Sunnuntai 20.5.2018 Ruotsi - Sveitsi, MM-Finaali kello 21:15!

Sveitsi on jo tähän mennessä tehnyt kahdet temput isommalla kertoimella, kolmas kerta toden sanoo. Kummalle sinun betsisi tässä ottelussa menevät? Lyö vetoa ja jännitä ottelua vaikka Unibet TV:n kautta. Muista myös liveveto!
Jääkiekon MM-finaali 2018 Ruotsi - Sveitsi
Jääkiekon MM-kisat: Ruotsi - Sveitsi
May 20,2018
21:15

Jääkiekon MM: Ruotsi – Sveitsi klo 21:15 su 20.5.2018

Ruotsi voitti USA:n pitkälti erinomaisen maalivahtipelin ja erinomaisen osumatarkkuuden myötä. 6-0 voitto pelissä jossa vastustaja ampuu 41 torjuttavaa laukausta ei ole ihan mitään jokapäiväistä leipää, tähän saa myös Sveitsi varautua. Mutta kun Sveitsin maalivahtikin torjui 3-2 voitossa peräti 43 kertaa, niin kummasta kassarista se sankari tässä pelissä oikein leivotaan?

Toivehan olisi että Sveitsi veisi koko homman, mutta kun tiedetään ruotsalaisten hannuhanheilu, niin todennäköisesti tässä tulee taas juhlat länsinaapuriin. Sveitsi on toki lähtenyt altavastaajana niin Suomea kuin Kanadaa vastaan kertoimien osalta, osuuko se salama nyt kolmatta kertaa samaan puuhun?

Tällä kokoonpanolla Ruotsi pelasi USA:ta vastaan, tuskin tähän isoja muutoksia tarvitsee tehdä.

Rakell – Zibanejad – Janmark, Larsson – Ekman-Larsson

Hornqvist – Backlund – Nyqvist, Klingberg – Lindholm

Forsberg – Kempe – Arvidsson, Wikstrand – Ekholm

De La Rose – Larsson – Pääjärvi

Nilsson (Hellberg)

Miten Sveitsi kestää Ruotsin mylly-matin?

Sveitsi oli jälleen ottelun lopun pinteessä Kanadaa vastaan, ihan kuten Suomeakin vastaan. Mutta kun kyseessä on maalintekopeli ja ottelun lopussa lukemat ovat voitolliset, ihan sama miten se ottelun loppu menee. Taistelevalla Sveitsillä on näinollen kaikki mahdollisuudet myös Ruotsia vastaan. Tällä kokoonpanolla käkikellomaan kiekkosankarit kaatoivat Kanadan.

Niederreiter – Corvi – Meier, Diaz – Josi

Andrighetto – Vermin – Fiala, Untersander – Kukan

Moser – Haas – Hofmann, Muller – Fora

Rod – Schappi – Scerwey, Frick

Genoni (Berra)

Ruotsi – Sveitsi vedonlyönti ja kertoimet

Ennen Ruotsi – Sveitsi -peliä kannattaa laittaa betsejä myös USA – Kanada matsiin. Tässä ottelussa tullaan todennäköisesti näkemään roppakaupalla maaleja, puolustus ei taida enää pahemmin kumpaakaan kiinnostaa. Pronssimitalit voivat mennä ihan kummalle tahansa, USA on kyllä esittänyt pirteämpää kiekkoa näissä peleissä.

MM-finaaliin riittää jälleen betsattavaa ja Sveitsi-vedoilla tässä on mahdollisuus tehdä sitä tiliä. Unibet antaa otteluun kertoimet 1.48 – 5.50 – 5.50, joten reilusti yli viisinkertaisena rahat tulisi takaisin tästä ottelusta jos punavalkoiset voittaisivat. Kanadaa ja Suomea vastaan kerroin oli vielä isompi, joten saadaanko tästä vielä mukava tili pelitilille?

Kenestä leivotaan sankari?

Joukkueet ovat kohdanneet MM-finaalissa 2013, joten sieltä riittää ammennettavaa tähän peliin. Tuossa ottelussa ruotsalaiset pukivat kultakypärät päähän jo hyvissä ajoin, tästä taisi jäädä sveitsiläisille isosti hampaankoloon. Onko nyt viisi vuotta myöhemmin ison kuitin paikka? Lyö vedot maalintekijävetoon, paljon hyviä kertoimia tarjolla!

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt