Ruotsi - Sveitsi, ratkeaako peli varsinaisella peliajalla vai haetaanko taas ratkaisua jatkoilta?

Ruotsi ja Sveitsi taistelevat viimeisenä neljännesvälieräpäivänä jatkopaikasta. Tasainen matsi on luvassa, joten ratkeaako peli vasta jatko-ottelun puolella? Sveitsi on lievä ennakkosuosikki, mutta Ruotsi on osoittanut venymiskykynsä näissä kisoissa!
Ruotsi - Sveitsi Jalkapallon MM-kisat ti 3.7.2018 klo 17:00
Ruotsi - Sveitsi
Heinäkuu 03,2018
17:00

Ruotsi – Sveitsi

 Monikaan ei varmasti uskonut että nämä kaksi joukkuetta kohtaavat pudotuspeleissä ja siten että Ruotsi tulee Saksan lohkosta lohkovoittajana pudotuspeleihin. Hienosti pelannut Ruotsi saa nyt vastaansa Sveitsin, mutta kyllä Sveitsiäkin vastaan Ruotsilla on omat saumansa. Kertoimet otteluun ovat varsin tasaiset, toki paremman FIFA-rankingin omaava Sveitsi on ottelussa lievä ennakkosuosikki. Mutta nähdäänkö tässä ottelussa jälleen yksi näiden kisojen lukuisista yllätyksistä?

Eipä ole ollut Zlatania ikävä. Mites tässä ottelussa?

Kertoimien mukaan tasapeliveto voisi olla tähän peliin kova veto. Kumpikin joukkue osaa puolustaa, mutta osaa myös tehdä maaleja. Jotenkin 1-1 lukemat tähän peliin voisivat olla ne oikeat lukemat lähteä tulosvetoon.

Näillä kokoonpanoilla joukkueiden oletetaan lähtevän tähän matsiin:

Ruotsi (4-4-2)

Olsen – Augustinsson, Granqvist, Lindelöf, Lustig – Forsberg, Ekdal, Svensson, Claesson – Toivonen, Berg

Sveitsi (4-2-3-1)

Sommer – Rodriquez, Akanji, Djourou, Lang – Xhaka, Behrami – Embolo, Dzemaili, Shaqiri – Gavranovic

Ruotsi – Sveitsi vedonlyönti ja kertoimet

 Unibet antaa jatkoonpääsylle kertoimet 2.05 Ruotsi ja Sveitsi 1.77. Sveitsi on siis suosikki ja täytyy myöntää että pelaajalista on laadukkaampi ja kovempi. Mutta onko sitten Ruotsi kumminkin se parempi joukkue, eli puhaltavat yhdessä siihen yhteen hiileen?

Matsista voi taas betsata melkein mistä tahansa, tähtipelaajien juoksumääristä ensimmäisiin kortteihin ja ottelutulokseen vaikkapa ensimmäisen vartin jälkeen. Kroatia – Tanska -pelissä nähtiin viiteen minuuttiin pari maalia, miten mahtaa tässä pelissä käydä?

Ruotsin maalintekijäehdokkaita on kertoimien mukaan Marcus Berg (4.00), Ola Toivonen (4.50) ja John Guidetti (4.60), mutta jos Ruotsille rankkareita puhalletaan, on hyvä laittaa myös kapteeni Andreas Granqvist myös lapulle kivalla kertoimella 6.75.

Sveitsin kärkipelaaja on vielä arvoitus, mutta vahvasti veikkauksissa on Mario Gavranovic (3.75). Sama kerroin on myös Haris Seferovicilla ja Josip Drmic (3.65) on saanut tästäkin vielä pienemmän kertoimen. Vai olisiko tämä Xherdan Shaqirin päivä? Kerroin maalintekoon 3.90.

Keltapaidat vastassa tässäkin pelissä:

Tasapeli vai joku muu?

Tasaiset ovat lähtökohdat... mutta päättyykö peli Sveitsin voittoon vai yllättääkö Ruotsi jälleen asiantuntijat. Tuleeko rankut vai laitetaanko pallo maaliin jatkoajalla? Lyö vetoa ja voita!

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt