Veikkausliiga: RoPS - Inter 26.7.2018

Melkoinen hellepeli jälleen luvassa, onko päät ja jalat pehmeänä jo ennätysmäisestä kuumuudesta? Entä kuka on ottelun kuumin pelaaja? Lyö vetoa vaikkapa maalintekijöistä, ei kai tämä nyt 0-0 lukemiin pääty missään tapauksessa, eihän?
RoPS - FC Inter
Heinäkuu 26,2018
18:30

Veikkausliiga: RoPS – FC Inter

Veikkausliigassa kohtaavat torstaina RoPS ja FC Inter. Näiden joukkueiden välillä maaleja on tehty viime kohtaamisissa melkoisia määriä, kuuden viime pelin keskiarvo on yli 4 maalia ja kahdessa viimeisessä kohtaamisessa maaleja on runtattu peräti 12 kappaletta. Voiko tämä maalimässäily jatkua tässä pelissä, RoPSin maali on pysynyt puhtaana jo neljässä perättäisessä pelissä omalla kotiareenallaan.

Ottelun pitkävetokertoimet Unibetillä osoittavat sen, että kotijoukkue on suosikki. Ja sitä sen pitääkin olla, sillä se on Veikkausliigan taulukossa sijalla 2. peräti 15 pistettä tämän ottelun vastustaja FC Interiä edellä.

Veikkausliigan paras kassari löytyy kotijoukkueen riveistä?

Näillä kokoonpanoilla lähdettiin edellisiin otteluihin, tuleeko muutoksia? Siihen saadaan varmuus vasta aivan ottelun alla.

RoPS:

Reguero – Järvenpää, Väisänen, Hämäläinen, Taiwo – Moraes, Muinonen, Roiha, Okkonen, Lingman – Ivanovski

FC Inter:

Koponen – Hoskonen, Mäntylä, Kamy, Penninkangas – Mäenpää, Mäkitalo, Kuningas Järvistö, Furuholm, Mansally

RoPS – FC Inter

 Veikkausliigan ainoaan otteluun torstaina löytyy luonnollisesti myös huikea määrä erilaista vedonlyöntiä. Mikäli olet samaa mieltä että tässä ottelussa maaleilla mässäillään, niin maalintekijävedosta löytyy paljon potentiaalisia pelaajia juuri tähän betsiin. Eri asia on sitten se, että tekeekö FC Inter maaliakaan RoPSin verkkoon, voit mm. lyödä vetoa siitä tekevätkö molemmat joukkueet ottelussa maalin vaiko eikö? Kerroin sille että tekevät on 1.73, ei vaihtoehto on saanut kertoimeksi 2.05.

Entä niiden maalien kokonaismäärä sitten? Ihan kuuteen tai neljään maaliin ei taida usko riittää, mutta yli 2.5 maalia on saanut kertoimeksi 1.95 ja houkuttelevasti tuo yli 3.5 maalia tuo rahat takaisin kertoimella 3.50. Kuuden maalin peli olisi melkoinen lottovoitto pelaajille, sillä yli 5.5 maalin peli nakuttaisi pelitilille massit kertoimella 16.00. 0-0 peli puolestaan tietäisi sitä, että alle 0.5 maalin kertoimella rahat tulisivat korkojen kera pelitilille hienosti x 11.00.

Tauon kautta voittoon?

Entä olisiko se sitten tasoitusvedon paikka? Jos uskot että RoPS painaa pelissä pari maalia enemmän kuin Inter, niin alkutilanne 0-1 antaa kertoimet 4.00 – 3.80 – 1.65. Kolmen maalin voitto toisi kivasti kerrointa alkutilanteessa 0-2, tuossa kertoimet 9.50 – 6.25 – 1.17. Täällä taidetaan kokeilla laittaa kaikkiin Inter-tasoituksellisiin vetoihin ruksi, 3.80 (0-1), 6.25 (0-2) ja 12.50 (0-3). Eiköhän näistä joku osu ja jännitettävää riittää…

Pitääkö RoPS jälleen maalinsa puhtaana?

Neljässä kotiottelussa RoPS ei ole päästänyt maaliakaan, hoituuko homma myös FC Interiä vastaan? Kahdessa viimeisessä kohtaamisessa maaleja on syntynyt peräti 12 kappaletta, nyt ladotaan vähemmän?

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt