Red Star - CSKA Moskova 13.2.2018, kotijoukkue on aliarvostettu

Punainen Tähti on tiukka jengi, se päästi Eurooppa-liigan lohkovaiheessa vain kaksi maalia, vaikka Arsenalkin oli samassa lohkossa.

Eurooppa-liigassa alkavat myös pudotuspelit, ja tiistaina Belgradin Punainen Tähti kohtaa Moskovan CSKA:n. Punainen Tähti oli lohkokakkonen ryhmässä, jonka voitti Arsenal. CSKA taas pelasi Mestareiden liigaa, ja se jäi omassa lohkossaan kolmanneksi ManU:n voittaessa ja Baselin päädyttyä kakkoseksi. UCL:n lohkokolmoset saavat lohdutuspalkinnoksi jatkomahdollisuuden Eurooppa-liigassa. Mestareiden liiga painaa sen verran vaakakupissa enemmän, että CSKA on otteluparin suosikki. Unibet antaa jatkopaikasta CSKA:lle kertoimeksi 1.48 ja belgradilaisille 2.60.

Red Star hyvässä kunnossa

Punainen Tähti pelaa hyvää kautta. Se on komeasti Serbian liigan kärjessä selvällä piste-erolla, ja paikka UEFA:n turnauksen jatkopeleissäkin on sille harvinaista herkkua. Punainen Tähti on tällä kaudella pelannut euro-otteluita 14, kahdeksan näistä karsintavaiheessa. Karsintapeleissä Punainen Tähti hävisi vain venäläiselle Krasnodarille, lohkovaiheessa vain Arsenal voitti belgradilaiset yhden kerran. Lontoossa Arsenal ja Punainen Tähti pelasivat maalittoman tasurin.

Muissa lohkovaiheen otteluissa Punainen Tähti pelasi kahdesti tasan BATE Borisovin kanssa ja voitti kahdesti FC Kölnin, ja tämä riitti jatkopaikkaan. Punainen Tähti päästi lohkovaiheessa vain kaksi maalia, itse se teki kolme. Joukkue menetti tammikuun aikana keskikentän Kangan, mutta ykköskärki Boakye pysyi seurassa ja vielä lainamiehenä joukkue sai Benin.

CSKA taas ei ole iskussa

Moskovan CSKA taas ei pelaa ollenkaan niin hyvää kautta. Se oli Venäjän liigassa vasta sijalla viisi talvitauolla. Toinen Moskovan joukkue, Lokomotiv, on sarjakärjessä jo yhdeksän pisteen päässä. Mestareiden liigan lohkovaiheessa CSKA ei ollut ollenkaan kehno, se voitti kolme ja hävisi kolme ja maaliero oli 8-10.

CSKA on jo pudonnut Venäjän cupissa, ja muutenkin se viimeiset ottelu talvitauon alla olivat vaisumpia. Se hävisi kotimaansa liigan viimeisen pelin Moskovan Spartakille 0-3.Mestareiden liigan viimeinen lohko-ottelu sillä oli tappiopeli ManU:n Old Traffordilla lukemin 1-2. CSKA hankki talvitauolla tutun miehen Musan Leicesterista lainasopimuksella. Berezutski ja Milanov ovat sivussa loukkaantuneina.

Punainen Tähti on aliarvostettu joukkue tässä otteluparissa. Unibetin kertoimet otteluun ovat 2.90 – 3.05 – 2.72. Punainen Tähti +0 Unibetin kertoimella 1.96 käy hyvin peleihin, tasapelillä lantit palautetaan.

Punaisen Tähden mahdollinen avaus: Borjan – Stojkovic, Le Tallec, Savic, Rodic – Krstičic, Donald – Srnic, Pesic, Ben – Boakye

CSKA:n mahdollinen avaus: Akinfeev – Vasin, V. Berezutski, Ignashevich – M. Fernandes, Golovin, Natcho, Dzagoev, Wernbloom – Vitinho, A. Musa

Punainen Tähti on aliarvostettu joukkue tässä otteluparissa. Unibetin kertoimet otteluun ovat 2.90 – 3.05 – 2.72. Punainen Tähti +0 Unibetin kertoimella 1.96 käy hyvin peleihin, tasapelillä lantit palautetaan.

Aseta vetosi