Mestarien liiga: Real Madrid – Roma keskiviikkona 19.9.2018

Keskiviikon huippumatsi Real Madrid - Roma! Ronaldoton Real vastaan Alissoton Roma. Kaikki merkit viittaavat Real Madridin voittoon, mutta isoin kysymys taitaa olla se että millä lukemilla se tulee? Lyö vetoa!
Mestarien Liigan uusi pallo 2
Mestarien liiga: Real Madrid – Roma
Syyskuu 19,2018
22:00

Mestarien liiga: Real Madrid – Roma ke 19.9.2018

Kuinka paljon Real Madrid haikailee vielä Cristiano Ronaldon perään? Ei se sota yhtä miestä kaipaa ja kun Real Madridin rosterissa riittää leveyttä niin eiköhän siinä yksi Roma nyt kaadu kotona – vai kaatuuko? Ottelun pitkävetokertoimet ovat runsaasti kallellaan Real Madridille ja kaikki viittaa siihen että Real tämän homman hoitaa. Unibet tarjoilee otteluun mm. kertoimet 1.36 – 5.70 – 8.75, joten melkoinen ihme olisi jos Roma tästä pinnakin kotiin veisi.

Mahtuisiko Fransesco Totti edelleen Roman kokoonpanoon?

Jos menetti Real Madrid tärkeän palasen kesällä, sitä teki myös Roma. Alissonin myynti Liverpooliin on herättänyt melkoisesti tunteita Roman kannattajissa ja ohdakkeinen alkukausi on lisännyt kritiikkiä seurajohtoa vastaan. Robin Olsen ei ole se ehkä kaikkein vakuuttavin korvaaja Alissonille, mutta kun Romalle raha kelpasi niin tilanne on nyt tämä.

Romalla on hyvät mahdollisuudet mennä tästä lohkosta kyllä kahden parhaan joukkoon ja jatkoon, mutta mitään rökäletappioita Realille nuo haaveet eivät välttämättä kestä. Kovat ovat molemman joukkueen ennakoidut avauskokoonpanot, isommin poissaoloja ei ole. Javier Pastore Romalta on epävarma, samoin Realilta Vallejo on loukkaantuneena sivussa. Näilläkö mennään?

Real Madrid (4-3-3)

Courtois – Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal – Kroos, Casemiro, Modric – Asensio, Benzema – Bale 

Roma (4-3-3)

Olsen – Kolarov, Fazio, Manolas, Florenzi – Pellegrini, Nzonzi, Rossi – Shaarawy, Dzeko, Under

Real Madrid – Roma tilastot ja tulosveto

Joukkueet ovat kohdanneet tämän vuosisadan puolella kahdeksan kertaa niin että Real Madrid on isännöinyt ottelua. Viimeisin kohtaaminen toki oli USA:ssa, elokuun alussa. Tuolloin harjoiteltiin 2-1 lukemiin, tämä voisi olla tässä ottelussa hyvä tulosvedon lähtökohta. siihen perään ehkäpä vielä 2-0 ja 3-1 kuvastaisivat kertoimien perusteella tehtävää veikkausta tulosvetoon.

Romalla alkukausi ei ole mennyt putkeen avausvoiton jälkeen ja itseluottamuksen puute tulee varmasti jollain tavalla näkymään myös tässä ottelussa. Roma lähtee minimoimaan tappiot ja yrittää iskeä vastahyökkäyksistä maalia. Realin kokoonpano on sen verran timangia, että melkoinen ihme nähdään jos Roma tästä pisteenkin kairaa. Eiköhän tämä ole Realin heiniä, parin kolmen maalin voittomarginaalilla?

Lopeteguin taktiikkaa väännettynä malliin ratakisko ja rautalanka. Mielenkiintoista.

Monellako maalilla Real Madrid voittaa?

Kaikki viittaavat siihen että Real Madrid tämän ottelun voittaa. Mutta monellako maalilla? Laita tasoitusvedot vetämään ja nappaa isot kertoimet tähän peliin!

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt