Jalkapallo: Ruotsi - Venäjä kello 21:45 ti 20.11.2018

Keltasiniset lähtee ennakkosuosikkina Venäjää vastaan, mutta mihin tuo asetelma riittää? Voitolla Ruotsi nousisi keskinäisissä otteluissa ja pisteissä Venäjän edelle, joten isot on panokset. Betsaa!
jalkapallo kenttägrafiikkakuva
Jalkapallo: Ruotsi - Venäjä
Marraskuu 20,2018
21:45

Jalkapallo: Ruotsi – Venäjä kello 21:45 ti 20.11.2018

Huuhkajien naapurimaat Ruotsi ja Venäjä kohtaavat UEFA Nations Leaguen pelissä tiistaina. Vuoden 2018 Jalkapallon MM-kisojen kisaisännät johtaa lohkoa ennen Ruotsia, mutta ei se saa tähän matsiin ihan täysin löysin rantein lähteä. Ruotsilla tavoitteena on tehdä tästä pelistä voitto-ottelu, sen avulla joukkue voisi jopa rynniä vielä lohkovoittoon. Ensimmäinen ottelu kun päättyi Venäjällä 0-0 tasapeliin.

Koko UEFA Nations Leaguen finaali pelataan ensi kesänä Portugalissa:

Ennen tätä ottelua Venäjä johtaa lohkoa 7 pisteellä, Ruotsi on kakkosena 4 pinnalla. Voitolla Ruotsi nousee tasapisteisiin Venäjän kanssa ja keskinäisten otteluiden myötä se nousisi jopa lohkovoittoon. Venäjälle riittää siis tasapeli lohkon ykköspaikkaan, joten minkäköhänlaista kilpikonnataktiikkaa itänaapuri sieltä tähän peliin oikein yrittää? Ruotsi tulee painostamaan isosti, se on saletti. Pahimmassa tai parhaimmassa tapauksessa ottelussa tullaan näkemään melkoinen maalijuhla.

Ruotsin kolmessa ottelussa on tehty tähän mennessä kuusi maalia ja Venäjän matseissa viisi maalia, joten parin maalin keskiarvolla tämä tietäisi tähän peliin 1-1 tai 2-0 lukemia? Vai voisiko Venäjä yllättää ja tehdä 0-2 tuloksen taululle?

Kertoimet tukevat kotijoukkueen voittoa

Kansojen liigan ottelussa Ruotsi – Venäjä kertoimet ovat vahvasti isäntäjoukkueelle. Unibet lupailee tähän otteluun pitkävetokertoimet 1.92 – 3.40 – 4.50, joten Venäjällä on todellakin täysi työ saada tästä edes se tasapeli aikaiseksi.

Ruotsi kävi laittamassa koneet käyntiin lauantaina Turkissa, jossa se nappasi myös 0-1 voiton isännistä. Tuossa ottelussa kolmen kruunun jengi oli seuraavassa kokoonpanossa, Jan Olof Andersson tuskin tekee isoja muutoksia tähän:

Olsen – Augustinsson, Granqvist, Lindelöf, Lustig – Olsson, Ekdal, Johansson, Larsson – Claesson, Berg

Venäjä kävi puolestaan viime torstaina Saksan vieraana ottamassa tukkapöllyä 3-0 lukemin, mutta tuo ottelu lienee herättänyt joukkueen todellisuuteen. Tuossa ottelussa Venäjän kokoonpano oli mallilla:

Lunev – Dzihikiya, Nababkin, Rausch, Neustädter – Erokhin, Ionov, Miranchuk, Kuzuaev – Gazinskiy, Ari

Tässä matsissa kokoonpano taitaa näyttä varsin erilaiselle.

Unibet tarjoaa tästä ottelusta reippaasti eli lähes 200 erilaista vedonlyöntikohdetta tiistai-iltaan. Maalintekijävedossa kertoimet löytyvät kaikille pelaajille, tekeekö esimerkiksi ruotsin Marcus Berg ottelun ensimmäisen (5.50) ja viimeisen (5.50) maalin? Tai tekeekö Venäjän Anton Zabolotniy (4.40) maalin Ruotsia vastaan? Katso kertoimet ja lyö monipuolisesti vetoa!

Mentiinkö nyt simulaattorissa metsään vai havumetsään?

Ruotsi vai Venäjä lohkovoittoon?

Jännittävä taisto edessä. Onneksi matsista voi lyödä kattavasti vetoja ja muista myös että livevedonlyöntiä on tarjolla tähänkin matsiin. Pistä betsit muhimaan ja jännitä mukana!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt