Lauantai 26.5.2018 Mestarien liigan finaali: Real Madrid - Liverpool

Mestarien liigan kliimaksi eli finaaliottelu pelataan lauantaina 26.5. Ukrainan Kiovassa. vastakkain ovat perinteiset menestyjäseurat Real Madrid ja Liverpool. Nappaako Pool pitkän tauon jälkeen Mestarien liigan mestaruuden vai ottaako Real Madrid kolmannen peräkkäisen pokaalin? Lyö vetoa!
Mestarien liiga finaali, Real Madrid - Liverpool 26.5.2018
Mestarien liiga finaali Real Madrid - Liverpool
May 26,2018
21:45

Mestarien liigan finaali: Real Madrid – Liverpool klo 21:45 la 26.5.2018

Eurooppalaisen seurajalkapalloilun suurin kausittainen turnaus saa päätöksensä tämän kauden osalta lauantaina. Tuolloin Ukrainan Kiovassa kohtaavat Real Madrid ja Liverpool, jotka eivät ennen kautta olleet niitä suurimpia suosikkeja voittajaksi, mutta niin vain jengit pelaavat lauantain suuressa koitoksessa.

Real Madrid hakee peräti 13. Eurooppa Cupin ja Mestarien liigan voittoa ja kolmatta peräkkäistä sellaista. Vaikka pelit ei La Ligassa menneet aivan putkeen tällä kaudella, Mestarien liigassa on rouva Fortunakin ollut mukana. Kokemus on vienyt joukkueen aina finaaliin saakka, onko Liverpoolista edes haastamaan Realia pokaalitaistossa?

Mohammed Salahilta melkoinen debyyttikausi Poolissa. Mutta jääkö kausi peräti viimeiseksi punaisissa? Miestä ollaan kovasti viemässä etelämpään tämän kauden jälkeen, hurjalla rahasummalla.

Mestarien liiga vedonlyönti käy todella kuumana ja vedonlyöntisivustot tarjoavat tästä kertoimet ja vedonlyöntikohteet, joita ei todellakaan kannata ohittaa. Unibet vetolistalla tämä ottelu on saanut jo yli 500 pre-match kohdetta, tämä tietää melkoisia kissanpäiviä lauantain finaaliin kaikille betsaajille. Peruskertoimet tässä ottelussa ovat 2.20 – 3.80 – 3.15, joten Real on melkoinen ennakkosuosikki voittamaan.

La Ligaa pelattiin yksi viikko pidemmälle kuin Valioliigaa, onko tässä yksi ratkaisun avain tähän peliin. Etu taitaa olla Real Madridilla, kun se pääsee pitämään pelikunnosta kiinni. Vai sittenkin Liverpoolilla, joka on päässyt parantelemaan kaikki pikkukolhut ja väsymykset.

Unibetin 50.00 tehostettu kerroin Mestarien liigan finaaliin.

Kokoonpanot julkistetaan vasta ennen ottelua, mutta ainakin rungot löytynee näistä edellisten otteluiden kokoonpanoista:

Real Madrid:

Navas – Marcelo, Nacho, Varane, Hakimi – Kroos, Casemiro, Modric – Isco, Benzema, Bale.

Liverpool:

Karius – Robertson, Dijk, Lovren, Alexander-Arnold – Wijaldum, Henderson, Milner – Mane, Firmino, Salah

Toki Real Madridin kokoonpanoon tekee paluun Cristiano Ronaldo, joka on parannellut pientä vammaa La Ligan peleissä. Lopulliset ja varmistuneet kokoonpanot saadaan tosiaan vasta aivan ottelun alla.

Real Madrid – Liverpool kertoimet ja vedonlyönti

Kun ottelusta on saatavilla yli 500 pre-match kohdetta, listoilta löytyy ne perinteiset kohteet kuten tulosveto, maalintekijäveto, puoliaikavedot ja monet muut. Näiden lisäksi betsaamaan pääsee oikeastaan mistä tahansa mikä liittyy tähän peliin, aina kulmapotkuista Championsleaguen pokaalin voittamiseen (1.65 – 2.30) ja laukaisutilastoista halllintaprosentteihin.

Ottelun voisi olettaa olevan runsasmaalinen taisto, sillä molempien joukkueiden välieräpeleissä maaleja syntyi ihan kiitettävään tahtiin. Tämä tietää sitä, että tulosvedossa voi omaan katiskaan uida melkoisen isojakin vonkaleita, pienin tulosvetokerroin Unibetillä on 1-1 lukemille (8.00), mutta 2-1 (9.50), 2-2 (11.00) ja 1-2 (11.50) ovat tästä seuraavaksi pienimmät lukemat.

Kummasta tämän pelin sankari? Nyt olisi taas sitä viittaa tarjolla.

Maalintekijävedosta mielenkiintoa peliin

Tähän matsiin saa mukavasti mielenkiintoa laittamalla maalintekijävetoa lapulle. Real Madridin riveistä pakko on laittaa Cristiano Ronaldo kupongille, 1.80 maalitekijäkertoimen sijaan voisi laittaa kupongille ensimmäisen (4.20) tai viimeisen (4.20) maalin vedon, näissä peleissä CR8 on parhaimmillaan. Liverpoolin hyökkäyskolmikko Mohamed Salah (2.28), Roberto Firmino (3.05), Sadio Mane (3.30) on ollut koko kauden ajan vaarallinen, kuka onnistuu Mestarien Liigan finaalissa? Lyö vetoa ottelusta!

Aseta vetosi