Liiga: SaiPa - Jukurit kello 18:30 ke 21.11.2018

Liigassa nähdään keskiviikkona kaakonkulman derby, kun lappeenrantalainen SaiPa saa vastaansa mikkeliläisen Jukurit. Kumman pelihuumori riittää tässä pelissä voittoon? Mennäänkö jatkojen kautta?
Liiga: SaiPa - Jukurit
Marraskuu 21,2018
18:30

Liiga: SaiPa – Jukurit kello 18:30 ke 21.11.2018

SaiPa ja Jukurit ottavat keskiviikkona yhteen Lappeenrannassa. Kertoimet otteluun lupailevat kotivoittoa, mutta tähän lienee Jukureilla sanansa sanottavana? Totaalinen kuuden pinnan peli, sillä molemmat joukkueet kärkkyvät jopa paikkaa kuuden parhaan sakkiin. Eroa joukkueiden välillä ei ole kuin kolme pistettä SaiPan hyväksi, mutta nyt olisi paikka tasoittaa puntit tai repiä kaveriin eroa. SaiPa on tosin pelannut yhden ottelun vähemmän.

Jukureilla kulkee vaihteeksi:

Joukkueet ovat peräkkäin myös kuuden ottelun kuntopuntarissa, Jukurit kuudentena 11 pisteellä ja Saipa 7. yhdeksällä pinnalla. Aikaisempia SaiPa – Jukurit Liigaotteluja on tilastoissa tasan neljä ja nämä kaikki ovat menneet maalin erolla suuntaan jos toiseen. Ensimmäinen päättyi 3-2 Saipalle, seuraava 1-0 ja kolmas 2-1 rankkareilla samalle joukkueelle. Viimeisin ottelu, tämän vuoden maaliskuussa väännetty SaiPa – Jukurit päättyi 1-2 jatkoajalla Jukureille. Varsinaisen peliajan voitto on siis hakematta vielä Lappeenrannasta. Joukkueet ovat ehtineet kohdata jo tällä kaudella ystävyysottelussa (1-2 Saipalle) ja Liigapelissä Mikkelissä. Tuon pelin Jukurit vei 4-2…

SaiPa – Jukurit nimet maalintekijävetoon

SaiPan parhaat maalintekijät ovat tällä kaudella olleet Tyler Morley ja Ahti Oksanen, molemmilla on seitsemän maalia kasassa. Tässä ihan hyvät nimet maalintekijävetoon. Oksanen on ollut ahkerin laukoja 91 vedolla, joten voi hyvin olla että Jukurimaaliin kiekko menee. Kakkosena on David Goodwin, vetoja 72 ja maaleja 4. Jukureiden paras maalintekijä on ollut Julius Vähätalo (7 maalia). Kakkosena tulevat Turo Asplund ja Teemu Suhonen kuudella maalilla. Teemu Suhonen on ehtinyt ampumaan peräti 104 kertaa, kakkosena tuleva Jesper Piitulainen on antanut kiekolle kyytiä 67 kertaa. Koko liigan ykkösenä on Pelicansin Oliwer Kaski, jolle on kertynyt peräti 151 kutia maalia kohti.

Pitkävetokertoimet otteluun ovat 1.90 – 4.30 – 3.40, joten SaiPa lähtee peliin suosikkina. Montako maalia kotijoukkue tekee? Täsmälleen 2 maalia on saanut kertoimen 3.85, täsmälleen kolme 3.50 ja täsmälleen neljä 4.25. Tähän haarukkaan osuessa maalimäärä tuo omat takaisin ja vähän päälle.

Kuukausi sitten mentiin näin:

SaiPa vai Jukurit - Jukurit vai SaiPa?

Luvassa on tiukka kamppailu todella tärkeistä pisteistä, kumpi joukkueista mahtaa olla kovemmassa vireessä pikkulauantaina? Katso vedonlyöntikohteet ja kertoimet otteluun ja lyö vetoa!

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt