Nyrkkeily: Robert Helenius vs. Gerald Washington su 14.7.2019 klo 04.00

Robert Helenius palaa viikonloppuna kehään lähes vuoden tauon jälkeen - yksi voitto lisää vyölle?
Helenius vs. Washington
Heinäkuu 14,2019
04:00

 

Robert Helenius vs. Gerald Washington – Suomalaisen uran kannalta iso ottelu!

Robert ”The Nordic Nightmare” Helenius astelee ensi viikonloppuna nyrkkeilykehään Yhdysvaltojen Minnesotassa. 35 – vuotias iskijä kohtaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä (13 – 14.7.2019) pari vuotta vanhemman jenkin Gerald Washingtonin. Ottelu on Heleniuksen uran kannalta yllättävänkin merkittävä, sillä voitto tästä kamppailusta Erkan Teper voiton jatkoksi nostaa Heleniuksen osakkeiden arvoa vielä viimeisen kerran mutta tappio saattaa tietää sitä, ettei uralla ole enää kovinkaan montaa ottelua rahastettavaksi. Nyrkkeilyssä järjestetään usein otteluita joissa selkeä ennakkosuosikki – altavastaaja asetelma, Helenius vs. Washington ottelusta tämä kuitenkin puuttuu mikä tekee kamppailuista itseasiassa erittäin mielenkiintoisen.

Helenius lähtee hakemaan tyrmäystä

Helenius on otellut ammattilaisurallaan 30 ottelua, joista hän on voittanut 28 kappaletta. Voitoista 17 on ollut tyrmäyksiä tai teknisiä tyrmäyksiä. Heleniuksen edellinen ottelu on syyskuulta 2018 kun mies voitti saksalainen Erkan Teperin ja nappasi itselleen IBF:n intercontinental mestaruuden. Ottelu käytiin Stuttgartin ulkopuolella pienessä kylässä salissa, jossa oli noin 200 katsojaa. Tämä oli Heleniuksen uran selvä pohjanoteeraus, kun esimerkiksi ottelussa Dillian Whytea vastaan katsomossa oli lähes 80 000 silmäparia. Ei ole siis liioiteltua sanoa, että Helenius on ottelussa Washingtonia vastaan uransa vedenjakajalla. Ahvenanmaan tutuissa treeniympäristöissä on varmasti tehty pitkin kevättä kovaa duunia ja Helenius lähtee hakemaan tyrmäystä Washingtonista ennen kuin kello kilahtaa viimeisen erän päättymisen merkiksi.

Ottelun näet yksinoikeudella Viaplaysta: 

Vedonlyöntikertoimet otteluun

Vedonlyöntiyhtiöiden kuten esimerkiksi Unibetin papereissa Helenius on ottelun ennakkosuosikki. Perinteisten pitkävetokertoimien valossa Helenius vie ottelun numeroin 1.55 – 23.00 – 2.45. Kerroin sille, että Robbe vie ottelun nimiinsä tyrmäyksellä, teknisellä tyrmäyksellä tai diskauksella on 2.35. Pistevoitolla täyden kymmenen erän ottelun jälkeen saa kertoimen 3.50.

Edellä mainittujen kertoimien lisäksi Unibet tarjoaa kaikille uusille asiakkailleen mahtavaa 50.00 kerrointa Heleniukselle voitolle! Lue lisää megatarjouksesta jutustamme: Robert Heleniuksen voitolle Gerald Washingtonista huippukerroin 50.00!

Helenius voittaa - Washingtonin turha koittaa

Me lähdemme viikonlopun otteluun vain ja ainoastaan siinä uskossa että Helenius voittaa ja miehen ura jatkuu vielä muutaman kovan ottelun verran. Enää on kysymys siitä että tuleeko voitto tyrmäyksellä vai pisteillä? Mitä sinä veikkaat?

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt