänenkin uran paras turnaus oli alkuvuodesta Australiassa, jossa hän eteni neljännelle kierrokselle.

Kenin lähti Roland Garrosin turnaukseen nelossijoitettuna ja Swiatek sijoittamattomana. Keninin turnausurakka on edennyt seuraavasti: ensimmäisellä kierroksella Venäjän Samsonova 2-1, seuraavaksi romanialainen Bogdan erin 2-1 ja kolmoskierroksella toinen romanialainen Bara lukemin 2-0. Neloskierroksella Kenin voitti ranskalaisen Ferron 2-1. Neljännesfinaaleissa vastassa oli toinen amerikkalainen Collins, jonka Kenin voitti 2-1. Semifinaalissa Kenin voitti Tsekin Kvitovan 2-0.

Puolan Swiatek aloitti turnauksen voittamalla ensin Tsekin Vondrousovan 2-0, sitten Taiwanin Hsiehin 2-0 ja kolmoskierroksella Kanadan Bouchardin 2-0. Neloskierroksen vastus Swiatekilla oli itse turnauksen ykkössijoitettu, Romanian Halep, ja hänet Swiatek hoiteli selvästi 6-1, 6-2.

Neljännesfinaaleissa Swiatek hoiteli Italian yllättäjän Trevisanin 2-0 ja semifinaalissa Argentiinan Podoroskan.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Swiatek pysynee huipulla pitkään

Swiatek on ollut turnauksessa vakuuttava, ja tätä alleviivaa Halepin tyrmääminen. Swiatek ei ole hävinnyt Ranskassa erääkään, ja neljällä viime kierroksella hän on hävinnyt vain 15 peliä.

Swiatek ja Kenin ovat niin nuoria, että he eivät ole vielä aikuisten tasolla kohdannee. Nelisen vuotta sitten tyttöjen Ranskan avointen puolivälierässä Swiatek oli parempi 2-0.

Swiatek on nuoreksi pelaajaksi fiksu. Hän ei juurikaan tee virheitä. Swiatek osaa vaihdella pelin tempoa ja liikutella palloa eri puolille kenttää, sillä hän saa vastustajan liikkeelle.

Kenin sitten taas on epävarmempi. Jos homma ei kulje, niin Keniniltä loppuu pinna. Hän lyö palloa vahvemmin kuin Swiatek, siinä Kenin on edellä.

Swiatek on ollut nyt Roland Garrosilla niin hyvä, että hän on finaalin suosikki, vaikka lähtikin sijoittamattomana peleihin. Unibetilla kertoimet ovat 1.57 – 2.45. Matsi lienee tasaisempi. Swiatekilla on kova itseluottamus juuri nyt, mutta Keninillä on kokemus finaalista. Swiatek liikkuu paremmin, mutta Kenin lyö palloa lujempaa.

Pienet marginaalit, ja henkisellä puolella mennään. Laitetaan lapulle altavastaaja Kenin, kun kerroin on hyvä 2.45.

WTA tennistä Unibetille

Kenin voittaa Swiatekin Ranskan avointen finaalissa, kerroin 2.45

Aseta vetosi