Saksa - Viro 11.6.2019, alkukesän ylivoimaisin suosikki

Saksan voitolle saa kertoimeksi noin 1.02, ja se lienee aivan kohdallaan. Tämä on viimeinen ottelu ennen kesälomaa, ja eiköhän Saksa hoida homman vaivatta.
Saksa - Viro
Kesäkuu 11,2019
21:45

Saksa vastaan Viro on alkukesän EM-karsintakierroksen ehkäpä selvin ottelu. Vetomarkkinoilla kertoimet ovat noin 1.02 – 26.00 – 67.00. Kyse on enää lähinnä siitä, että kuinka monta maalia Saksa tekee.

Saksa on pelannut karsinnoissa nyt kaksi vierasottelua. Ensimmäisessä meni Hollanti nurin 3-2 ja seuraavassa matsissa viime viikonloppuna Valko-Venäjä 2-0.

Viro taas on pelannut kahdesti Pohjois-Irlantia vastaan. Ensin Belfastissa Pohjois-Irlanti voitti 2-0 ja sitten Tallinnassa Pohjois-Irlanti voitti taas, nyt 2-1.

Saksa ei pelannut Valko-Venäjää vastaan erityisen hyvin, mutta Sanen ja Reusin maaleilla se otti rutiinivoiton. Saksan jälleenrakennus tuntuu menevän melko mukavasti. Vanha kaarti Muller, Hummels ja muut ovat sivussa. MM-katastrofi ilmeisesti laittoi päävalmentaja Joachim Löwin uusimaan ryhmän luultua aiemmin.

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Virolla on kokemusta

EM-karsinnoissa Saksa on pelannut 3-4-3, ja se tuntuu olevan nyt joukkueen pelitapa tästä eteenpäin. Sen verran hyvin Saksalla on mennyt.

Maalintekijät Sane ja Reus ovat varmaan taas avauksessa, vaikka Saksa varmaan jonkin verran tuoreitakin jalkoja tuo kentälle. Werner voisi ottaa Gnabryn paikan. Kimmich ja Gundogan pelannevat keskikentän keskellä, ja Tah topparina, kun Rudiger on vielä sivussa. Vanhasta kaartista Kroos on edelleen kuvioissa mukana, mutta tällä kertaa hän on loukkaantuneena.

Viro on FIFA:n rankingin sijalla 96, eikä se Suomen tavoin ole koskaan ollut mukana arvoturnauksessa. EM-kisoihin 2012 Viro meinasi päästä, kun se tuli karsintalohkossaan kakkoseksi, mutta lopulta Irlanti voitti sen pudotuspelikierroksella.

Viro pelasi Kansojen liigaa samassa lohkossa kuin Suomi, mutta se hävisi lohkon ja putoaa ensi kaudeksi D-liigaan. Se lienee Virolle oikea paikka, joukkue ei ole häävi.

Viro on kokenut joukkue. Zenjovilla on 77 maaottelua pelattuna, Purilla 76 ja Tenistellä 71. Joukkueen kapteeni Vassiljev on pelannut komeat 113 maaottelua. Viron kärki on kovin suomalaiselta kuulostava Rauno Sappinen. Hän on tehnyt tähän mennessä kaksi maaottelumaalia. Tuskin Saksaa vastaankaan lisää tulee.

Viron pelisysteemi on 4-4-1-1, hommaa pyörittää keskellä Fulhamissa pelaava Kait.

Saksan mahdollinen avaus: Neuer; Ginter, Sule, Tah; Kehrer, Kimmich, Gundogan, Schulz; Reus, Werner, Sane

Viron mahdollinen avaus: Lepmets; Pikk, Mets, Vihmann, Teniste; Sinyavskiy, Kait, Dmitrijev, Zenjov; Vassiljev; Sappinen

 

Erikoisveto alle 2.5 korttia saa otteluun kertoimeksi 2.28, ja sitä voi pienellä pelata. Saksa ei ole kahdessa ensimmäisessä karsintaottelussa ottanut ainoatakaan varoitusta. Viro otti Pohjois-Irlantia vastaan yhden per ottelu. Pelistä tuskin tulee niin tiukkaa, että aivan kovaksi taisteluksi menee. Rutiinivoitto Saksalle ja sitten kesälomille.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä