Viihde: Salatut Elämät Special Vihje ja kertoimet

Jo 20 vuotta iltojemme ilona ja uusintojen kauhuna ollut Salatut Elämät löytyy nyt myös vedonlyöntilistalta. Ei, et pääse lyömään siitä palaako Ismolla vati kuinka monessa lähetyksessä viikon aikana tai siitä löytyykö raskauden takia sarjasta tauolle kirjoitettu Eeva tänään tai huomenna. Sen sijaan pääset lyömään vetoa siitä, mikä mahtaa olla viikon katsotuin jakso!
Salatut Elämät Special
Maaliskuu 22,2020
12:00

Viihde: Salatut Elämät Special

TV-lähetysten katsojamäärät viikolla 12/2020

TV: MTV3 klo 19:30

Salatut Elämät vedonlyönti ja kertoimet

Tätä on varmasti monessa torpassa ja tönössä odotettu, vedonlyöntiä Salatuista Elämistä! Kertoimet löytyvät Coolbetiltä, joka on ainakin ottanut asiakseen kaivaa mainioita kohteita kaikelle kansalle. Salatut Elämäthän on vähän sama kuin Seiska-lehti, kukaan ei myönnä lukevansa seiskaa, mutta jokaisella näyttää olevan oma mielipide esimerkiksi Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan myrskyisästä suhteesta ja sen karitumisesta.

Coolbetin kysymys kuuluukin: Salatut Elämät -Special: Minä viikonpäivänä eniten katsojia (keskikatsojamäärä)

Salkkareitahan tulee MTV3 kanavalta arkisin aina 19:30 ja näiden ohjelmien keskikatsojaluvut lasketaan.

Mittauksethan eivät voi olla täysin tarkkoja, mutta Finnpanelin katsojatilastojen mukaan mennään. Viikon 11 isoin yllätys oli Masked Singer Suomi -ohjelman saama suosio, yli 1.3 miljoonaa katsojaa. Lue muuten meidän vinkkimme Masked Singer Suomi -kilpailuun ja vedonlyöntiin, kertoimet löytyvät jo useammalta eri vedonlyöntisivustolta!

Voisikohan tästä lyödä vetoa?

Vedonlyöntivihje Salatut Elämät

Todennäköisesti ”kisa” eniten katsojia keräävästä tulee olemaan tiukka, sillä viikolla 11 tilanne oli tämä:

  • Salatut elämät maanantai – 639 000 katsojaa, keskikatsojamäärä 510 000
  • Salatut elämät tiistai – 647 000 katsojaa, keskikatsojamäärä 495 000
  • Salatut elämät keskiviikko – 630 000 katsojaa, keskikatsojamäärä 472 000
  • Salatut elämät torstai – 636 000 katsojaa, keskikatsojamäärä 518 000
  • Salatut elämät perjantai – 656 000 katsojaa, keskikatsojamäärä 501 000

Salatut Elämät – keskiviikkoko se on?

Torstai olisi siis ollut viime viikon voittava hevonen. Hämmästyttävää on että kaikki viisi mahtuivat 100:n katsotuimman TV-ohjelman joukkoon tuolla viikolla. Mutta miten on tällä viikolla? Jotkut katsojat ovat varmasti jo katsoneet jaksoja C Morelta ennakkoon, mutta olisiko tässä sittenkin niin että halutaan kuitenkin pitää perheen arkirutiineista kiinni? Salkkarit voivat saada tällä viikolla isoja lukemia.

Tiistain jaksossa Kari the Korjaamomies ampui Lindaa (peitetehtävissä oleva entinen rikollinen, joka sai lyhennettyä tuomiotaan jos suostui vaaralliseen operaatioon) ja Salkkareissa jäätiin perin jännittävään kohtaan. Olisiko siis keskiviikon jakso se katsotuin? Kaikkia kiinnostaa – ainakin Salkkarien ystäviä. Ja vaikkei kiinnostaisikaan niin käy katsomassa vaihtuvat kertoimet ja lyö vetoa Salatuista Elämistä!

Uskallatko kurkistaa?

Salatut elämät vedonlyönti!

Coolbet on ajan hermolla ja julkaisee hieman erilaisia vedonlyöntikohteita. Coolbet hakee myös betsaajilta uusia ideoita vedonlyöntiin ja kertoimiin twitterin kautta, joten käy ehdottamassa sinne mitä mahdollisesti haluaisit nähdä heidän betsilistallaan. Muista lyödä vetoa näistä erikoiskohteita - se kannustaa Coolbetiäkin varmasti kaivamaan mielenkiintoista betsattavaa tähän hetkeen.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä