Lauantai 19.5.2018 klo 16:15 Ruotsi - USA

Jääkiekon MM-kisojen ensimmäisessä välierässä vastakkain länsinaapuri Ruotsi ja USA. Kumman tien on tarkoitettu menevän MM-kisojen finaaliin? Ruotsi on kertoimien mukaan suosikki, mutta USA:lla on varmasi oma sanansa sanottavana. Lyö vetoa ottelusta!
Ruotsi - USA 19.5.2018 Jääkiekon MM-kisat välierä
Jääkiekon MM-kisat: Ruotsi - USA
May 19,2018
16:15

Jääkiekon MM: Ruotsi – USA klo 16:15 la 19.5.2018

Välieräpäivän iltapäiväottelussa kohtaavat Ruotsi ja USA. Ruotsi voitti hienosti oman lohkonsa vakuuttavin ottein, mutta oli Latviaa vastaan suurissa vaikeuksissa. Oliko kolmella kruunulla kenties asenneongelmaa vai oliko Latvia vaan niin hyvin jyvällä Swedujen pelaamisesta, mene ja tiedä.

Tällä kokoonpanolla Ruotsi pelasi Latviaa vastaan, tuskin tähän isoja muutoksia tarvitsee tehdä.

Rakell – Zibanejad – Janmark, Larsson – Ekman-Larsson

Hornqvist – Backlund – Nyqvist, Klingberg – Lindholm

Forsberg – Kempe – Arvidsson, Wikstrand – Ekholm

De La Rose – Larsson – Pääjärvi

Nilsson (Hellberg)

Latvia piinasi, mutta Ruotsi voitti. Niinpä tietenkin.

Jenkit olivat laittaneet pakkaansa ja ketjuja hieman uusiksi Suomi-tappion jälkeen ja voittohan sieltä tuli sitten Tsekkiä vastaan. Niukka voitto, mutta kaikki lasketaan. Joukkueen sankasi oli Kapteeni Kane, jonka kasetti tuntui sotkevan nauhaa Suomea vastaan. Mutta Tami Tammisen sanoin, win the right games. Olisihan se melkoinen painajainen Lauri Marjamäelle jos MM-finaalissa kohtaisivat kaksi joukkuetta jotka Suomi voitti mennen tullen omassa alkusarjassa eli Kanada ja USA. No, tässä kokoonpano jolla Tsekki-voitto tuli, tuleeko muutoksia?

DeBrincat – White – Kane, Martinez – McAvoy

Gaudreau – Bonino – Atkinson, Bucher – Murphy

Kreider – Larkin – Lee, Pionk – Jensen

Coleman – Ryan – Thomson, Hughes

 Kinkaid (Darling)

Ruotsi – USA vedonlyönti ja kertoimet

Kertoimien perusteella Ruotsi on tässä se vahvempi ennakkosuosikki. Kummallakin on varmasti rahkeita sinne finaaliin, kertoimet 2.10 – 4.40 – 2.95 povaavat varsin tasaista ottelua. Jenkit on näissä peleissä parhaimmillaan, toki samaa on sanottava myös Ruotsista. Molemmilla on joukkueissaan taitoa ja nopeutta ja tässä ottelussa nähdään varmasti yksi kisojen kovimmista otteluista.

Maalintekijävetoon voi laittaa Rickard Rakellia (2.50) ja Mika Zibanejadia (2.95), mutta Ruotsilta löytyy kyllä paljon ehdokkaita tähän betsilajiin. Patrick Kane (2.95) tulee olemaan kentällä todella paljon, betsejä voi toki laittaa vaikka Cam Atkinsonille (3.15) ja vaikkapa Dylan Larkinille (4.70).

Onkohan nyt ihan tämänmoista (2009) meininkiä luvassa?

Pistevetoon betsejä!

Maaleja tullaan todennäköisesti näkemään tässä pelissä se yli neljä kappaletta, joten pistevedosta kannattaa hakea pankkeja tähän peliin. Yhdellä maalilla voi jo kolme betsiä tulla kotiutukseen, joten mitä kaikkea sieltä kannattaa sitten lapulle pistää? Kane (1.52), Forsberg (2.00), Larkin (2.15), Rakell (1.55). Ainakin.

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt