Real Madrid - Barcelona 2.3.2019, Barcan voitto keskiviikkona oli melkein ihme

Barcelona murskasi Realin keskiviikon cup-ottelussa, vaikka Real voitti laukaukset selvästi. Barca teki kolme maalia, vaikka sai vain kaksi kutia kohti Realin maalia.
Real Madrid - Barcelona
Maaliskuu 02,2019
21:45

Keskiviikkona Espanjassa pelattiin EL Clasico Santiago Bernabeulla Copa del Reyn puolella, ja nyt lauantaina pelataan taas samalla kentällä La Ligassa.

Keskiviikon ottelussa Realilla oli hyvät asetelmat. Se oli nipistänyt ensimmäisessä osassa Barcan Camp Noulla 1-1 -tasapelin, mutta Madridissa Barca hoiti homman varmasti 3-0.

Keskiviikon ottelussa Real Madrid dominoi ensimmäistä puoliskoa, eikä millään olisi voinut uskoa, että toisella puoliskolla Barca vie homman murskaluvuin. Vinicus Junior olisi voinut ensimmäisellä puoliskolla tehdä vaikka hattutempun, jos kenkä olisi ollut kohdallaan jalassa. Toki Barcan veskari ter Stegen pelasi hienon ottelun. Barcan kenttäpelaajat eivät saaneet ottelussa ensimmäisellä puoliajalla laukaustakaan kohti maalia.

Ei Barca toisella jaksolla ollut mitenkään erinomainen, päinvastoin. Se sai kaksi kutia kohti Realin maalia ja teki silti kolme maalia. Siihen tarvittiin toppari Varanen oma maali.

Kuka on Madridin ykkönen?

Copa del Rey olisi ollut Realille paras turnaus saada tällä kaudella edes jonkinlainen pokaali voitettua, mutta nyt sen ainoa mahdollisuus on sitten voittaa Mestareiden liiga jo neljännen kerran peräkkäin. Ensimmäisellä Mestareiden liigan kierroksella Real voitti Amsterdamin Ajaxin vieraissa 2-1, joten kyllä se seuraavalle kierrokselle päässee. La Ligassa Real ei kyllä enää Barcelonaa tavoita, eroa on jo yhdeksän pistettä.

Realin liigataisto on tällä kaudella se, että kuka on Madridin ykkönen. Atletico on vielä kaksi pistettä edellä.

Barca on ollut El Clasicoissa niskan päällä. Viimeisistä viidestä Barca on voittanut kolme, kahdesti on pelattu tasan. Real ei ole kotonaan voittanut El Clasicoa sitten lokakuun 2014. Kauden aikaisemmassa ottelussa Barcelonassa Barca murskasi Realin 5-1.

Barca ei ole tällä kaudella juurikaan ollut heikompi kuin viime keskiviikon ottelun ensimmäisellä puoliskolla. Suarez oli toisella puoliskolla ottelun ykkönen, hän teki kaksi Barcan maaleista. Jälkimmäinen osumista tuli rankkarista.

Barcelona ei ole ollut aivan parhaimmillaan viime viikkoina. Sevillan voittaminen 4-2 oli hyvä nousu, Barca oli ottelussa kaksi kertaa tappiolla. Voiton Barcalle hommasi Leo Messi, joka teki ottelussa hattutempun.

Barca on hävinnyt tämän vuoden puolella kaksi kertaa. Kumpikin kerta oli Espanjan cupissa ensimmäisissä osaotteluissa, ja toisessa osassa Barca sitten hoiti jatkopaikan.

Lyonissa Mestareiden liigan ottelussa Barca jäi tasapeliin, ja ennen tätä helmikuun puolessa välissä se voitti kotonaan Valladolidin vain 1-0.

Real Madridin mahdollinen avaus: Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Ceballos, Modric; Bale, Benzema, Vinicius

Barcelonan mahdollinen avaus: Ter Stegen; Semedo, Umtiti, Pique, Alba; Rakitic, Busquets, Arthur; Dembele, L Suarez, Messi

 

Vetomarkkinoilla Barcelona on suosikki. Se voitti viimeksi selvästi, mutta tämä oli kyllä vastoin kenttätapahtumia. Real voitti keskiviikon ottelussa laukauksetkin 14-4. Otteluun on pakko laittaa betsi kotijoukkue Realille. Kahden suuren ero ei ole juuri nyt niin suuri, että Barcelonan pitäisi olla selvä suosikki, kun pelataan Madridissa. Hyvä veto otteluun on Real Madrid +0 asian handicap Unibetin kertoimella 2.02. Tasapelillä panos palautuu.

Aseta vetosi