UEFA Super Cup Real Madrid – Atletico Madrid 15.8.2018

Madridin Derby Real - Atletico Tallinnan illassa! Kumpi on A Le Coq Arenalla vahvempi? Kertoimet ovat lievästi kallellaan Realille, mutta Atletico ei tästä voitosta luovu taistelutta. 1-1 varsinainen peliaika? Lyö vetoa parhailla kertoimilla ja jännitä mukana!
jalkapallo kenttägrafiikkakuva
UEFA Super Cup Real Madrid - Atletico Madrid
Elokuu 15,2018
22:00

UEFA Super Cup Real Madrid – Atletico Madrid klo 22:00 ke 15.8.2018

Real Madridin ja Atletico Madridin kohtaamisia odotetaan aina. Tämä kohtaaminen on hieman tavanomaista spesiaalimpi, sillä ollaan kaukana Madridista ja taistellaan kauden ensimmäisestä pokaalista. Viime kauden Mestareiden liigan voittanut Real Madrid kohtaa tässä pelissä Eurooppaliigan mestariksi kruunatun Atletico Madridin. Pelipaikkana on Tallinna ja A Le Coq Areena. Vain 13 000 paikkaa vetävä stadioni tulee olemaan ääriään myötä täynnä kun maailman parhaimpiin kuuluvat pelaajat kohtaavat hämärtyvässä elokuun illassa.

Ottelun tuomari tulee Puolasta:

Jos sinulla ei ole lippua paikan päälle, ei huolta. Peli tulee nimittäin CMore ja CMore Sport 2 kanavan lisäksi myös Sub-kanavalta, joten voit katsoa UEFA Super Cup -finaalin ilmaiseksi vaikka omalta kotisohvaltasi tai mobiililaitteeltasi. Samalla luonnistuvat tietenkin livevedonlyönnit matsista ja kohteitahan riittää.

Vedonlyöntisivustojen kertoimet otteluun paljastavat sen että isoveli Real Madrid on tässä pikkuveljeä Atletico Madridia vastaan suosikki. Vaikka joukkueet ovat tähtiä täynnä, on Real ollut viime aikoina hieman niskan päällä ja kertoimissa painaa myös se, että Real ei näissä tosipaikoissa ole viime kausina hyytynyt. Siitä todisteena kolme peräkkäistä Mestarien Liigan voittoa. Unibet antaa tähän pitkävetokertoimet 2.55 – 3.10 – 3.00, joten ei Real iso suosikki ole ja näissä peleissä voi tapahtua ihan mitä tahansa.

Real Madrid – Atletico Madrid oletetut kokoonpanot

Tästä ottelusta ei taideta turhaan olla pois, mutta Real Madridin Luka Modric on todennäköisesti vielä sivussa mm-kisojen lepuuttelun takia. Moni muu pelaaja on jo palannut noiden kisojen jälkeen kehiin, mutta siirtohuhut Interiin ja Realin kanssa solmittu jatkosopimus ovat varmasti vähän väsyttäneet Modricia lisää. No, kyllähän sinne melkoisen pätevää pelimannea on muutenkin tarjolla, joten tuskin tämä peli yhtä Modricia tarvitsee.

Real Madrid hankki myös riveihinsä pikasiirrolla Chelseassa niskuroineen Thibault Coutroisin. Oletettavasti tässä ottelussa putkien välissä on kuitenkin Keylor Navas. Uusi valmentaja Julen Lopetegui joutuu pärjäämään nyt ilman Cristiano Ronaldoa, onko tuo loppupeleissä sitten paha juttu… mene ja tiedä. Tässä olisi nyt se ensimmäinen pokaali tarjolla ja onhan se kivempi palata Madridiin kun paikallisvastustaja on päihitetty.

Atletico sai pidettyä kiinni omista tähdistään, huhut veivät taas Griezmann, Oblak ja Godin kolmikkoa muille maille, mutta niin vain kolmikko pysyi uskollisena seuralle. Thomas Lemarin saapuminen joukkueeseen on vaan vahvistanut joukkuetta, mutta pystyykö se sitten päihittämään tässä pelissä Realin, se onkin eri asia.

Tulosvetoon vähämaalista vääntöä ja 1-1 tuloksesta ainakin täällä lähdetään liikkeelle. Voi olla, että Tallinnassa nähdään koko rahalla jalkapalloa jatkoaikoineen ja rankkareineen. Nämä voisivat olla lähellä oikeita kokoonpanoja joilla tähän peliin lähdetään:

Real Madrid (4-2-3-1)

Navas – Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal – Kroos, Casemiro – Asensio, Isco, Bale – Benzema

Atletico Madrid (4-4-2)

Oblak – Luis, Godin, Gimenez, Juanfran – Lemar, Niguez, Parley, Koke – Costa, Griezmann

Nähdäänkö tämä taikuri Tallinnan illassa?

Bethard tarjoaa vedonlyöntiä ja fantasiafutista tästäkin pelistä!

Katso kertoimet Bethardilta tähän otteluun ja osalistu myös UEFA Super Cup fantasiafutis kisaan! Pelin löydät FANTASY SPORTS -osastolta, kuka pääsee sinun joukkueeseesi?

Aseta vetosi
Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt