Saksa - Hollanti 19.11.2018, Hollanti pelaa lohkovoitosta

Saksa on jo pudonnut ensi kaudeksi B-liigaan, eli saattaa käydä niin, että kun Nations Leagueta seuraavan kerran pelataan, niin Suomi ja Saksa ovat samassa ryhmässä.
Saksa - Hollanti
Marraskuu 19,2018
21:45

Kansojen liigan lohko-ottelut alkavat olla pelattu. A-liigan ryhmä ykkösessä viimeisessä ottelussa Hollanti kohtaa Saksan Gelsenkirchenissä. Hollanti on tasapelillä ryhmävoittaja, muuten Ranska vie ykköspaikan. Suuri ja mahtava Saksa putoaa ensi kaudeksi B-liigaan.

Saksa on kolmesta ottelusta saanut kasaan vain yhden pisteen, avausottelu Ranskaa vastaan päättyi maalittomana. Hollannissa Saksa hävisi 0-3. Ainoan maalinsa Saksa teki Ranskassa, kun kotijoukkue voitti 2-1.

Hollanti aloitti Nations Leaguen häviämällä Ranskalle Pariisissa 1-2. Sen jälkeen se voitti kotonaan Saksan ja Ranskan perään 2-0.

Momentum ja motivaatio ovat hollantilaisten puolella. Se missasi kahdet viimeiset arvokisat ja oli karsintaturnauksissa kaikin puolin surkea. Nyt se nousee taas lujaa vauhtia kohti Euroopan kärkeä. Saksa pelaa tyystin ammattiylpeydestä. Luultavimmin joukkue vain haluaa ottelun alta pois, paremminkin saksalaiset jo miettivät tulevia EM-karsintoja.

Kun Hollanti pelasi viime viikolla Ranskaa vastaan, niin Saksa harjoitteli kotonaan Venäjää vastaan. Saksalaiset voittivat pelin helposti 3-0, kaikki maalit tehtiin ensimmäisellä puoliajalla.

Saksan joukkueesta Marco Reus oli Venäjä-ottelusta sivussa pikkuvamman vuoksi, mutta nyt hän on ilmeisesti mukana. Sama pätee Toni Kroosiin, mutta Julian Daxler on poissa pelistä.

Saksan päävalmentaja Joachim Löw tuskin tekee sen suurempia vaihtoja Venäjä-otteluun, jossa Saksa pelasi oikein hyvin. Pelisysteemi oli 3-4-3, kolmen miehen puolustuslinjassa pelasivat Ginter, Sule ja Rudiger, eli Hummelsin paikka on nyt penkin puolella.

Tärkeillä paikoilla keskikentän laidoilla pelannevat Hector sekä Kehrer, Kimmich on siirretty keskemmälle. Reus ottanee paikan avauksessa, ja Sanekin lienee nyt mukana heti alusta saakka. Thomas Muller saa sadannen maaottelun listaansa, jos hän pääsee kentälle. Ja eiköhän Muller tule vaihdosta mukaan.

Hollanti oli vakuuttava Ranskaa vastaan, ja kun päävalmentaja Koemanilla ei ole uusia loukkaantumishuolia, niin varmaan samalla kokoonpanolla joukkue lähtee Saksa-otteluun. Maalissa jatkanee Barcelonan kakkosveskari Cillesen. Hollannin puolustuksen keskustassa on kova kaksikko. Liverpoolissa mainiosti pelannut van Dijkin kanssa topparina pelaa tulevaisuuden tähti de Ligt.

Hollanti on nouseva joukkue myös siinä, että sen avauksessa on nuoria lupauksia. De Ligtin lisäksi de Jong on vain noin parikymppinen lupaus. Wijnaldum saa Hollannin paidassa vapaan roolin kärjessä pelaavan Depayn takana.

Saksan mahdollinen avaus: Neuer; Ginter, Sule, Rudiger; Kehrer, Kimmich, Kroos, Hector; Gnabry, Reus, Sane

Hollannin mahdollinen avaus: Cillesen; Dumfries, de Ligt, van Dijk, Blind; de Roon, de Jong; Bergwijn, Wijnaldum, Babel; Memphis

 

Saksa on toki paperilla parempi, mutta kentällä on viime aikoina ollut toisin. Rasitus Ranska-ottelun jälkeen voisi olla ainoa tekijä, joka häiritsee Hollannin peliä. Vetomarkkina on sitä mieltä, että Saksa on selvä suosikki. Unibetilla Saksan kerroin on alle kahden, eikä sillä numerolla voi kompastelevaa jättiä pelata. Hollanti +0.5 Unibetin kertoimella 1.92 on hyvä peli.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä