San Francisco 49ers - New York Giants 13.11.2018, kumpikin on vajonnut pohjalle

Kumpikin joukkueista on ollut ulkona pudotuspeleistä jo hyvän aikaa. Giants on alisuorittanut pahemmin, mutta nyt sen hyökkäyksellä olisi mahdollisuus repaleista 49ers -puolustusta vastaan.
Eli Manning, NYG
San Francisco 49ers - New York Giants
Marraskuu 13,2018
03:15

NFL:n Monday Night Football -ottelussa ovat vastakkain kaksi liigan heikoimpiin kuuluvaa. New York Giants on hävinnyt seitsemän ottelua ja voittanut vain yhden, San Francisco 49ers on hävinnyt myös seitsemän, mutta voittanut kaksi. Ottelu pelataan länsirannikolla San Franciscossa.

Giantsin hyökkäykseltä odotettiin kauden alla paljon, mutta pieleen on mennyt. Joukkueella on hyökkäyspäässä laatua. Laituri Odell Beckham jr on lajin supertähti ja rookie Saquon Barkley voi hyvinkin olla tuleva supertähti. Fanit toivoivat, että veteraani-QB Eli Manning jaksaisi vielä yhden kauden pelata parasta peliään. Kahdeksassa ottelussa Giantsin hyökkäys on kuitenkin tehnyt yli 20 pistettä vain kahdesti.

Tässä kohtaa joukkue saattaisi hyvinkin luovuttaa tämän kauden osalta ja katsoa tulevaan. Eli Manning saattaa hyvinkin lopettaa tähän kauteen, mutta nuoremmille ei vielä anneta peliaikaa. Giantsin päävalmentaja Pat Shurmur on sanonut, että Manning pelaa San Franciscossa. Siihen Shurmur ei oikein ottanut kantaa, että kuka on jatkossa Giantsin pelinrakentaja.

Pelin alla lehdistötilaisuudessa Manningilta kysyttiin, että onko hän huolissaan, jos joukkue pelaa kehnosti ja aloituskokoonpanon paikka menee toiselle. Manning pudisti päätään ja totesi että ei ole. Miksipä olisi, hän on jo 37-vuotias ja Super Bowlin voittoja miehellä on kaksi.

San Franciscollakin on ongelmia pelinrakentajan paikan kanssa. Kauden kolmospelinrakentajana aloittanut Nick Mullens on nyt noussut ykköseksi, kun kauden aloittanut Jimmy Garoppolo on loppukauden loukkaantuneena sivussa ja CJ Beathard on pelannut huonosti. Mullens pelasi hyvin viime ottelussa Oaklandia vastaan, mutta se oli miehen ensimmäinen peli. Suoritukset eivät kokemattomalla ole vielä tasaisia.

Ensimmäisessä ottelussaan Raidersia vastaan Mullens oli kyllä oikein hyvä. Hän heitti 262 jaardia ja kolme maalia, QB-reittaus oli loistava 151.9. Mullens ei ole iso ja vahvakätinen pelaaja, mutta hän on nopea jaloistaan ja kädestään.

Giantsin ottelun avain on juoksupeli. San Franciscon puolustus on vajaalukuinen ja se on antanut vastustajien juosta yli 100 jaardia per ottelu. Jos Giants pystyy liikuttamaan palloa juosten, niin se avaa Beckham jr:lle tilaa takakentällä ottaa akrobaattisia koppejaan.

 

Ottelun tasoitus on New Yorkille 3.5 pistettä. Sen voi pelata Giantsin puolesta Unibetin kertoimella1.90. Giants hävisi vieraissa Atlantalle kolmella pisteellä ja Carolinalle kahdella pisteellä. Kumpikin näistä on parempi joukkue kuin 49ers.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä