Real Madrid - Atletico Madrid 29.9.2018, La Ligan kovin paikallismatsi

Madridin paikallismatsin rinnalle kelpaa vain Manchesterin derby. Real ja Atletico ovat pelanneet kaksi viimeistä La Ligan ottelua tasan.
Real Madrid - Atletico Madrid
Syyskuu 29,2018
21:45

Espanjan La Ligassa pelataan Madridin paikallisottelu Real vastaan Atletico. Pelipaikkana on Real Madridin Santiago Bernabeu -stadion. Viime kaudella joukkueet pelasivat kaksi kertaa tasan, Realin kentällä huhtikuussa 1-1 ja Atleticon ketällä marraskuussa maalittoman tasapelin.

Joukkueet ovat tällä kaudella jo kohdanneet kerran. UEFA:n supercupissa Mestareiden liigan voittaja Real Madrid hävisi 2-4 Eurooppa-liigan voittajalle Atleticolle. Kaiken kaikkiaan Real Madrid on selvästi ollut paikallispelien kunkku. Se on voittanut 86 kertaa, kun pelejä on pelattu 162. Omalla Bernabeu -stadionillaan Real ei ole voittanut Atleticoa sitten kauden 2012-2013. Diego Simeonen Atletico Madrid on voittanut viimeisistä viidestä vierailustaan kolme. Realilla on jo aikamoiset paineet kaataa Atletico.

Joukkueet ovat La Ligan sarjataulukossa peräkkäin Barcelonan perässä. Real on edellä, sillä on kaksi pistettä enemmän. Viime kierroksella Real hävisi vieraissa Sevillalle 0-3, Atletico voitti Huescan 3-0.

Real Madridilla oli viime kierroksella mahdollisuus nousta La Ligan kärkeen, kun Barcelona oli kompuroinut omassa ottelussaan Leganesia vastaan. Tasuri olisi Realille riittänyt, mutta neniin tuli. Sevillan kenttä oli aiemminkin ollut Realille hankala paikka pelata, viime kierroksen tappio oli sille jo neljäs liigatappio peräjälkeen Sevillassa.

Alkukaudesta Realilla oli La Ligassa helppo ohjelma, ja se hoiti heikommat ilman kummempia ongelmia. Getafe, Girona ja Leganes menivät nurin mukavasti yhteismaalein 10-2. Kauden ensimmäinen pistemenetys liigassa oli Realille tasapeli Athletic Bilbaon kentällä.

Atleticon kausi alkoi liigassa vaisusti. Ensimmäisistä neljästä ottelusta se voitti vain yhden. Silti se on vain kaksi pistettä kärkeä perässä, eli kaikki on vielä hyvin mahdollista. Olisi La Ligalle hyvin terveellistä, jos kärkijoukkueet menettäisivät pisteitä useammin. Takavuosien sarjat, joissa ainoat merkittävät ottelut olivat suurten kohtaamiset, olivat kaikinpuolin tylsiä ja koko liigalle haitallisia.

Atletico Madrid aloitti liigakauden ottamalla pisteen Valenciassa ja voittamalla sitten kotonaan Rayo Vallecanon. Celta Vigon kentällä Atletico hävisi 0-2.

Maalinteko on ollut hankalaa Atleticolle. Se on nyt tehnyt kahden kassia kuudessa ottelussa. Diego Costa ei ole vielä tehnyt osumaa liigapeleissä, Antoine Griezmann on tehnyt vain kaksi.

Real Madridilla on ottelussa loukkaantumishuolia. Laitapakit Dani Carvajal ja Marcelo ovat ilmeisesti sivussa. Odriozola ja Nacho pelannevat heidän sijastaan. Tärkeä Isco on myös ilmeisesti sivussa pelistä, hänen paikallaan pelannee Marco Asensio.

Juanfran oli sivussa Atleticon edellisestä ottelusta, mutta hän on ilmeisesti nyt mukana. Diego Simeonella taitavat olla kaikki avainpelaajat terveinä ja pelikunnossa.

Real Madridn mahdollinen avaus: Courtois; Odriozola, Ramos, Varane, Nacho; Modric, Casemiro, Kroos; Asensio, Benzema, Bale

Atleticon mahdollinen avaus: Oblak; Juanfran, Gimenez, Godin, Hernandez; Lemar, Saul, Thomas, Koke; Griezmann, Costa

 

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 2.15 – 3.25 – 3.75. Numerot lienevät hyvin kohdallaan. Atletico Madridia pidetään selvästi under-joukkueena, joten totals-kertoimet ovat vähämaalisen ottelun puolella. Atletico on kuitenkin pelannut viimeisistä kolmesta kaksi yli 2.5 maalin. Ja Realilla kyllä on taitoa hyökkäyspäässä. Yli 2.5 maalia Unibetin kertoimella 2.07 on hyvä veto.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä