Salzburg - Marseille 3.5.2018, taas Salzburgin ihme?

Salzburgin jatkopaikka edellisellä kierroksella Laziota vastaan vaati pienen ihmeen, kolme maalia neljässä minuutissa. Voiko samalle joukkueelle samaan turnaukseen tulla kaksi jättipaukkua?

Nyt olisi tarjolla hyvä kerroin Salzburgin Eurooppa-liigan jatkopaikasta. Unibet antaa itävaltalaisten jatkopaikasta lukemat 6.50. Marseille voitti ensimmäisen osaottelun kotonaan 2-0, ja vierasmaalin puuttuminen tekee urakasta kovan Salzburgille.

Salzburg teki vastaavan uroteon edellisellä kierroksella. Se oli ensin hävinnyt Roomassa Laziolle 2-4, mutta sitten toisessa osaottelussa se painoi 4-1 -voiton. Ottelu Laziota vastaan oli vielä 70 minuutin kohdalla 1-1, ja sitten Salzburg tykitti kolme maalia neljässä minuutissa. Salzburgin nousu sillasta jatkoon on yksi tämän kauden UEFA:n turnausten kovimmista teoista. Livevedossa 1-1 -tilanteessa Salzburgin jatkopaikka oli saanut kertoimeksi 35.00.

Jos Salzburg vielä nousee loppuotteluun, niin se olisi toinen huima teko samaan turnaukseen. Marseille varmasti osaa olla varovaisempi kuin Lazio, mutta kyllä Salzburg pystyy tekemään ottelusta mielenkiintoisen ja jännittävän.

Salzburg vie Itävallan liigan

Marseille ei ole ollut häävi vierasjoukkue. Se on pelannut kahdeksan vierasottelua Eurooppa-liigassa, mutta näistä se on voittanut vain yhden. Elokuussa sen ensimmäinen euro-ottelu vieraissa oli maaliton tasapeli pikkuista Oostendea vastaan.

2-0 -johdosta putoaminen vaatisi Marseillelta kyllä todella kehnon pelin. Toisaalta, jos AS Roma pudotti mahtavan Barcelonan, niin kyllähän näillekin yllätyksille jonkinlainen todennäköisyys on laskettava.

Salzburg on ollut Itävallan liigassa hyvässä kunnossa. Se tulee voittamaan mestaruuden, etumatkaa kakkosena olevaan Sturm Graziin on jo 11 pistettä. Salzburg on voittanut kolme viimeistä liigaotteluaan yhteismaalein 11-4.

Marseillen matseissa maaleja

Marseille on myös hyvässä kunnossa. Sillä on alla kuuden häviöttömän ottelun putki. Viime kierroksella Ranskan liigassa se pelasi vieraissa 1-1 Angiersin kanssa. Marseillenkin peleissä on viime kierroksilla tehty maaleja. Kaikki turnaukset mukaan lukien Marseillen maaliero viidessä viimeisessä on 16-6.

Maaleja voisi odottaa tämänkin illan ottelussa. Salzburgin on tehtävä vähintään kaksi osumaa, ja Marseille varmasti hakee ottelun sinetöimistä vierasmaalilla. Marseillen laituri Florian Thauvin on ollut iskussa viime otteluissa, ja jos Salzburg antaa tilaa vastaiskuille, niin Thauvin on vaarallinen. Aiemmin Newcastlessakin pelannut Thauvin on nyt tehnyt viidessä viime ottelussaan kuusi maalia.

Unibet antaa kertoimen 1.72 sille, että ottelussa tulee yli 2.5 maalia. Siitä kupongille.

Salzburgin mahdollinen avaus: Walke – Lainer, Ramalho, Caleta-Car, Ulmer – Schlager, Samassekou, Yabo, Va. Berisha – Dabbur, Chan Hwang

Marseillen mahdollinen avaus: Pele – Sarr, Rami, Luiz Gustavo, Amavi – Lopez, Sanson – Thauvin, Payet, Ocampos – Germain

Unibet antaa kertoimen 1.72 sille, että ottelussa tulee yli 2.5 maalia. Siitä kupongille.

Aseta vetosi