Real Madrid - Plzen 23.10.2018, Real Madrid pahassa kriisissä

Real Madrid ei ole voittanut aikoihin. Nyt sillä on syksyn helpoin vastus omalla kotikentällä. Jos Real ei voita tänä iltana, niin eiköhän Lopetegui saa potkut.
Real Madrid - Plzen
Lokakuu 23,2018
22:00

Suurseura Real Madrid on pahassa jamassa. Sillä on viidestä viime ottelusta neljä tappiota ja yksi tasapeli, pelaajat tappelevat treeneissä ja manageri Julen Lopeteguin potkut alkavat olla lähellä. Lehtien mukaan Real olisi tammikuussa hankkimassa Zlatania USA:sta auttamaan maalinteko-ongelmissa.

Syyskuun puolen välin jälkeen Real Madrid voitti La Ligassa kotikentällään Espanyolin. Sitten alkoi tulla lunta tupaan. Ensin Sevilla voitti Realin 3-0 ja Atletico Madridin kanssa peli päättyi maalittomana tasan. Tämän jälkeen Real hävisi Mestareiden liigassa CSKA Moskovalle ja perään La Ligassa pikkuseuroille Alaves ja Levante. Jos Real jotenkin tänään onnistuisi kotonaan häviämään Mestareiden liigassa Plzenille, niin eiköhän se olisi muutoksen paikka joukkueessa.

Espanjassa pidettiin jo melkein varmana, että Lopetegui olisi joutunut jättämään Realin viime lauantain Levante -ottelun jälkeen. Realilla oli kova paine kotikentällään Santiago Bernabeulla voittaa Levante kunnolla, mutta tappio tuli. Maalinteko on Realin suurin ongelma. Levantea vastaan se laukoi peräti 34 kertaa, mutta vain yksi meni sisään. Ei ihme,että seura haikailee Zlatanin perään. Zlatan Suuri ei tarvitse kuin yhden kudin maalin tekoon.

Levante -ottelu oli Realille ensimmäinen neljään otteluun jossa se ylipäätään onnistui maalinteossa. Ennen Marcelon tekemään osumaa Levantea vastaan Real oli laukonut neljässä otteussa 75 kertaa tekemättä maaliakaan.

Realilla on tiukka ohjelma menossa. Ensi viikonloppuna se pelaa Barcelonaa vastaan.

Real on ollut Mestareiden liigassa vähintään semifinaaleissa kahdeksana viime kautena, ja kolmena viime kautena se on voittanut koko kisan. 43 viime Mestareiden liigan kotiottelusaan Real on voittanut 35. Olisihan se aika pudotus, jos Plzen nyt saisi edes pisteen.

Plzen on Tsekin mestari, ja se pääsi mukaan Mestareiden liigan lohkovaiheeseen ilman karsintoja. Aikaisemmin se on ollut mukana lohkovaiheessa syksyllä 2011 ja 2013. Plzen aloitti Mestareiden liigan pelaamalla kotonaan CSKA Moskovan kanssa 2-2. Se johti ottelua puoliajalla jo 2-0, mutta ei kuitenkaan onnistunut pitämään johtoa. Viimeksi Plzen sitten otti AS Romalta neniin 0-5.

Plzen on parhaillaan Tsekin liigan ykkönen, 12 ottelusta se on voittanut yhdeksän. Tsekin liigan kärkipaikan ei pitäisi olla kova meriitti Real Madridia vastaan, mutta hyvä itseluottamus vastaan Realin pahasti repaleinen itseluottamus auttaa paljon Santiago Bernabeulla.

Real Madridin mahdollinen avaus: Courtois; Nacho, Ramos, Varane, Marcelo; Casemiro, Modric, Kroos; Bale, Benzema, Asensio

Plzenin mahdollinen avaus: Kozacik; Limbersky, Hubik, Hejda, Reznik; Prochazka, Hrosovsky; Kovarik, Horava, Zeman; Krmencik

 

Real Madridin kerroin on Unibetilla vain 1.08. Ei katastrofin partaalla häilyvää joukkuetta voi noin pienellä kertoimella pelata. Maalinteko on Realille joka tapauksessa ollut hankalaa, ja tuskin Plzenkään helposti maalipaikkoihin pääsee. Alle 3.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 2.28, ja se kelpaa hyvin kupongille.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä